Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: > FIM Supermoto World Championship, 2007
Moto Klub Kamnik > Testis področje > Koš
nagaya
"ccc" ne pove nič....

zato bo najbrz tudi drugič "ccc" tekst ;).gif
IZO
QUOTE(nagaya @ 27-03-2007, 10:39 ) *

"ccc" ne pove nič....

Mislim, da ga ni na tem forumu, ki nebi vedel kaj pomeni moj cccc v tem primeru...

...ampak, če že vztrajaš: tekst je nekorekten.
nagaya
...spet nisi nič povedal... unsure.gif

človeka, ki je teskt napisal, bi najbrž zanimalo kaj konkretno fali besedilu, kjer so nepravilnosti in kaj bi moralo bit napisano, da bi bil tekst korekten.

a ne? B).gif .... pospešena in izboljšana komunikacija za boljšo in korektnejšo obveščenost javnsoti.... bi znalo bit to v interesu vseh.. ;).gif

IZO
Ja si bom vzel čas, ko bom lahko in ti poizkusil razložiti moj pogled. Čeprav nima smisla, škoda je že narejena. Samo pregovarjali se bomo...ampak nima veze.
nagaya
emmm...izo ....če karikiram in dramatiziram zadevo....

veš kaj bi bila resnična škoda...če bi nekdo zapisal, da je marko po prvi dirki pririnil motor iz blata...da se je na vsakem treningu prekucnil in naredil škodo na motorju...
da ga na petkovih treningih sploh ni bilo, pa bi bilo mogoče fino, glede na razultate ki so bili na koncu.

še večja škoda in res grdo bi bilo, če bi neko potem na koncu članka potegnil kak nakladaško-filozofski zaključek kako tole z Aprilio zgleda zelo neobetajoče. Da deluje celo malo neprofi in neresno. Sploh z vsem "zapletom" z licenco... in da bi bilo fino če tale ekipa sploh ne hodi v tujino ker so rezultati porazni...

ampak to bi bilo res grdo in izven konteksta...

poleg tega je bil Hladov PR edini, ki je karkoli poslal po dirki. In če je v njem omenjen še kdo drug je to ....

...heh...ali popolnoma odveč...ali pa zelo kavalirsko.

IN glede na to da sem že pred tednom dni prosila za uraden material ekipe, da bi jo čiprej, PRED DRIKO (ker je edino to smiselno..razen če je takšna ekshibicija kot je bilo tole v ITA popolnoma nepomembna zadeva) predstavila, pa sem bila zavrnjena naj počakam na tiskovno konferenco in mi potem sploh nihče ni povedal kdaj bo ta tiskovna, čeprav sem prosila če mi poveste in človek potem dobi (lažen?) občutek, da je delu ekipe rahlo odveč komunicirat z mano (ok, lahko da je bil naslovljeni zaposlen čez glavo...ampak to je bilo kar dober teden dni pred dirko.... predlagam da postavite neko strategijo kdo bo s kom komuniciral in kdaj) ....je bil rezutat na koncu tako kot je...ker konec koncev tudi na tej strani(mediji) počnemo tole iz gušta in ne za denar, kajti mirno in brez panike bi ostali doma čez vikend in gledali v luft, za manj stroškov kot smo jih imeli z driko..in za isti denar....
ISTI!

ergo... v primeru da teskt ni ok..poznaš avtorja in mu napiši kaj in kako in s čim se ne strinjaš. enako velja za vse kar pišem jaz...na koncu sicer ni ziher da bomo prišli popolnoma skupaj, zagotovo pa se z dobro komunikacijo ne bo zgodilo to, da bi se napisala kaka neresnica ali naredila resnična škoda...
Si.R.
QUOTE(nagaya @ 28-03-2007, 11:27 ) *

ergo... v primeru da teskt ni ok..poznaš avtorja in mu napiši kaj in kako in s čim se ne strinjaš. enako velja za vse kar pišem jaz...na koncu sicer ni ziher da bomo prišli popolnoma skupaj, zagotovo pa se z dobro komunikacijo ne bo zgodilo to, da bi se napisala kaka neresnica ali naredila resnična škoda...

bolš je po forumih pluvat... človk ve, kje je moj mail ali PM ...

