Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: MKKamnik za kolesarje
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
VelikiVevericnjak
RABIM 10 motoristov za zapiranje dovoznih cest na kolesarski dirki- le ta se bo odvijala 8.7.(julij)07 na trasi: Kamnik-črnivec-logarska-pavličevo sedlo-železna kapla- jezersko-Kamnik v dolžini 130 km, trajala bo cc. 8 ur- cesta je povsod asfaltirana in primerna za vožnjo vseh vrst motorjev!- dirka bo potekala pod prometom!- vsak motorist dobi 40€, majico, hrano in pijačo- zainteresirani naj to napišejo pod to rubriko, ali meni osebno, več inf. na 041-515-141! To smo že delal in tist, ki smo bli že zraven vemo, da je luštn sam čs si je treba uzet- vabljeni zraven! gomkkamnik.gif B).gif
maro
QUOTE(VelikiVevericnjak @ 21-04-2007, 12:26 ) *

RABIM 10 motoristov za zapiranje dovoznih cest na kolesarski dirki- le ta se bo odvijala 8.7.(julij)07 na trasi: Kamnik-črnivec-logarska-pavličevo sedlo-železna kapla- jezersko-Kamnik v dolžini 130 km, trajala bo cc. 8 ur- cesta je povsod asfaltirana in primerna za vožnjo vseh vrst motorjev!- dirka bo potekala pod prometom!- vsak motorist dobi 40€, majico, hrano in pijačo- zainteresirani naj to napišejo pod to rubriko, ali meni osebno, več inf. na 041-515-141! To smo že delal in tist, ki smo bli že zraven vemo, da je luštn sam čs si je treba uzet- vabljeni zraven! gomkkamnik.gif B).gif

Mene napiši na seznam
VelikiVevericnjak
QUOTE(maro @ 22-04-2007, 12:18 ) *

Mene napiši na seznam

thumbupcool.gif B).gif
Clementino
Če kakega peš fizikalca rabiš da bi delu pa ne preveč razmišljal se javim. Sej veš, jaz nisem prov brihten
VelikiVevericnjak
QUOTE(Clementino @ 22-04-2007, 13:49 ) *

Če kakega peš fizikalca rabiš da bi delu pa ne preveč razmišljal se javim. Sej veš, jaz nisem prov brihten

Clementino- ti si car- mislm, da tokrat tvoja pomoč ne bo potrebna (razen, če boš do takrat nabavu mopeda)- vseeno hvala! thumbupcool.gif B).gif
Jordan
QUOTE(VelikiVevericnjak @ 21-04-2007, 12:26 ) *

Na seznam dej mene in Andreja thumbupcool.gif

Upam, da nas boš ob priliki še spomnil! ! !
Burja
Napiš še Burja ,...... (če me bo naša pustila seveda,....)
David's
Napiši še mene pa Sitarja (Jaka)!

thumbupcool.gif
_OrAzEm_
No pa mene lohk tud zravn napišeš thumbupcool.gif
VelikiVevericnjak
STE se pa kr usul- dobr, dobr !! thumbupcool.gif B).gif
maro

Napiši še Beč Mirana B).gif
Tigercek
Napiši še mene , Kosec...
VelikiVevericnjak
NA seznamu ns je (vsaj mislm da) 11- to ne pomen, da je seznam zaključen!- vedno se zgodi, da kdo zadnji trenutek ne more, zato so rezerve potrebne!- kdor misli, da ima takrat čas in ma voljo sodelovat nj se kr napiše! ;).gif B).gif

ŠE na seznam- Miran VFR! B).gif
VelikiVevericnjak
ZA osvežitev spomina- še en mesec do...- dobiv sem inf., da je že 200 prijavljenih kolesarjev- motoristi NE bomo zapirali cest, ampak samo spremljali skupine kolesarjev, ki se bodo formirale po štartu dirke- potreba po motoristih "spremljačih" se veča! eek.gif B).gif
Miro
Jest bi tud sodeloval, če je še prostor, Miro Galjot
FERDA
QUOTE(Miro @ 23-06-2007, 18:46 ) *

Jest bi tud sodeloval, če je še prostor, Miro Galjot

OK! W B).gif

thumbupcool.gif B).gif
VelikiVevericnjak
PO današnmo sestanku smo na seznamu 100%: sebo, jordan b., fric, davids, sapca, maro, miro g., miran vfr, oražem- pod? pa: jordan a., samo, jež- V četrtek (če bo vreme slabo pa v petek) bomo naredili obvoz trase- odvoz je izpred atria ob 16.00- v nedeljo (pred dirko) imamo zbor v atriu ob 7.30- VSI ki bi sodelovali pa vas danes ni blo v pajzl pridte v četrtek v atrium caffe, ali me kontaktirajte na 041 515 141! B).gif
VelikiVevericnjak
QUOTE(VelikiVevericnjak @ 02-07-2007, 23:10 ) *

PO današnmo sestanku smo na seznamu 100%: sebo, jordan b., fric, davids, sapca, maro, miro g., miran vfr, oražem- pod? pa: jordan a., samo, jež- V četrtek (če bo vreme slabo pa v petek) bomo naredili obvoz trase- odvoz je izpred atria ob 16.00- v nedeljo (pred dirko) imamo zbor v atriu ob 7.30- VSI ki bi sodelovali pa vas danes ni blo v pajzl pridte v četrtek v atrium caffe, ali me kontaktirajte na 041 515 141! B).gif

