Kje: Automotodrom Grobnik
Kdaj: 24 in 25 maj. 2003
Proga se odpre zjutraj ob 9.00, dirke so popoldne obicajno okoli 15.00.
Cena: Celodneven trening stane 400 kun, 1 ura stane 150 kun in dirka 120 kun!
To je kar se ti tice podatkov za prireditev.
:oops:
Mater si ti faca :!: Najprej si vabil, pol pa nč od tega :cry:
Drekavac
12-05-2003, 20:02
No Vili zdej pa imaš, a vidš kaj sem ti rekel. :?
Vili ni odpovedal piknika pač pa se je malce prestrašil da bo moral za vse sam skrbeti in da na dan dirke za dirko ne bo imel časa. Zato se je tudi narobe izrazil in je napisal da bo na dan dirke odpovedal organizacijo kar po moje pomeni da piknik sicer bo vendar pa da na dan dirke ne bo imel časa za organizacijo.
Vili prosimo te za pojasnilo :!: :!: :!:
Drekavac
12-05-2003, 22:24
Ah, če je pa tko, pol pa sploh ni problema. Vili, veš da bomo mi poskrbel za vse, saj nas je dost, pa še pesti bomo držal, pa navijal bomo pol, ko bo dirka, brez skrbi. 8)
No sedaj sem pa tudi jaz popolnoma zbegan, tale naš Vili zna zakomplicirati tudi tam kjer se to skoraj ne da :wink:
Omenja neke gorile, pa prekinjanje glasbene želje pa kaj vem kaj še.
Vili očitno misliš da vsi namerno delamo nekaj samo proti tebi, si predstavljaš kako bi moral jaz jamrati pa obupavati, ko bi vsako stvar vzel tako osebno kot ti.
Prosim te, da sedaj poveš grobnik da ali ne.
In če bo ne, nikar spet ne bodi užaljen če ne bo cel klub prišel navijat samo zate :evil:
če sem ti rekel jaz, sem ti rekel zato ker smo zaključevali in ne zato da bi TI ne smel iti.Če pa to ni bilo takrat potem pa bodi bolj natančen ker ta vikend nisem mislil samo nate ampak sem imel milijon drugih opravkov. Vili dost slabo da se greš zaradi glasbene želje nekaj prerekat 8O .
Tudi jaz bi ti lahko močno zameril ker me zmerjaš z gorilo, pa ti ne mislim ker nisem malenkosten.
A potem Grobnika NE bo?
Vili ti tvoji "osebni" razlogi kažejo samo na tvojo neodgovornost.
Vili močno si me razočaral :evil:
ladysajo
14-05-2003, 14:31
:roll: :roll: :roll: :roll: veš z tarnanjem nauš nič dosegu ravno obratno, pa a ti ni sajo pa drekavac lepo napisu da lahko drugi poskrbijo za vse, no stvar je na tebi ker se moraš ti odločit za JA al pa NE.....pa mimogrede se mi zdi da to ni več daleč..razmisl pa na hitr :!:
8)
Kor prvic - GORILA nisem mislil tebe, ker nisi bil ti :!:
8)
:idea:
So dnevi, ko sem se bolj zgubljen med problemi, ki jih imam!
Zato naredim kaj nepremisljenega, za kar mi je kasneje zal! :oops: :oops: :oops:
:idea:
KAJ KO BI ZACELI ZNOVA!!! :wink:
:?:
Ce bo lepo vreme bi jaz pricakoval kaksnih 30 ljudi?
Kaj menite?
:?: :idea:
P.S.: Kje za boga so moje kljukice na s, c , z??
Help me God, I`m lost!
:oops:
Drekavac
14-05-2003, 18:20
No, tako se govori!
Začenjamo znova:
[size=18]
JUHUHU, gremo na Grobnik!!! 8)
P.S.: Res sem prav vesel, da se je vse uredilo, pa da bomo skupaj na Grobniku malo pojedli, popili, gledali in navijali za Vilija... 8) 8)
No fino, da se stvari takole uredijo. Upam, da bom imel čas, da bom prišel dol, ker nisem bil že nekaj let :oops:
JEEESSSSSSS

