Malo pred tretjo uro zjutraj se nas je večina zbrala pred Kam-Busom, vendar pa kod ponavadi ne gre brez zamujanja zato smo morali zopet čakati enenega člana in sicer šlagerpjevača, ki pa je zamudil samo minutko ali dve. Tako da smo speljali z le nekaj minutno zamudo. V Šenčurjo smo pobrali še dva človeka in pot smo nadaljevali protiAvstriji in naprej proti Nemčiji.
Med potjo smo se dvakrat ustavili na kratki cigaret pavzi kajti sedeti šest ur je resnično muka, ki smo jo nekateri težko prenašali in smo bili vsake pavze zelo veseli pa čeprav nas je zunaj avtobusa zeblo in treslom kot "mlade cucke" smo potrpeli nekaj minut za cigaretek i hitro nazaj v avtobus.
Na IMOT smo prišli pravočasno in brez zapleto, kar je predvsem velika zasluga našega šoferja LOJZA, ki se je, kot že večkrat dosedaj, pokazal za enkratnega. Že prej na avtobusu smo pobrali denar za vstopnicein si tako pridobili skupinski popust, nakar smo kar se da hitro pohiteli na sejemski prostor.
Meni osebno se zdi da je bilo letos kar nekaj manj razstavljalcev je pa bilo več razstavljenih motorjev novih modelov motorjev podobnokot v Bolognii, veliko je bilo konfekcije, katera je bila ponekod smešno poceni in si kupil zadevo že zato, ker je bilo poceni pa četudi ti nekaj ni bilo prav - bo pa za drago ane. Tako je kar nekaj ljudi ki so bili z nami kupilo jakne ki so bile res poceni naj omenim samo eno za katero smo se najbolj smejali, pa ne jakni ampak ceni za takšno jakno.
Namreč 59EUR za usnjeno jakno v stilu Harley Davidson z vsemi ščitniki ter hrbtenico. Res smešno .... poceni nasploh so bile nekatere stvari zelo poceni vendar pa po drugi strani če si iskal nekaj bolj posebnega nakja bolj kvalitetnega si moral odšteti nekaj več cekinov, pa vseeno je bilo ceneje kot pri nas.
No ko smo se dobili na zbirnem mestu pred sjmom, kjer smo se dobiliše kar točno. Na sejmu smo enega pustili ker je bila takšna njegova želja.Šli smo še v šoping v mesto kjer so trgovine luis, polo, hain-gericke in druge. tam smo se zagnali v trgovine kot bi bilo vse zastonj. seveda smo kar nekaj nakupil v trgovinah in po uri in pol nakupovanja smo se zopet začeli zbirati za odhod, tokrat domov.
Malce sem bil presenečen, ker sem pričakoval večjo gužvo kot pa je dejansko bila. Očitno so se naše napovedi uresničile, da v petek ne bo toliko gužve ker je še delovni dan. In res je bilo. No nekaj je prispevalo tudi to da niso vsi imeli tako dobrega voznika kot smo ga imeli mi.
In so do sejma potrebovali kakšno uro ali dve več kot mi ker so si ogledovali tudi mesto
Pot domov je potekala enako brez zapletov ali nepredvidenih postankov mejo smo prestopili brez težav (saj smo vsi pošteni in ne švercamo) tako da smo bili doma kot predvideno ob deseti uri zvečer.
Mislim da smo prebili en lep dan v druženju in šopingu.
Za sodelovanje se vsem zahvaljujem še posebaj pa KAM-BUSu, Jordanu in pa našemu šoferju Lojzu.
Hvala lepa vsem,
Sajo