POD 100%: t,hitra Natali in Matej B).gif
_OrAzEm_
Jst pa un moj kolega sva zdj 100% zravn... B).gif
rudi
Piš tudi mene. thumbupcool.gif
VelikiVevericnjak
ZARADI slabšega vremena, oziroma boljšega, bomo obvozili traso v petek in ne v četrtek, kot je blo prvotno planirano- štart je izpred Atria ob 16.00 (kavica naj bo pov ure prej)! ;).gif B).gif
VelikiVevericnjak
FORMIRANA, oz. zaključena je skupina 14. moto spremljačev, ki bomo sodelovali na kolesarskem maratonu Alpe: W, Jordan B, Jordan A, Maro, Miro G, Miran vfr, Rudi atv, Oražem N, Špenko B, Natalia, Matej C, Davids, Fric, Sapca!- zbor v nedeljo v Atriumu (če bo še zaprto v Orhideji) ob 7.30- kofetkarji in večni zamudniki pridite malo preje (Sapca- zmenen smo ob 6.30!!)- vsem sodelujočim se zahvaljujem za sodelovanje in predvsem varno spremljanje! thumbupcool.gif B).gif
Burja
Prav fino smo se imeli na tejle dirki okrog Alp thumbupcool.gif . Je ena fina izkušnja takole voziti s kolesarji. Najhitrejši kolesarji so bili res hudičevo hitri, sploh na spustistih, z motorjem imaš kar dosti dela, da jim lahko sploh slediš.

MKK smo se dobro odrezali! thumbupcool.gif thumbupcool.gif
_OrAzEm_
Ja ja dons smo se mel pa res fajn...svaka čast kolesarjem thumbupcool.gif thumbupcool.gif

Pa še pohvaljeni smo bli aleluja.gif aleluja.gif
rudi
Kaj čmo,smo pač dobri!!! ).gif

Jordan
Ja kdor zna, pač zna thumbupcool.gif

Pa še ful dobri makaroni so bli za malco njami.gif

Za te kolesarje se pa še dons sprašujem, če jim je treba tega nikar.gif .........ampak vseeno svaka jim čast aleluja.gif
VelikiVevericnjak
VSE je zelo dobr izpadl- hvala Vsem, ki ste sodelovali! thumbupcool.gif B).gif
VelikiVevericnjak
thumbupcool.gif
VelikiVevericnjak
B).gif
rudi
Ja samo slika na tem forumu,ki predstavlja MK Kamnik je pa kr neki.Gor so motoristi,ki so se med maratonom pripeljali na mejo in niso povezani z nami. ranting.gif
VelikiVevericnjak
QUOTE(rudi @ 11-07-2007, 10:21 ) *

Ja samo slika na tem forumu,ki predstavlja MK Kamnik je pa kr neki.Gor so motoristi,ki so se med maratonom pripeljali na mejo in niso povezani z nami. ranting.gif

RES je- ta k je sliku je očitno njihov simpatizer in upam, da ve, da z nami (mk kamnik) nimajo nobene veze- še najmanj pa z prireditvijo, katero smo spremljali! blink.gif B).gif
Bencek
A smo pripravljeni za kaj takega?
http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=4090
VelikiVevericnjak
LETO je okoli in 28.6.09 se zopet dogaja Kolesarski maraton ALPE!- prireditev je postala tradicionalna- pomembno vlogo pri uspešni organizaciji je odigrav tudi mkKamnik (motoristi mkKamnik), ki smo spremljali in varovali udeležence maratona na celi trasi poti- letos organizator pričakuje močnejšo in števičnejšo kolesarsko druščino, za kar rabi 20 motoristov!- pogoji za obe strani ostajajo enaki kot lani- kogar zanima naj se vpiše spodaj ali me kontaktira na 041 515 141! gomkkamnik.gif B).gif
Bencek
QUOTE(VelikiVevericnjak @ 01-06-2008, 10:44 ) *

LETO je okoli in 6.7.08 se zopet dogaja Kolesarski maraton ALPE!- lani je prireditev lepo uspela in tako je oziroma bo postala tradicionalna- pomembno vlogo pri uspešni organizaciji je odigrav tudi mkKamnik (motoristi in motoristka mkKamnik), ki je zelo uspešno spremljav in varoval udeležence maratona na celi trasi poti- letos organizator pričakuje močnejšo in števičnejšo kolesarsko druščino, zato povečujemo št. motoristov spremljačov na št. 20!- pogoji za obe strani ostajajo enaki kot lani- kogar zanima naj se vpiše spodaj ali me kontaktira na 041 515 141! gomkkamnik.gif B).gif

B).gif thumbupcool.gif sem zraven, če me le hočeš!?
VelikiVevericnjak
QUOTE(Bencek @ 01-06-2008, 12:21 ) *

B).gif thumbupcool.gif sem zraven, če me le hočeš!?

Z kva pa te neb hotu- sj si čist u redu fnt, pa še žar obladaš, pa še mutor maš (no ja- res da kavasakija ;).gif ),če neb biv že vezan, ti bi še kkšno babo za užent zrihtu- ;).gif B).gif
David's
Tudi letos sem zraven! thumbupcool.gif
Miro
Tud name lohk računaš.
maro
tud name lahko spet računaš.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.