Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: IMOT 2007
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
scht@bec
16. - 18. februar 2007 (po tradiciji so ta romanja na petek!?)
Munchen

Je kakšna varianta z avtobusom, kombijem?

http://www.imot.de/index.php

LP

Štabec
IZO
Sem prepričan, da se nas bo nabralo najmanj za kombi... thumbupcool.gif
Burja
Mislim, da bo interes tudi za Minken, vsako leto je bilo tako. Lahko se zmenimo tudi avtobus?
scht@bec
QUOTE(IZO @ 12-01-2007, 07:30 ) *

Sem prepričan, da se nas bo nabralo najmanj za kombi... thumbupcool.gif

Ja, ene dve, al pa tri leta nazaj je blo prov fletn s kombijem. BoVi je vozu, Dreko pa se ni bil glih vesc GPS user (al kako naj bolj prjazn napisem ;).gif ), pa smo po Minhnu mal okol rit u varzet. Aja, pa nazaj smo en ovivnk nardil. Sam, sekeral se pa nismo prov nc (itaq smo spal pa čvekal thumbupcool.gif )

LP

Štabec
kasti
Ne vem kolk je bil pri navigaciji Dreko kriv;
je bil bolj problematičen dlančnik amerikanski mamicu mu... P.gif

No sej drugač je blo pa čist luštn. thumbupcool.gif
IZO
QUOTE(kasti @ 15-01-2007, 22:05 ) *

Ne vem kolk je bil pri navigaciji Dreko kriv;
je bil bolj problematičen dlančnik amerikanski mamicu mu... P.gif
No sej drugač je blo pa čist luštn. thumbupcool.gif

Prav nič, dlančniku se je skeglal blink.gif in brez Turkov bi težko takrat našli sejem...pa domov tud, smo šli skoraj na Dunaj...pa bremze so bile bolj tako...pa cev turbine nem je dol metal...pa fajn je blo, ja. thumbupcool.gif

Če ne bo avtobusa, bilo kar fajn kombi zrihtat spet ?!
frumn
Evo, kombi je že zrihtan, prostih mest pa je še 6.
IZO
QUOTE(frumn @ 16-01-2007, 09:34 ) *

Evo, kombi je že zrihtan, prostih mest pa je še 6.

Eto, ena opcija je...počakajmo še, kaj bo z avtobusom... thumbupcool.gif
Jordan
No, a kakšnega zanima bus za Munchen?

A bo kdo kej organiziral? ranting.gif

Čim prej javite, da se rezervira avtobus ! ! !
FZ6
Petek ali sobota ? .... to je prvo vprašanje
Mi2 bolj navijava za soboto thumbupcool.gif
Burja
Se bomo zmenili jutri na nsestanku. Če ne bo dovolj interesentov za bus, je še vedno varianta z kombijem.
frumn
QUOTE(FZ6 @ 29-01-2007, 08:49 ) *

Petek ali sobota ? .... to je prvo vprašanje

Jaz osebno sem tudi bolj za soboto, saj gužve ni pretirane, pa še dopustov ni treba rihtat.
FZ6
QUOTE(Burja @ 29-01-2007, 08:58 ) *

Se bomo zmenili jutri na nsestanku. Če ne bo dovolj interesentov za bus, je še vedno varianta z kombijem.

In ???
kasti
QUOTE(FZ6 @ 31-01-2007, 11:46 ) *

In ???

V ponedeljek 5.2.2007 so redne uradne ure in se dogovorimo; dobrodošel.

Včeraj je bilo na tapeti polno drugih vprašanj, smo sedeli do 23:00. helpme.gif
Burja
QUOTE(FZ6 @ 31-01-2007, 11:46 ) *

In ???

Saj je že Kasti napisal. Žal nismo obravnavli še te teme. Dorečemo v ponedeljek, ko so uradne ure.
scht@bec
No ja, po (kamniški) tradiciji se je šlo ponavadi v petek? Mah, sam da se gre ).gif

Sicer pa na njihovih straneh pravijo, da bo letos sejem bolj posvečen predstavitvi kakovostnih izdelkov (ali tako nekako). Kaj pa mislijo s tem (pamendejanebodosamyamahe press) devil.gif ;).gif Aja, mogoče, da bodo izgnali štante z raznim kršem?

Ajde, uživajte!

Štabec
kasti
Zdej pa čist zares:

Koliko je interesentov za obisk sejma? Če bo zanimanja dovolj (vsaj 40 ljudi) bomo organizirali avtobusni prevoz. Glede dneva odhoda se bomo prilagajali večini.

V primeru da ne bo zadosti interesentov, bomo skušali kaj organizirati s kombiji oziroma se bomo pridružili kakšnemu avtobusu (Majhenič).

Povejte, vprašajte okoli...

Kandidati:
2 X Frumn
4 x FZ6
2 x Kasti
2 x Scht@bec
frumn
Frumn 2X
FZ6
Mi2 pa Une2 : se pravi 3X

Od Une2 je ostal samo Un1 !!!
scht@bec
Štabec + Irenca
IZO
Hm, tole pa kilavo zgleda...ne bo zadost ljudi za avtobus. Torej, kakšna je komanda? unsure.gif
scht@bec
Ti sment, verjetn glih zato, ker sem bil jaz bolj za petek, ne morem it (bemtidopust ranting.gif )

thumbupcool.gif Noooo, torej, jaz sem za soboto, upam, da se bo izslo.

LP
frumn
Zdaj nas je glih zadost za naš kombi. Odločit se je potrebno le še, ali gremo v petek ali soboto. Meni osebno bi bilo bolje v petek.
mchonda
QUOTE(frumn @ 12-02-2007, 18:32 ) *

Zdaj nas je glih zadost za naš kombi. Odločit se je potrebno le še, ali gremo v petek ali soboto. Meni osebno bi bilo bolje v petek.

Mene zanima če je še kej placa pa kdo pelje?
FZ6
Mogoče bi kdo od odgovornih napisal par besed: petek ali sobota, cca stroški ....
B).gif
kasti
Zaradi premajhnega zanimanja prevoz v orhanizaciji MKK žal odpade. (.gif
Predlagam da se pozanimate pri kakšnem drugem organizatorju, nekaj pripravlja tudi Frumn.

Frumn!?
frumn
Če gre vas gre lahko 6 v petek, pol pelemo, s praznim avtom pa nima smisla hodit sploh.
IZO
QUOTE(frumn @ 13-02-2007, 16:19 ) *

Če gre vas gre lahko 6 v petek, pol pelemo, s praznim avtom pa nima smisla hodit sploh.

Načeloma sem za thumbupcool.gif
FZ6
Ja nč, pol pa drug let (.gif
scht@bec
Skoda, jaz v petek ne morem. V soboto sem pa takoj za, ce kdo ve za kaksen plac frej, naj mi prosim sporoci. Ce ne, pa drug let B).gif

LP
scht@bec
No, me je glih BoVi poklicu, se ze dogaja thumbupcool.gif Mogoce pa bo iz te moke kaj kruha (iz te nafte kej Minkna)...

Ajde, uzivajte!
scht@bec
Ja, res je blo fajn. Na sejmu guzva za pop ranting.gif , so ble pa trgovince u mestu bolj zanimive thumbupcool.gif

Blondinka iz Garmina je zakon, nic ji tudi nismo zamerli, da si je vzela pol ure za malco. BoVi ma pa kombi tko ustiman, da smo bli kot ena potujoca odprava Koloseja (sam se aparat za kokice mu manjka ).gif

Tko, hvala za lepo voznjo, dobro druzbo, pa do naslednjic - NASVIDENJE! B).gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.