PS: priznam, naredu napako, po dirki se nism dost pozanimu, prehitr sm domu šu, prevečkrat vidu zbito Aprilijo tam, pa se mi je - priznam, samo "zdelo" - da ne bo več vozu.

Mea culpa - prav idijotska napaka, kdo bi si mislu, da lahko tako star maček v tem poslu, kot sem jaz, tako napako nardi.

Se tudi priporočam, da me aprilia ekipa sproti informira, kaj počnejo.

Lep pozdrav in blaženo Veliko noč želi - Simon R.
kasti
QUOTE(tine @ 28-03-2007, 16:20 ) *

Se tudi priporočam, da me aprilia ekipa sproti informira, kaj počnejo.

Vse boste zvedeli, ko bo pravi čas za to.

Naj ti bo to šola, da samo sklepi včasih niso dovolj.

Kaj če bi jaz recimo glede na kr neki, kr neki sklepal, pa pol kr neki napisal..... bla, bla. Ne bi bilo fino, pa sem zato rajši tiho. Če kdaj gledaš rally.... jim včasih manjka pol avta, pa vseeno pridejo v cilj, nekateri pa z na oko čisto OK avtom odstopijo. Vse to je del dirkaškega športa in ti bi to moral še najbolje vedeti.

Zapomni si: silver tape in močna volja delata čudeže! thumbupcool.gif
IZO
QUOTE(nagaya @ 28-03-2007, 08:57 ) *

...spet nisi nič povedal... unsure.gif

Torej prva stvar: javnost zavajate z novicami v stilu in s poudarkom na Slovenec Aleš Hlad…
Žal pa je dejstvo, da Aleš kar se tiče supermota, nima nobene zveze več s Slovenijo. Je član bolgarskega kluba, ima bolgarsko licenco in zastopa njihovo nacijo. Na hrbtu ima zastavo in simbole Bolgarije…torej zakaj poročati o njem, da je Slovenec?
Alešu sicer privoščim vse najboljše in mu želim obilo uspeha kljub smoli na prvi dirki.

Druga stvar: z Maretom sva preživljala težke trenutke, ko sva se spopadala s težavami, da bi nastopil še na zadnji dirki. Poročanje g. Ručigaja pa je posmeh vsemu trudu, ki sva ga z Škarjo vložila in njegova ugibanja kažejo na to, kakšna je njegova (ne)kredebilnost. Smešno je tudi njegovo predvidevanje ( tretja stvar) o naslednjem nastopu za italijansko državno prvenstvo. Kot da v dveh dneh tega nebi mogel preveriti; nasprotno, zastavil ni niti enega vprašanja razen sarkastične pripombe, če je odmontiral ključavnico. ( Za tiste, ki ne veste: Škarja je na enduro dirki v Labinu nastopil s popolnoma serijskim motorjem Aprilia RXV 450 in pri nesrečnem padcu odlomil ključ v ključavnici. Zato je moral odstopiti.)

Torej nekorektno poročanje. Ne gre za to, kot se poskuša vsiljevati, da me moti skopo poročanje o Škarji, temveč zavajanje in neresničnost. Če bi imel g. Ručigaj vsaj kanček profesionalnega odnosa, bi se za storjene napake javno opravičil in demantiral izjave v delih, ki ne držijo.

@ Nagaya: tegale o Hladovem PR-u ne razumem. Želiš reči, da sta z g.Ručigajom tri dni živela s Hladom, potem pa vama je Aleš po tekmi poslal poročilo??

Zdi se kot, da je revija Motorist osebni PR (sicer odličnega) bolgarskega športnika, domači tekmovalci pa so prepuščeni lastnemu znoju in iznajdljivosti, medtem ko se jim dotični novinarji smejejo, ko v bolečinah vlečejo svoj motor iz blata…
nagaya
ja izo
ker je revija (sploh revija ki o dogodku v Franciacorti sploh še ni pisala) hladov pr.

ker se v zadnjih letih ni pisalo nič od slo Dp
NIČ O SLO EKIPAH
NIČ O SLO VOZNIKIH

ampak samo in izključno o Hladu a ne?

+ gospod Ručigaj bo poskrbel za Hlada
jaz pa za revijo...in eno z drugim v bistvu nima toliko veze kot si takole površno, v stilu gospoda ručigaja seveda...zaključil....

