Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Vas Beričevo na spletu!
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Čvek
Kravzlj
Stran www.bericevo.tk je o vasi Beričevo ki leži okoli 13 km izven Ljubljane,in je prav prijetno kmečko naselje,v katerem nam ne manjka skoraj ničesar,imamo še celo kakšno stvar več kot drugi kraji,vasice.Stran sem izdelal zato ker v njej živim že 13 let ter ne bom več dolgo ker se bomo selili,vendar bo ostala v moji duši.Na strani se najde večino stvari o vasi,poleg tega so tudi povezave,ter mali oglasi.Kasneje bom probal zbrati kakšne zgodbe domačinov iz njihove mladosti.Na strani bom redno obnavljal novice z dogodki v vasi.Stran ni nevem kaka specijaliteta,vendar jo bom počasi izpopolnjeval,in upam da bom dobil še kako pomoč!!
bubamara
ne dela huh.gif
semamiz
thumbsup.gif Pri meni pa dela ! thumbsup.gif
motoristek
QUOTE (bubamara @ 02-11-2005, 17:28 )
ne dela huh.gif

Tukaj

Zelo fino clapping.gif
Kravzlj
Hvala za vse čestitke (1 tongue.gif).Priporočam se za vse čestitke ter graje...

LP
AlterMann
Vsebina - odlično. thumbsup.gif
Na obliki bi se pa dal še kaj narest. A ne. wink.gif

Stran se mi zdi še toliko bolj zanimiva, ker sem prvo polovico
življenja preživel blizu Beričevega (Selo) in sem imel prijatelje
od Šentjakoba do Dolskega. (Tudi ravnatelj OŠ je en od njih.)
Zdaj že dolgo nimam več stikov z njimi (razen z žlahto v Lekarni
Podgora), zato bom stran z zanimanjem še naprej prebiral.

Kravžl, le tako naprej. clapping.gif
Kravzlj
Saj za take kot si ti pa je stran narejena!!Če bi hotel bi ti lahko ¸kontakt zrihtu!!

Bom pa tedensko dodajal zgodbe starehših občanov!!:P
Kravzlj
aja pa povej kaj te moti pri izgledu??

Lp
bubamara
dela, dela clap.gif super

očitno izhajam iz Beričevega Jumpy.gif morm preverit pr atu, če je to res wink.gif

zanimivo clapping.gif
sajo
Super fina stran za prvič, predvsem me motijo reklame ampak očitno bre tega zla ne gre.
Mogoče kaj več slikic, mogoče malo grafične dodelanosti (ozadje gumbi...)
Sicer pa sama zamisel pohvalno. thumbsup.gif
AlterMann
QUOTE (Kravzlj @ 02-11-2005, 20:20 )
aja pa povej kaj te moti pri izgledu

To kar ti je medtem že Sajo povedu - grafična dodelanost.
A to za dobro stran ni najpomembneje. Važno je, da ima stran
dušo in to http://www.bericevo.tk ima.

Verjetno bi bilo pa dobro začeti razmišljati tudi o forumu, saj edino
neposredni kontakt z uporabniki poskrbi za stalni obisk na strani.
Kravzlj
Saj to sem tudi pomišljal -o forumu-,vendar ugotovil da ubistvu ni najboljša ideja ker je toliko forumov na spletu,veliko brezveze ki so jih naredili neki najstniki za svoj veselje (haha jz sm pa 13 str tongue.gif),in če bi ga naredil nevem o čem bi ga naredil?Toliko prireditev spet ni,edino opravljanje,česar je pa preveč :@ tongue.gif.Zato sem si pa omislil foro "Zgodba tedna",vendar bo tudi tega počasi premalo!!Bom pa jutri malo več slik vrgel oz poslikal Beričevo!!

Jz sn pa Beričuc ka pa ti??Jz pa hodm na www.bericevo.tk!!:P
interfresh
Lepo thumbsup.gif

Drobna pripomba: optimiziraj slike. Ne uporabljaj BMP ampak rajši JPG in GIF. Hitreje se bo nalagalo.
sajo
Mogoče kakšna knjiga gostov in pa strogo upoštevaj interjev nasvet slika naj bo največja tam do 60Kb pa še to je prevelika uporabi kak program, recimo acdsee, za pretvarjanje in optimizacijo slik, v jpg formatu je slika lahko veliko manjša pa vseeno ne izgubi veliko na kvaliteti. BMP se pa čimbolj izogibaj ker je to navadno prevelika slika

P.S. Foruma nisem jaz predlagal, se mi tudi ne zdi ravno najboljša ideja.
AlterMann
QUOTE (sajo @ 03-11-2005, 08:18 )

P.S. Foruma nisem jaz predlagal, se mi tudi ne zdi ravno najboljša ideja.

Kwa uš guworu. ranting.gif

Forum je zakon.... wink.gif
Kravzlj
Danes grem poslikat kraj,potem pa slike v obdelavo,pa narest galerijo,ter dodat slike!Pohvale pa to bom pa naredu naj pošljejo na mail ker ne znam tega narest tongue.gif
Kravzlj
Na stran je bila dodana galerija!!

