Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: INDIAN BIKER'S cafe & galerija
Moto Klub Kamnik > Novice in članki > Lokali in lokalčki okoli nas
AlterMann
Končno bomo tud v naąi soseski dobil lokalček,
kjer bojo mel bikerje resnično rad. 8) biggrin.gif wink.gif
sajo
TO pa mormo it na otvoritev k je že u našmo konc mrbit bomo pa dobr sodeloval :wink: laugh.gif
vodka
Ej, ej, Sej že mamo lokal, kjer nas imajo radi :? . Kaj pa Montona pa Atrij :?: Res, da nista prav bikerska lokala, smo pa dobrodošli 8) . Je pa vseeno fajn, da bo v našem koncu taprav bikerski lokal. Uoam, samo, da se bo prijel laugh.gif . A bomo naredil kakšno promenado? Bi blo fajn, da bi vsi, ki imajo lučke prišli 8) .Pa seveda ostali.
sajo
ITAK :!:
maj
Uh sva se že ustrašla da midva k sva še brez lučk ne prideva zraven :oops: laugh.gif .Če drugo ne vsaj na zaston čevape gremo.(kakšn gorenc bi pa bil če nebi šu tja kjer je zaston) tongue.gif
vodka
Vabljeni vsi, tako bajkerji, kot civilisti, ne :wink: ? Aja maj, upam, da prideta v petek na uradne ure, ker bi se rad zmenil za lučke, da vidmo kolk nas je in kolk jih rabimo laugh.gif . Da jih lahko naročimo. Pa seveda vabljeni vsi ostali, (a ne Sajo? :oops: ). Končno bom pritresel televizijo, tako, da lahko prinesete svoje posnetke in seveda predvajalnike, da mal pogledamo. :!:
sajo
Je tako...
Sicer ne spada semampak naj vas razveselim z novico da sem začel delati nove internet strani, ki bodo sigurno hitrejše od sedanjih laugh.gif 8)
maj
Pridem sam Majda mi uide v Prekmurje jest bom pa rajš v soboto šu da ne zamudim prijave za lučke laugh.gif tongue.gif
AlterMann
[quote]Je tako...
... sem začel delati nove internet strani, ki bodo sigurno hitrejše od sedanjih laugh.gif 8)[/quote]

3x HURA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dons na uradne pa ne morem, ker je v Domžalah Etno rock,
jast pa, kot veste, ne smem na noben pasji veselic manjkat. :wink:

Da pa ne bo čist vse mim teme:
Sajo, lučke morva vsaj do otvoritve Uzzy-jevga lokala.
Mal računi na to.
sajo
ja ok dej poklič pa da se zmenva
AlterMann
No pa smo jo prežvel.
Otvoritev mislm.
Bravo Uzzy & Co.

Fantje, sm bomo pa še pršl, a nede. biggrin.gif

P.S.: Kavica danes ob 10-ih je. 8)
Uzzy
Hi!

Vsem, ki ste bili na otvoritvi se lepo zahvaljujemo za obisk.
Upam, da vam je bilo lepo. Danes kavica od 12.00 naprej
LP
Uzzy & Marici
Drekavac
Uzzy, super, super in še enkrat super. Sicer škoda za današnjo kavico, samo ni problema, pridem pa popoldan.
Vsekakor se bomo najbrž kar pogosto videvali... 8)
sajo
Ja Uzzy zelo uredu vama je ratal čeprav me še zmerom mal glava boli 8) . In pa seveda se bomo še veliko srečevali.
laugh.gif
AlterMann

Kavica danes ob 10-ih je bla zame ob 19-ih. 8)

Tud u redu :roll:
Uzzy
PETEK 19.09.2003 INDIAN BIKER'S CAFE VABI NA GOSSER PARTY S HOSTESAMI

Zabava ali bolje rečeno hostese pridejo ob 19h.
Ponudba je sledeča :
- VELIKO TOČENO 300 SIT
- MALO TOČENO 250 SIT
- ITALIJANČEK 230 SIT
- Dve brhki hostesi
- Veliko slanih prigrizkov

VABLJENI V ČIM VEČJEM ©TEVILU
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.