+ kdo se je komu smejal?

+ ko sem na dirki 2x vprašala kako gre in tako naprej je bilo samo neko zmajevanje z glavo...ni bilo časa...ko sem rekla da prisedita zvečer za pogovor sta letela naprej....

tako da, ...če boš gospodu ručigaju očital neko sklepanje in to da se ni pozanimal pri ekipi kaj se dogaja tega meni ziher ne boš....

+ debato zaključujem ker nas bosta pri reviji letos zanimala predvsem svetovno, evropsko in državno prvenstvo ter pokala narodov....pa ne zaradi hlada, pač pa zato ker trudimo pokrivat tudi SBK in GP....z italijanskim prvenstvom pa se do nadaljnega ne bom bodla...
IZO
QUOTE(IZO @ 28-03-2007, 11:08 ) *

Ja si bom vzel čas, ko bom lahko in ti poizkusil razložiti moj pogled. Čeprav nima smisla, škoda je že narejena. Samo pregovarjali se bomo...ampak nima veze.

Kot sem rekel... hmne.gif
Si.R.
QUOTE(kasti @ 28-03-2007, 16:44 ) *

Zapomni si: silver tape in močna volja delata čudeže! thumbupcool.gif

to pa zmer. Pa mal filinga na ročki za gas, pa bo potreba po čudežih manjša ).gif
Si.R.
QUOTE(IZO @ 28-03-2007, 20:09 ) *

Torej prva stvar: javnost zavajate z novicami v stilu in s poudarkom na Slovenec Aleš Hlad…
Žal pa je dejstvo, da Aleš kar se tiče supermota, nima nobene zveze več s Slovenijo. Je član bolgarskega kluba, ima bolgarsko licenco in zastopa njihovo nacijo. Na hrbtu ima zastavo in simbole Bolgarije…torej zakaj poročati o njem, da je Slovenec?
Alešu sicer privoščim vse najboljše in mu želim obilo uspeha kljub smoli na prvi dirki.

In Šumaher je Italijan, a, ali je pak Monačan? D.gif Sama nekorektnost v vseh medijih... ccc... Kalimerovstvo tu ni na mestu.

Druga stvar: z Maretom sva preživljala težke trenutke, ko sva se spopadala s težavami, da bi nastopil še na zadnji dirki. Poročanje g. Ručigaja pa je posmeh vsemu trudu, ki sva ga z Škarjo vložila in njegova ugibanja kažejo na to, kakšna je njegova (ne)kredebilnost. Smešno je tudi njegovo predvidevanje ( tretja stvar) o naslednjem nastopu za italijansko državno prvenstvo. Kot da v dveh dneh tega nebi mogel preveriti; nasprotno, zastavil ni niti enega vprašanja razen sarkastične pripombe, če je odmontiral ključavnico. ( Za tiste, ki ne veste: Škarja je na enduro dirki v Labinu nastopil s popolnoma serijskim motorjem Aprilia RXV 450 in pri nesrečnem padcu odlomil ključ v ključavnici. Zato je moral odstopiti.)

Torej nekorektno poročanje. Ne gre za to, kot se poskuša vsiljevati, da me moti skopo poročanje o Škarji, temveč zavajanje in neresničnost. Če bi imel g. Ručigaj vsaj kanček profesionalnega odnosa, bi se za storjene napake javno opravičil in demantiral izjave v delih, ki ne držijo.

Opravičilo za spodrsljaj je bilo dano. Pretirane škode ni bilo. Profesionalizma je za več, kot za kanček. Če želi nekdo prikazati drugače, je pa to pač njegov interes. Morda bi bila pač tudi ekipa lahko bolj profesionalna... (pa ne mislim dirkača).

Ugibanje se je sicer nanašalo na prvo dirko za svetovno prvenstvo.
Novinarje pa zagotovo zanimajo sledeče zadeve: Boste štartali na svetovnem? Kje boste še startali, razen na slovenskem državnem?

Gospodu Ručigaju pa bom ob prvi priložnosti svetoval, naj drugič bolj natančno šteje in štopa izlete in postanke na progi in ob njej ter beleži čimveč dogajanja in o tem podrobno poroča. Brez olepševanj ali "pozabljanja dejstev".

