Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Turnir v Igrah
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Čvek
Strani: 1, 2, 3
interfresh
Prosim da storite dve stvari:
  • Prijavite se na turnir
  • Glasujte za igro v kateri bi sodelovali
Začnemo ko se nabere dovolj prijav. Igra se turnirski sistem torej prvi proti drugemu, tretji proti četrtemu in tako naprej. Igrajo se tri igre in boljši od obeh napreduje. Zmagovalec med prvim in drugim igra proti zmagovalcu med tretjim in četrtim ...
Drekavac
Evo prva prijava... thumbupcool.gif

Moj glas gre Ribiču...
interfresh
Tudi jaz se prijavljam, glas sem dal pa za tetris devil.gif
Buky
Tetris klasika gomkkamnik.gif
kasti
Prijavljam se na Avijonček. thumbupcool.gif
DrSaso
Prijavljam se na Ribiča. ).gif
Drekavac
Samo opozorilo. Ne prijavljaš se samo na eno igro, glasuješ samo za eno. Potem pa se igrajo tri igre, tiste, ki bodo dobile največ glasov. thumbupcool.gif
interfresh
Rabimo še tri igralce ... B).gif
sajo
Mogoče mal offtopic k se glih še ne spoznam na tele igrce, kako pa boste to igral a skupaj na kakšnih uradnih urah al kar tko kadar bo imel kdaj čas. Pa kako bo to potm sploh šlo. Katere tri igre štejejo a lohk umes še mal potreniram pa pol naprej igram al kako. A se da kaj več napisat za tiste ki nismo odprte glave.

Hvala unsure.gif
bober
Jaz sem za lov za sirom.
Ježek
Jaz sem pa za akrobata.
Dreko, to ne pomeni da sem vrgel puško v vodo.Naslov ribiča ti bom pa tok vzel da boš moral kar v ribarnico po ekstra ribe če mi boš hotel do plavutk priplavat. P.gif
interfresh
Dreko, Buky, Kasi, DrSaso, Bober, Ježek in jest, se pravi še enga rabimo ...
Zgleda da smo tako neenotni, da bi kar vsak svojo igral. No mogoče dajmo pa res
probat ribiča, ki ima kar dva glasova.

Še nekaj pojasnil okoli načina igranja.

Ko se igralce določi se jih razporedi v pare ki igrajo drug proti drugemu. Ni treba da bi igrali iztočasno.
Vsak ima pač tri poskuse in če prej konča počaka da odigra še nasprotnik in zmagovalec napreduje v
naslednji krog. Vmes lahko treniraš al pa piješ red bull al karkoli. Ko pa klikneš na turnir, ki je v teku
pa odigraš igro ''uradno''. Mislim da bo po prvem turnirju že vse jasno.

No, še enga čakamo thumbupcool.gif
Drekavac
Jap, se opravičujem, sem mal narobe zastopil. Igra se tista igra, ki jo bomo izglasovali. Samo ena. Turnirski način. Pa sej bomo kmal videl kako gre... ;).gif
interfresh
Aja, če kdo še ni našel.

Greš na Igre in na prvi strani v zgornjem oknu "statistika iger" so na dnu podatki o turnirjih - greš na poglej vse turnirje najdeš aktivni turnir, najdeš sebe in tako naprej ...

Samo še eno mesto frej ;).gif
Tasha
prijavljam se
ranting.gif devil.gif ).gif
interfresh
Evo, smo kompletni ).gif

Turnir se je ravnokar začel, pozivam udeležence, da začnejo s prvim krogom 2guns.gif
AlterMann
za tetris thumbupcool.gif
Drekavac
TUKAJ si lahko ogledate trenutne rezultate, in tudi začnete z vašo igro... thumbupcool.gif
interfresh
ok, dejmo potem naslednji turnir tetris ).gif Rabimo osem novih kandidatov.

- prvi je Alter
Drekavac
Jaaaa, tetris - klasika.... jest sem drugi kandidat... ;).gif
interfresh
piše tetris brez klasike P.gif

a si kandidat al ne devil.gif

no sicer pa dokler še nimamo osem igralcev so možni še dogovori ;).gif

...
AlterMann
najprej tetris

potem

tetris klasika

thumbupcool.gif
interfresh
Še ena pomembna stvar:

Ko igralec (udelezenec turnirja) klikne na "igraj" in s tem zacne eno izmed treh iger se mu na stevcu TAKOJ zabelezi, da je igro odigral. Za tem ne sme zapreti okna brskalnika ali kakorkoli drugace prekiniti igro ne da bi poslal dosezen rezultat. Za tako igro bo v turnirju zabelezen rezultat 0.
No, ce se pac zgodi kaj nepredvidenaga ima vsak tri poskuse in najboljsi od treh steje.

rifle.gif
Drekavac
QUOTE(AlterMann @ 21-11-2005, 21:00 ) *

najprej tetris

potem

tetris klasika

thumbupcool.gif

Prijavljam se na oba... thumbupcool.gif

1. Alter
2. Inter
3. Dreko
4. ?
interfresh
Ej ... jest bom še mal počaku na prijavo za tetris ... iz taktičnih razlogov ;).gif
Drekavac
A, to nemože... Pol bomo pa žrebal... P.gif
Drekavac
Tisti, ki ste se prijavili na turnir, prosim da odigrate svoje igre... thumbupcool.gif
AlterMann
QUOTE(interfresh @ 21-11-2005, 22:42 ) *

Ej ... jest bom še mal počaku na prijavo za tetris ... iz taktičnih razlogov ;).gif

ni prav da se tabela sestavi po prijavah

tudi žreb ni najpravičnejša rešitev

ker obstajajo že rezultati v rednih igrah, bi blo za 1. kolo najbolš takole:

1:8 ----- 3:6 ----- 5:4 ----- 7:2

tako se ohrani tekmovalnost v rednih igrah, saj se boriš za lažjega nasprotnika
Drekavac
Še enkrat naprošam vse prijavljene za turnir v igri RIBIČ da pričnete z igrami.