Vabljeni!
tasi
Kravzlj, tudi od mene vse pohvale! clapping.gif

Glede na to, da imam tudi jaz "korerine" v Beričevem, moram priznati, da sem res vesela, da ti je to tako lepo uspelo (čeprav se pridrižujem sajotovim pripombam), ampak koncept pa je krasen, dobronameren in upam da bo pripomogel tudi k razvoju slovenskega turizma in da se bomo slovenci končno začeli zavedati na kakšnem lepem končku sveta smo rojeni. trance_19_hmm.gif

Srečno in le tako naprej! thumbsup.gif
Kravzlj
Tasi česa ne poveš!!Povej kako se pišeš da vidm čigava si tongue.gif
Aja če bi bil kdo za sodelovanje,mogoče sponozjra naj reče,pravtako prosim da upravitelj foruma pošlje baner da ga ruknem gor,saj ga bom z veselje,saj dobivam tako lepe pohvale na tem forumu cheers.gif

Zdej pa sam še post-14-1076189136.gif kupt pa bo tongue.gif,sam k mam šele 13 let trance_19_hmm.gif

post-14-1076189300.gif post-14-1076189300.gif post-14-1076186171.gif post-14-1076186171.gif
sajo
Ti kar zgornji znak skopiraj pa bo.
Kravzlj
Dans je bla dodana nova novica,jutri pa mislim da bo prva zgodba dodana,v kratkem pa bo nov ozadje katerega še iščem!!

P.S. Če ima kdo idejo za kak ozadje naj reče!

LP
Kravzlj
Evo pa se mi ne da spat pa sem malo dodelal izgled!

LP
Kravzlj
Naj vam povem da dam na stran vsak dan eno ali več pohval,sploh odkar je stran na www.najdi.si ter matkurja.com ,ter tudi nekaj majhnih novosti je na strani,katere se da zaznati.Vam pa moram povedati da bom na stran v kratkem moral dodati zgode,to bo najbrž med vikendi,ko bom imel več časa!!

LP Vaš Luka tongue.gif
sajo
Ej naš Luka daj si povezavo do svoje strani v svoj podpis, men se ne da vsakič na pvo stran linka iskat.
Pa še reklama je wink.gif

Kravzlj
Opravljeno!
A maš zdej še kako grajo glede videza al pa kej al pa kako idejo??Saj veš kako gre: "Več nas je,boljša stran je"
sajo
Hmm pripombe......razen tega da stran ne dela nobene zaenkrat tongue.gif
Itaq ti bomo vsi povedali če bomo imelli kako idejo zboljšat stran...veš da ti bomo pomagal punk.gif
sajo
Hmmmm nikakor ne najdem povezave do MKKamnik rolleyes.gif
Kravzlj
hmmm.... ja no!Dejte mi tale bannerčk ošlt al pa html kodo pa bo koj gor!!

Lp!! devil.gif aleluja.gif
Drekavac
Desni klik na slikco zgoraj, pa save as... thumbupcool.gif
Kravzlj
Jah nevem kaj nej rečem ne....Stran se je sesula vse datotek sm zgubu (.gif
Sej ne no P.gif
Sam dodal sem Klepetalnico če kdo želi P.gif
Kravzlj
Naj nekaj spet dorečem na to temo! P.gif Jaz in moja stran,bova bila objavljena v naslednji izdaji Občinskih novic !V kratkem bo na stran dodana prva zgodba meseca!! thumbdown.gif cmok.gif
sajo
Ampak mkkamnik pa še vedno ni med povezavami thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif
Kravzlj
Danes ti ga dam sam banner mi pošlji!
sajo
Desni klik na zgornjo sliko kjer piše FORUM in shrani kot... in potem ponucaš to sliko kot banner

Pazi zdaj to, ti rečeš:
prosim da upravitelj foruma pošlje baner da ga ruknem gor

pol jest rečem
Ti kar zgornji znak skopiraj pa bo.

pa pol jest spet rečem
Hmmmm nikakor ne najdem povezave do MKKamnik

pa pol ti spet rečeš
Dejte mi tale bannerčk ošlt al pa html kodo pa bo koj gor!!

pa ti pol DReko reče
Desni klik na slikco zgoraj, pa save as...

Pa pol spet jest rečem
Ampak mkkamnik pa še vedno ni med povezavami

pa pol spet ti rečeš
Danes ti ga dam sam banner mi pošlji!

in pol jest spet rečem
Desni klik na zgornjo sliko kjer piše FORUM in shrani kot... in potem ponucaš to sliko kot banner

Zdej se pa jest sprašujem če še kdo vid da se zgodovina ponavlja.... da ni to mogoče kak "borči"sindrom ).gif ).gif
Kravzlj
No pa si zdej poglej povezave,pa pograjaj thumbdown.gif ali thumbupcool.gif

Lp ;).gif

P.s. hudi smejkoti blink.gif
AlterMann
bravo.gif
(klik)
sajo
ODLIČNO in končno ).gif ).gif

Mogoče bi lahko spodaj napisal Moto Klub Kamnik, glede na to da se iz znaka bolj slabo razbere čemu je namenjen forum, pa da ne bodo vsi mislili da je to Beričevski forum, pa bi se jim pol full čudn zdel če ne bi nič o Beričevem gor najdl thumbupcool.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.