8) 8) 8)
To mi deli samo da se gre.
:oops: :oops: Sorry glede gorile ker pač ne vem kdo je to bil pa tudi ni več pomembno (vsaj upam) in pa se ti opravičujem tudi glede ostalega kar sem narobe naredil :oops: :oops: :oops:
Jaz grem dol z avtom in bi peljal dol avtomat za pivo , ker se mi zdi da je to še najcenejša varianta in vso prtljago ki bi jo imeli naši motoristi ( šotori, spalke, oblačila in še kaj) . Fino pa bi bilo če bi našli koga ki bi šel dol s kombijem, da bi mu dali kakšna dva 25l soda.
Seveda če se Vili strinja s tem.
Verjetno Vili tudi pozna koga ki bi peljal sode kaj meniš Vili.
Aja glede strešic tudi jaz ne vem meni se je tudi to dogajalo pa se je potem kar samo od sebe uredilo 8O
Ga bom vprasal :wink: Vendar verjamem, da se bo znasel :wink:
:?: :?: :?: :?:
Kdo bo se sel z avtom, da zapelje pecko, da bomo kaj prigriznili?
:?: :?: :?: :?:
Pečko tud lohk jest pelem
Samo pri podkupovanju Trontelna bodi pazljiv jest sem mu reku za vreme brez dežja in je točno to tud naredu, brez dežja ampak tud brez sonca :wink:
Dej ti en povej če si dobil koga ki bi peljal pivo in hrano. In ali bomo imeli točeno pivo ali raje piksne. Jaz sem bolj za točeno ker je ceneje in še skoz je mrzu neglede na zunanjo temperaturo
Za dva mala sodcka sem ze nasel prevoz :wink:
Pri tem mi je najbolj vsec, da bo vseskozi hladno :!:
:?: Kako pa to uspe? :?:
Za hrano pa bom se vprasal vendar zelo dobro kaze
Glede aparata za pivo me zanima, ali pride zraven njega se kaksna najemnina?
Vsake dvajset minut eno pivo za predsednika, to je začetna cena potem pa se to manjša glede na uro proti večeru že pride eno pivo na 45 min.

:twisted: 8) :wink:
No jaz sem se že vrnil z Grobnika bilo je zelo dobro lahko vam je žal če niste bili sam sicer nisem spremljaldirk ker sem bil dežurni v našem "kampu" je pa Vili zasedel 3. mesto (BRAVO Vili). S Srdarjem sta hotela voziti ekipno dirko vendar pa je žal Srdar v prvih krogih padel, tako da je potem Vili sam nadaljeval tekmo.
S Srdarjem ni nič hujšega nekaj prask in nekaj bolečine. Motor sam tudi ni preveč poškodovan bo pa kar precej stroškov kajti poškodoval je tudi števec in pa elektronko.
Zvečer smo ga feštali bilo je skoraj brez izgredov, zakaj skoraj, zato ker smo imeli sosede neke Zagrebčane ki so postale zelo pogumni ko so spili nekaj preveč vina in so začeli metati prazne flaše na naš prostor tam sva pa spala jaz in Fricko in ko sem dobil del flaše v glavo sem preprosto jim povedal da je heca dovolj in naj pojdejo spat. No kak je bil nastop ni pomembno, pomembno pa je da so me brez besed ubogali.
No zatocelo noč pač nisem mogel spati in grem zato zdaj nadoknadit zamujeno

8) :wink:
AlterMann
25-05-2003, 21:23
Jast sem si dirko ogledu in lohk rečem, da je Vilit čist mal mankal,
da bi biu drugi. To mesto je izgubil v zadnjem krogu.
Bravo Vili, le tko naprej.

8)
Srdar čimprej se pocajti. 8)
Spau sm pa kar u redu. Nobene galame nism slišu.
To pa vrjetn zato, ker sm spau dost delč stran. :roll: :wink:
Kerga ni blo dol mu je lohk fest žou. :x
Drekavac
25-05-2003, 22:09
Vili, ČESTITAM!!!!
@ AlterMann: Sej mi je fest žou, sam kurc, k sm pa zbolu... :cry:
Ej, Vili, a ni Avgusta še en motohapening? 8O Al pa sem jest narobe slišu.
14. Motohappening je 23/24.o8.2003 :!:
:wink:
A bomo šli??

[quote]Ali voda tece navzdol :?:
[/quote]
Mogoče se bo zdelo čudno pa vendar je res, voda ne teče povsod navzdol, v Italiji je nekje neko mesto kjer je tako močna gravitacija da voda teče v nasprotno stran in tudi če pustiš avto na hribčku ne bo lezel navzdol pač pa navzgor, to je eden najbolj zanimivih naravnih pojavov.
Samo v vednost :wink:
AlterMann
28-05-2003, 07:28
Sprašujem se, kako v tem mestu lohk per spiješ, če ti gor steče :?: :roll: :wink:
to pa tud jest ne vem zato pa še nisem bil tam ker se bojim da ga ne bi mogel :wink: Morebit majo pa kakšne posebne pumpe
Samo je pa to res, se bom pozanimal kje sem to slišl da še enkrat preverim če je mogoče kaj na internetu.
Drekavac
28-05-2003, 13:17
Pol pa svizec zavije čokolado... :wink:
Se sploh ne bom prerekal mogoče pa sploh ni res. A dokler ni dokazano nasprotno... :evil:
Ne, ne Vili saj smo te čist dobr razumel samo tud jaz moram včasih kakšno "pametno" ven vržt. Vili veš da bomo raje kot ne, tam samo moraš vsaj malo reklame naredit in sedaj te bom tudi jaz gledal, ne bom več pazil na "kamp".
:wink:
Ampak sem že malo poizvedoval in sem zvedel da dejansko s pitjem piva tam ne bi imeli težav, ker gre za močno magnetno polje in ne gravitacijo,saj bi bilo res čudno potem bi tudi ljudje letali po zraku, je pa to nekje okrog Neaplja in dejansko če pustiš avto na hribčku v prostem teku in brez zavore se pomika navzgor.
Samo v vednost. :wink:
To mi delaj Vili.
No saj ni tako teško kajne, res pa je da je prvič najtežje :wink:
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.