Greste na TOLE stran, poiščete sebe v spodnjih kvadratkih in kliknite na IGRAJ. Vendar POZOR. Ko enkrat začnete z igro, se le-ta šteje, tudi če jo vi vmes prekinete.

racunalnicar.gif
Drekavac
No, če greste pa na IGRE, pa lahko najdete podatke o turnirju tukaj:
interfresh
QUOTE(AlterMann @ 23-11-2005, 00:18 ) *

ni prav da se tabela sestavi po prijavah

tudi žreb ni najpravičnejša rešitev

ker obstajajo že rezultati v rednih igrah, bi blo za 1. kolo najbolš takole:

1:8 ----- 3:6 ----- 5:4 ----- 7:2
tako se ohrani tekmovalnost v rednih igrah, saj se boriš za lažjega nasprotnika

Se strinjam ! Še kandidate rabimo. Možen je pa tudi turnir s samo štirimi udeleženci. No ja tudi z dvema, ampak to pa res ni kakšen turnir ?!?
Drekavac
QUOTE(Drekavac @ 23-11-2005, 14:33 ) *

Še enkrat naprošam vse prijavljene za turnir v igri RIBIČ da pričnete z igrami.

Greste na TOLE stran, poiščete sebe v spodnjih kvadratkih in kliknite na IGRAJ. Vendar POZOR. Ko enkrat začnete z igro, se le-ta šteje, tudi če jo vi vmes prekinete.

racunalnicar.gif

Fajn bi blo najprej enga pod streho spravit... ranting.gif
Ježek
No jaz sem odigral.Sem pa pomojem prvi ki se mu je zgodilo to da sem moral eno igro prekint.No upam da se bom uvrstil še naprej da pokažem drekotu kako se lovijo ribe.Drugače sem pa pri akrobatu taprvi gor.Tetrisa in avijončkov se pa ne grem.
interfresh
Vljudno se naprošajo vsi udeleženci prvega turnirja, da dokončajo igre prvega kroga oziramo da nadaljujejo z drugim krogom, saj razen enega para že imamo zmagovalce.

Za naslednji turnir predlagam samo štiri udeležence, tako da se naj kdo prav hitro javi za tetris.

p.s. V primeru tehničnih težav prosim za povratno informacijo.
AlterMann
Predlagam še časovno omejitev (npr. 3 dni) za eno kolo.
Kdor v tem času nima vpisanega rezultata gre naprej nasprotnik.
Tako bi pospešili turnir.
Mislim pa, da je bolje da ostane turnir osmerice.
interfresh
Dober predlog tale časovna omejitev, ampak tehnika (software) zaenkrat tega še ne omogoča. Res da smo za tale prvi turnir pobrali vse ki so se prijavli za karkoli, ampak zdaj niti ne vemo a je vse skupaj zaštekalo ali se samo ne igra ...

Osem zagretih pa zaenkrat mislim da ne bo šlo za tetris, saj še vedno na četrtega čakamo ...
DrSaso
Inter čudno mi ja da je samo drekota premaknil naprej in nobenega drugega, čeprav imajo zaključeno.
Aja Bober čakam te.

LP,
Sašo
interfresh
Ja, DrSašo ... res bi že lahko pisalo za tiste, ki grejo naprej kdo so ...

Upam da ni kaj narobe, no počakajmo da igralci probajo it naprej pa da vidimo.
Buky
Jst že štiri dni čakam da bi igral naprej ranting.gif
Drekavac
No tako, z manjšimi popravki v bazi, je sedaj turnir pripravljen za nadaljevanje... thumbupcool.gif

Prvi krog zaključen... devil.gif

Aja, Alter, tvoja zamisel je super in moj predlog je,da se je držimo. Sicer bo potrebno ročno popravljati tabelo, ampak ni panike... thumbupcool.gif
interfresh
Hvala Dreko thumbupcool.gif ... gremo naprej !

Pa prosim, prijave za tetris ).gif
Buky
jst sem za tetris ).gif
interfresh
Hvala Buky ... počakam še do jutri če dobimo še kaj kandidatov za tetris, če ne pa predlagam enga "na brzino" v zasedbi četverice devil.gif

p.s. če so kakšne želje po turnirjih v drugih igrah - prosim s prijavami na dan ).gif
Drekavac
QUOTE(interfresh @ 29-11-2005, 21:44 ) *

Hvala Buky ... počakam še do jutri če dobimo še kaj kandidatov za tetris, če ne pa predlagam enga "na brzino" v zasedbi četverice devil.gif
p.s. če so kakšne želje po turnirjih v drugih igrah - prosim s prijavami na dan ).gif

Loh bi najprej tega odšpilal... (.gif
Buky
QUOTE(Drekavac @ 30-11-2005, 07:36 ) *

Loh bi najprej tega odšpilal... (.gif

Ja Dreko, čakam te B).gif
interfresh
Tetris turnir v zasedbi četverice je odprt ! boxing.gif
AlterMann
Težko pričakovani
Tetris turnir v zasedbi četverice je v teku ! boxing.gif
interfresh
Evo ... jest se še ogrevam ;).gif
Drekavac
V ribiču sem že izpadel, zdej pa napadem tetris... ;).gif
Buky
A mi zna kdo povedat, zakaj me tetrisu pri rezultatu 3520, pri praznih kolonah vrže ven ranting.gif ranting.gif
ni ferrrrrrrrrrrrrrrrrr.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.