Uf, težka je bila...tako za Mareta, kot zame. Dober trening za oba. Mare je sicer razočaran nad uvrstitvijo, vendar ne morem mimo dejstva, da je imel za seboj komaj uro in pol treninga, da je prvič vozil off road s tem motorjem in še dežna dirka...
Žal je lahko zaradi službe Mare s prvim treningom začel šele v soboto in ne v petek, kot ostali. Ker je preveč zaostajal, je hotel nadoknaditi čas z drzno vožnjo, a se žal ni izhajalo. Vrstili so se padci, motor je bil ves čas razbit, čelada je imela 10 centimetersko razpoko. Če bi to ugotovil prej in ne šele po zadnji dirki, ga nebi niti pustil štartati...za zadnjo dirko mi je komaj še uspelo zimprovizirati popravilo, da je lahko štartal. Kapo dol za pogum in trdno voljo!!
Vsekakor pa me veseli spoznanje, da je Maretova Aprilia izjemen motocikel. Seveda pa se bo treba naučiti izkoristiti tehniko in jo uporabiti za boj proti štoparici...da pa to Maretu nebi uspelo že v kratkem, niti ne dvomim. Komaj čakam naslednje dirke, ki bo v Avstriji, kjer bo verjetno ARTS kompleten...
Fotk je bolj malo, sem bil prezaposlen
Klikni če želiš pogledati priponko.Vrsta za tehnični pregled: Aprilia pripravljena BP
Klikni če želiš pogledati priponko.Pobožni lahko pomolijo tudi na samem dirkališču...
Klikni če želiš pogledati priponko.Naš box, zgodaj zjutraj v soboto...
Klikni če želiš pogledati priponko.Mare pred štartom prve dirke, dobro mu je šlo pri prebijanju iz ozadja, do padca...