Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Klubski dopust v Novem Vinodolskem
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
sajo
No dopust bo vsak čas tukaj. V kampu v Novem Vinodolskem sem se zmenil da imajo naši člani v času klubskega dopusta 10% popusta na osebo, samo na osebo in ne na motor in šotor.
Na dopust se odpravimo 2 avgusta in se vračamo 10 avgusta. V tem času sta dva vikenda in takrat pričakujem več obiska.
Sam se bom odpravil že dan prej da bom pripravil nekatere stvari.
Če koga kaj zanima naj kar vpraša.

Rad pa bi videl da bi se prijavil tukaj na forumu, kdor bo prišel da približno vem koliko naj nas bi bilo.

V kampu vsak odgovarja sam zase in če kdo ne bo prijavljen bo sam odgovarjal če ga dobijo, zato predlagam da se prijavite saj strošek spet ni tako velik, oziroma šotor mora biti prijavljen ker dobi številko in redar takoj vidi če ni prijavljen. Sicer pa sami veste kaj boste naredili.

Tam bomo imeli tudi gliser in upam da bom dobil smuče in pa šlauf da bo bolj zanimivo če ima kdo smuče ali tisti obroč za vlečenje se priporočam če bi ga lahko posodil za tisti čas dopusta, hvala.
vodka
Jaz skoraj zagotovo pridem za enega od vikendov 8) , za več pa ne morem :? , ker grem na dopust že prej in nebi rad vsega ponucal.Moj brat sicer ima smučo, žal pa je mono in tekmovalna, tako, da verjetno ne pride v poštev. Se preveč boji zanjo.Se bom pa mal pozanimal.
Vili
biggrin.gif
En vikend in vsaj pol tedna računajte tudi name :!:
biggrin.gif
sajo
No prilagam še cenik upam da se bo kaj videlo

[img]http://www.mkkamnik.com/moto/cenik.jpg[/img]
VelikiVevericnjak
8) Če nov kj umes pršv tud jst pridm mav pugledat !?! :?
sajo
Ja orkaduš sej pol bomo pa že skor usi dola :wink:
Drekavac
Tud Drekavac namerava en vikend dol prežvet... :oops:
AlterMann
Našga pa nebrž ne bo, ker bova od 15. do 25. julija na Hvaru.
Če nam bo pa še ful velik kun ostal, v kar pa močno dvomim,
jih bova pa sigurno v Novi Vinodolski prnesla. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Če se bo pa v zgorajomenjenem terminu kdo po Hvaru potikal
na pa poišče Zavalo in vpraša po "onih ludih Slovencih sa
motorom ko novogodišnje drvce" pa bojo vsi vedl za kerga gre. 8) tongue.gif :twisted:
sajo
No naj še povem kje se ta kamp nahaja.
V smeri iz Crikvenice proti Zadru in pred mestom Novi Vinodolski je avtokamp Zagori. Se pravi če boste iskali in boste že v mestu Novi Vinodolski ste šli predaleč. No ko pridete do recepcije greste skozi dvižno rampo in takoj desno skoraj do konca zadnji odcep pa navzdol proti morju tam pa se bo že videlo kje smo. Bodo pa tudi naš znak kot smerokaz.
VelikiVevericnjak
8O Ma kdo pa ne ve ke je Zagorje :?: :!:-ti ga pa serješ! 8O
sajo
No sej pol pa tam kuj desno :wink:
Metlca
[quote]8O Ma kdo pa ne ve ke je Zagorje :?: :!:-ti ga pa serješ! 8O[/quote]

To je pa res simpl! Pičš do Moravč, pa po tadobrh ovinkh 8) pol si pa že tam. 8O :?: 8O
sajo
No na dopustu smo že bli imel smo se luštn blo je fajn če bomo drugo leto spet to naredil bo še bolš sej se skoz učimo.
Bilo nas je kar nekaj vendar pa veliko manj kot sem pričakoval, tako da tudi med vikendom ni bilo povečanega obiska kot sem mislil da bo. No pa nič zato prvič je le prvič in morda bo naslednje leto boljše, smo pa spoznali tudi enega nemškega motorista, ki e bil predsednik motokluba in mi je predstavil razmere v nemčiji, kar se moto klubov tiče seveda. No cel dopust je šel brez problemov čeprav ponavadi nismo šli spat pred četrto uro zjutraj,razen zadnja dva dni smo dobili budiste za sosede,ki so mislili da so šefi v kampu in so hoteli da že ob enajstih ugasnemo radio, kar sevedanismo storili saj smo bili specialno dogovorjeni da do polnoči lahko delamo kar hočemo, seveda pa njih ni motilo ko so že ob sedmih zjutraj preko ozvočenja peli alelujo, je pa zato nas in če se oni niso pustili motiti se tudi mi nismo in smo zato šele ob polnoči stišali radio wink.gif
No razen tega smo se zelo dobro razumeli z vsemi in tudi kasneje nas je direktor kampa pohvalil kot izredno dobro družbo. Tako da imamo za naslednje leto zopet vstopnico in dobra priporočila.
V galeriji lahko vidite nekaj slik video pa si bomo pogledali v petek v klubu.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.