Dne 10. in 11.maja je pred Intereriom potekalo državno prvenstvo v spretnostni vožnji.
V petek večer smo naredili dokončen plan kako bo vse potekalo.Medtem, ko smo se dogovarjali, pa je komunalno podjetje počistilo parkirni prostor.Zmenili smo se kar kmalu, a kaj ko potem ni nobeden hotel iti domov- predsedniku, se je pa mudilo ¨na šiht¨ No v službi je bil malo ukregan (itak je pa že vajen od žene).
V soboto so se postavile klopi,mize,panoji od sponzorjev,....in zelo pomemben--¨šank¨ .Vmes je nekajkrat hotelo deževati a ni bilo večjih padavin.Ob 15.00 smo začeli z neuradnim treningom,trajal je pa vse do 18 ure. Za tem pa je sledila party.No bil sem pa kar malo razočaran, vsaj sem pričakoval več motoristov. (No to verjetno tudi zato ker niso hoteli motorjev zapeljati na parking za motorje, redarji jih pa noter kjer je bila pripreditev niso spustili z motorji, to smo potem priredili tako da smo vsem motoristom, ki so zapeljali noter povedali naj ne žgejo gum ). Zvečer je za popestritev poskrbela še striptizeta,katera je lepo zapeljevala že poročene moške!?
Nedelja. Trening se je pričel kakšno minuto pred enajsto uro. Glavna tekma, pa je bila ob 13.00. Tekmovalo nas je 28 tekmovalcev.
Potem rezultati.Podelitev pokalov, pijača-jedača,....
Tekmovalci smo bili po večini že vsi ¨stari znanci¨ le nekaj novih je bilo.
Gotovo vas tudi firbec, kaj so bile nagrade.
No v moji kategoriji in po večini. Za prvo mesto:šampanjec,pokal in guma od skuterja?!!
Drugi smo dobili pokla, ketnsprey,zavorno olje –vse od castrola,svečke in polno politank in tomyjevih prelivov.Tretji, pa so jo odnesli samo s pokalom.
In evo rezultati:
JUNIOR:
1Rok Rokavec
2.Miran Kovačič
3.Miha Fabjan
(Bernard Svetel-diskvalificiran)
DO 100ccm:
1.Matic Voldrih
2.Boris Pušler
3.Kristjan Škufca
OD 100-350ccm:
1.Jaša Bešlagič
2.Matej Slapnik
3.Sitar Jure
OD 350-750ccm:
1.Janez Prosenik ml.
2.Sašo Mažgon
3.Janes Prosesnik str.
4.Jože Avgustinčič
(Jure Lukač-diskvalificiran)
NAD 750:
1.Gregor Vozel
2.Matej Slapnik
3.Blaž Gerčar
4.Buja Roman
5.Dino KLemenčič
SUPERMOTO:
1.Samo Mali
(Aljaž Potočnik-diskvalificiran)
CHOPER:
1.Primož Gale,
2.Janez Moneta
3.Bojan Leš
4.Peter Gale
(Aleksander Hubat-diskvalificiran)
LADY CUP:
1.Karin Svetel
Najboljši čas proge-brez napak- Matej Slapnik (Aprilia SL Falco) 62.30s.
by matej slapnik