Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Tv in video
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
vodka
Alo folk! a ima mogoče kdo kakšno staro, še delujočo televizijo za podarit :?: Pred časom smo se pogovarjali, da bi bilo fino, če bi imeli v Klubski sobi tudi TV, da bi si lahko pogledali kakšne posnetke 8) . Rabili bi tudi video rekorder ali player. :oops:
Že vnaprej Hvala :wink:
AlterMann
Tko, televizor že mamo.
Dau mi ga je moj sodelavc Franci,
za kar se mu po tej pot kar najlepš zahvaljujem.
Še so dobr lde na svet. biggrin.gif laugh.gif 8)
vodka
No krasno. Zdej pa rabimo še kakšen player, al pa rekorder, da bomo lahko kaj pogledal. Ampak važno, da imamo tv, da ne bo treba tega okrog vozit. Zdej pa kamere sabo, pa kasete, pa se vidmo v petek na uradnih urah.
Alter Mann, v imenu vseh, ki bodo uporabljal TV, thx laugh.gif
Drekavac
Alter, CAR SI!!!! 8) 8)

Zdej pa sam še poglej, kakšne vhode ma televizija, če ima scart, pa cinch vhode, da vem , če lahko prinesem dvd player pa dvd iz Dolomitov... :oops:
vodka
Je rekel, da ime. Ti bom pa za sigurno javil, kasneje, ker grem popoldne ponjo. V petek jo pripeljem v klub
sajo
Ja nimam kaj dodat razen mogoče tvojemu sodelavcu in tebi HVALA v imenu predsednika laugh.gif

ostalo bomo pa že še
VelikiVevericnjak
biggrin.gif Ja pohvalno da se stvar hitr dugaja :!: Da bi še tala kurbarija od interneta hitrej lavfova !?
sajo
Ja dajmo neki narest :?
AlterMann
[quote]Da bi še tala kurbarija od interneta hitrej lavfova....[/quote]

Ja ti si še mlad, in boš mogoče to dočaku.
Jast, AlterMann, sm že zgubu vsakršn upajne. sad.gif
VelikiVevericnjak
8O Kdor čaka-mogoče dučaka?!-jst že 20 let čakam da na loto zadanm-PA NČ !?! sad.gif
sajo
Saaj boooš :twisted: laugh.gif biggrin.gif
maj
Jest sem pa zadel pa še srečke nism kupu :oops:

Z avtom v steber :x :evil:
maj
To se sam tko reče sej drugač nism zadel laugh.gif
Je pa fino da bo tv v klubu bomo kerkrat kaj pogledal laugh.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.