@ Nagaya: tegale o Hladovem PR-u ne razumem. Želiš reči, da sta z g.Ručigajom tri dni živela s Hladom, potem pa vama je Aleš po tekmi poslal poročilo??

B).gif

Zdi se kot, da je revija Motorist osebni PR (sicer odličnega) bolgarskega športnika, domači tekmovalci pa so prepuščeni lastnemu znoju in iznajdljivosti, medtem ko se jim dotični novinarji smejejo, ko v bolečinah vlečejo svoj motor iz blata…

Vsem se samo nekaj "zdi" in iščejo kr ene interese.
Nisem še videl novinarja ali poročevalca, ki bi se smejal športniku, kadar ta "vleče svoj motor iz blata", tudi jaz tega ne počnem. Tako pretiravanje in omalovaževanje zato ni na mestu.

Toliko v odgovor na podtikanja in pametovanja potem, ko sem sicer objavil korektno in pošteno opravičilo.
IZO
Poglej g. Ručigaj alias Symru (banan pri nas), alias Tine in še ostalih kaj vem koliko nickov...:
samo na eno stvar ti odgovorim...Šumi je Nemec, z nemško zastavo ob svojem imenu in temu primerno obarvano čelado...
Hlad vozi za italijanski tim in je že tudi prej, ko je bil še Slovenec. Njegov matični klub je bil pri Sitarju in imel je slovensko nacionalno licenco. No, sedaj pa JE Bolgar. Je član njihovega kluba in nacionalne zveze.
Kot sem rekel, njegova odločitev, manipulacija pa vsekakor ni na mestu...kot ves ostali tekst, ki je bil seveda že popravljen.

Za ostalo pa nima smisla izgubljati energije. Bi bilo verjetno bolje, da bi ti kdo iz tvojega ceha navil ušesa...navadno novinarji za svoj tekst objavijo demanti, ne pa da obstoječega popravljajo. In opravičila za to, tudi nisem zasledil...mogoče namig kje je?
nagaya
..
frumn
QUOTE(nagaya @ 02-04-2007, 20:25 ) *

..

In je romalo v koš thumbdown.gif
nagaya
... je bilo zato da sem lahko naredila novo temo in prestavila ....

debatirate lahko dalje....če vas je želja B).gif
Si.R.
QUOTE(IZO @ 02-04-2007, 19:18 ) *

Poglej g. Ručigaj alias Symru (banan pri nas), alias Tine in še ostalih kaj vem koliko nickov...:
samo na eno stvar ti odgovorim...Šumi je Nemec, z nemško zastavo ob svojem imenu in temu primerno obarvano čelado...
Hlad vozi za italijanski tim in je že tudi prej, ko je bil še Slovenec. Njegov matični klub je bil pri Sitarju in imel je slovensko nacionalno licenco. No, sedaj pa JE Bolgar. Je član njihovega kluba in nacionalne zveze.
Kot sem rekel, njegova odločitev, manipulacija pa vsekakor ni na mestu...kot ves ostali tekst, ki je bil seveda že popravljen.

Za ostalo pa nima smisla izgubljati energije. Bi bilo verjetno bolje, da bi ti kdo iz tvojega ceha navil ušesa...navadno novinarji za svoj tekst objavijo demanti, ne pa da obstoječega popravljajo. In opravičila za to, tudi nisem zasledil...mogoče namig kje je?

Ti si jo očitno še malce izgubljal po telefonu itd, tako da se ti očitno zdi "smiselno zgubljat energijo". Tebi naj kdo navije ušesa, lahko si jih tudi sam (glavo v šraufštok, pa gremo...).

Opravičilo je bilo dano tukaj, na spletni strani, kjer se je tudi pojavilo blatenje mojega imena s tvoje strani (in koliko nickov tter kakšne imam kje, je verjetno moja odločitev. Kje sem banan in zakaj, je spet druga stvar in stvar osebne kulture tistega, ki bana.... cccc). Kje se boš pa ti opravičil za blatenje mojega imena, a?

Kr neki ti gre v nos. Pejt po inhalator, ti bo spucal poti. Lahko pa še naprej drek mešaš, ko maš glih mešalec v roki...

IZO
Hm, se nima smisla spuščati na tvoj nivo. nene.gif
nagaya
dost!
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.