Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Moto slalom, na pomoč!!
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
vodka
Kot verjetno že vsi veste, organiziramo letos spet moto slalom biggrin.gif . Sam sem zadolžen za organizacijo strežbe in tukaj je nastal moj problem :roll: Dekleti, ki naj bi pomagali pri strežbi, sta zaradi višje sile odpovedali :cry: . Zato potrebujem pomoč, predvsem nežnejšega spola :wink: . Če je kakšna prijazna kandidatka, ki bi pomagala pri strežbi pijače 10. in 11. maja, ji MK Kamnik v zameno za honorar plača prevoz in vstopnino na Moto Show, verjetno v Padovo smile.gif .
Aja, pa še to :idea:
Članstvo v našem klubu ni pogoj tongue.gif , zato ste vabljene-i Vse-i, ki uživajo v vsem, kar je povezano z motorji :wink:
vodka
Še nakaj sem pozabil :oops: Za več informacij me lahko pokličete na tel. 041 638-488, ali pa vprašate kar na forumu. :wink:
maj
Če še rabiž za strežbo :?:
Moja hči pravi da lahko pride pomagat pri strežbi.
Saj boš v petek verjetno uradnih urah, pa mi takrat več poveš.
sajo
a je že tolk stara da odgovarja sama za svoja dejanja laugh.gif

Sam tko prašam saj veš motristi smo tko fajn ludje da se luštne punce kuj v nas zalubjo :oops: :wink: laugh.gif
Pa da nebo pol ati jezen tongue.gif
Metlca
Jest bi se prjavu, pa se bojim, da bi bolj odganjal , kot pa privabljal motoriste :?

Mam preveč kosmat dekolte in krive noge, tko da mi minič ne paše laugh.gif laugh.gif

Resno :!: Vodka, želim ti, da bi najdu ustrezno pomoč.

Obljubim pa, da bom dovolj aktiven z druge strani šanka :wink:
sajo
Saj lohk vašo prjaviš tongue.gif :wink:
maj
Stara dost laugh.gif laugh.gif laugh.gif ATA nč huh:)) :twisted: :twisted:
Metlca
[quote]Saj lohk vašo prjaviš tongue.gif :wink:[/quote]

Bi, pa je na žalost že na šiht prjavljena sad.gif sad.gif sad.gif
vodka
Ja, Maj, hvala lepa za ponudbo. laugh.gif Z veseljem jo vzamemo. smile.gif Lahko pa pride v petek s teboj, da spozna naše člane in se osebno pogovorimo. :idea: Ni pa nujno. Že vnaprej hvala :!:
vodka
No, slalom je mimo laugh.gif . Kar se mene tiče je uspel. Še enkrat hvala vsem puncam, ki so pomagale pri strežbi :oops: ; Aleksandra, Eva, Mija in seveda Darja in Alma, ki sta bili pri blagajni. Če bomo drugo leto spet imel slalom, se že vnaprej priporočam :wink: . Čeprav ni bil tak obisk, kot sem ga pričakoval, sem užival prav vsak trenutek. Še enkrat hvala vsem, ki ste pomagali, da se je stvar speljala. Zanima me, kako se je zdelo drugim.
maj
Da najprej odgovorim v Alexandrinem imenu.Je rekla da je bilo zelo lepo ko je stregla motoristom.Tudi nama je bilo ušeč, uživala sva v gledanju spretnostne vožnje.Pa še pleskavice sem se nauču pečt laugh.gif
Upava da bo drugo leto spet zabavno na slalomu.
sajo
Jest sem tud zadovoljen, tud če ni bilo pričakovanega obiska. 8)
Metlca
Z Mrs. Metlco sva na žalost prišla, ko je bil motoslalom že mimo, ker na žalost prej nisva utegnila sad.gif

Bila pa sva zelo vesela biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , ker sva končno spoznale vse, ali pa skoraj večino vseh, ki se srečujemo na forumu.

Bilo je prijetno poklepetati z vami tudi v živo :!:

Upava in želiva da vam je motoslalom in vse okoli njega uspelo tako kot ste si želeli.
sajo
Hvala za želje, vendar mislim da bi lahko uspel bolje, delno sem sicer jaz kriv največ pa mislim da je krivo vreme, upajmo da bo naslednjič bolje, slalom in vse okoli njega je vodila nova neizkušena ekipa in smo se še učili zato sem skoraj siguren da bo naslednjič bolje. smile.gif
Drekavac
Kwa si pa ti kriv???? :?: :?: :?:
Tole pa res nič ne štekam... :?
sajo
Jah ker sem dal komando da se ne smejo motorji not zapelat in jih je kar nekaj obrnilo :oops:
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.