Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Moto zbor v Poreču
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
vodka
Ej folk! Ta vikend je moto zbor v Poreču :!: A je kdo zainteresiran, da bi Šel? Mene vleče, če se bo vreme mal popravilo in če bi bil še kakšen kandidat. Če je kdo za, naj se javi :!: :wink:
AlterMann
Midva bova skor zagvišno šla.
Če bo le vreme ta prav.
Kokr vem se to dogaja pri Vižinadi.
Za tiste, ki ne veste ke je to:
17km vzhodno od Poreča,
15km južno od Buj,
25km zahodno od Buzeta.
vodka
No, glede na vreme :? , bom šel verjetno jutri šele okrog poldneva. Če ne bo drugega obvestila se vsi, ki bi šli lahko dobimo okrog dvanajstih v Montoni.
Če ima kdo kakšen drug predlog, naj javi :!:
vodka
Hja, očitno, ste vsi bl zapečkarji :x , al pa se bojite dežja. Alter mann je rekel, da nam bo dol naredil prostor 8) , tako, da sva zaenkrat samo dva z Juhco. Ker Juhca dela do pol enih, je odhod prestavljen na približno drugo uro iz La Femme. Če koga zanima, se še vedno lahko priključi al pa pokliče 041 638-488
AlterMann
Udeleženci zbora pri nedeljskem počitku.

[img]http://www.mkkamnik.com/moto/por10.jpg[/img]
vodka
No, pa je še en vikend mimo. Tokrat smo bili v Poreču laugh.gif . Na žalost sva bila zagrizena samo Alter man& Eva in jaz. Juhca se je pridružil čist padalsko in upam, da mu ni blo žal. Alter man je šel dol že dopoldne, Juhca in jaz pa sva jo mahnila dol okrog dveh. Štartala sva iz La femme. Najprej na pumpo, potem pa proti Portorožu. Tam sva tankala in Popila eno pivo. Šele tam je Juhca izvedel, da greva na zbor. On je pač mislil, da se greva mal namakat. Jaz pa se tudi nisem spomnil, da mogoče ne ve za zbor. No potem sva se odpravila čez mejo na zbor. Ko sva prispela, naju je Alter man že čakal. Postavila sva šotor in se odpravila v Poreč nekaj pojest. Potem sva šla mal okrog prijateljev. Izlet se je končal pozno zvečer, saj sva se nazaj grede izgubila in naredila skupaj čez 50 km :oops: No potem pa pijača spoznavanje novega folka in glasba. Spoznala sva Člane moto sveta in solo ridersev. Kar zabaven folk, samo imajo bistveno več pivske kondicije (tudi ženski del), kot pa mi. Tako smo se eden za drugim odpravili spat, medtem, ko so drugi žurali do jutra.
vodka
Dan dva: Zjutraj najprej Žeja. Popili smo, kar se je našlo. Ko smo prišli mal k sebi, smo pospravili šotore in šli zapravit bone, ki so nam ostali, seveda za brezalkoholno pijačo. Potem smo se odpravili proti obali, ki je bila nekaj km stran. V Starem delu Poreča smo popili kavo in nekaj prigriznili. Naprej smo se odpeljali v zeleno Laguno. Zasidrali smo se ob vlečnici za vodno smučanje( glej sliko). Moj brat, ki je skoraj vsak prost vikend tam, me je naštimal, da sem šel probat vodno smučanje. Mislim, da sem se kar dobro odrezal. Užitek je zgodba zase. Malo smo se namočili in poležavali do popoldneva. Okrog tretje ure smo se odpravili proti domu. V Izoli smo se ustavili in nekaj pojedli. Po žrtiji smo se odpeljali do Kopra na tankanje. Potem pa počasi domov. Vmes smo se ustavili še na Planini, ker smo se malo odžejali. Z juhco sva mal pritisnila naprej. Izlet sva spet zaključila v La Femme. Vreme nam je cel vikend služilo, sa ni bilo prevroče, soncu navkljub. Upam, da se bo naslednjič več folka skorajžilo in se nam prdružilo.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.