Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Usnjena moto oprema po meri
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Oprema
kasti
Dejstvo je da nismo vsi čisto po JUSu/DINu oz. proporcionalnih mer in nam iskanje ustreznih modelov opreme velikokrat povzroča sive lase. Tudi ko opremo že kupimo, je potrebno določene zadeve popraviti: skrajšati rokav, razširiti stegenski del hlačnice...

Kaj pa če bi obstajalo podjetje, ki za približno enako ceno kot je serijski model sešije kombinezon točno po naših merah, ki jih pobere šivilja. Povrhu vsega pa se lahko še zmišljuješ kakšne barve naj bo rokav, kakšne hlačnica, na hrbtu izvezejo tvoje ime... skratka unikat?

Zanimivo?
Bencek
QUOTE(kasti @ 13-02-2008, 20:19 ) *

Dejstvo je da nismo vsi čisto po JUSu/DINu oz. proporcionalnih mer in nam iskanje ustreznih modelov opreme velikokrat povzroča sive lase. Tudi ko opremo že kupimo, je potrebno določene zadeve popraviti: skrajšati rokav, razširiti stegenski del hlačnice...

Kaj pa če bi obstajalo podjetje, ki za približno enako ceno kot je serijski model sešije kombinezon točno po naših merah, ki jih pobere šivilja. Povrhu vsega pa se lahko še zmišljuješ kakšne barve naj bo rokav, kakšne hlačnica, na hrbtu izvezejo tvoje ime... skratka unikat?

Zanimivo?

Jest pa mislim, da taka firma že obstaja? unsure.gif
kasti
QUOTE(Bencek @ 13-02-2008, 21:06 ) *

Jest pa mislim, da taka firma že obstaja? unsure.gif

Saj tudi jaz vem da obstaja, samo je precej dražje od serije!
Bencek
QUOTE(kasti @ 13-02-2008, 21:26 ) *

Saj tudi jaz vem da obstaja, samo je precej dražje od serije!

Za katero ti misliš? A za tisto na Vranskem ali tisto na Dravskem polju? unsure.gif
kasti
QUOTE(Bencek @ 13-02-2008, 21:33 ) *

Za katero ti misliš? A za tisto na Vranskem ali tisto na Dravskem polju? unsure.gif

V mislih imam firmo iz tujine.
RokyLuk
QUOTE(kasti @ 14-02-2008, 08:21 ) *

V moto.si je dobra predstvaitev zelo kvalitetne japonske firme ki izdeluje po naročilu oziroma po merah strank.Edina težava je, ker se je potrebno zapeljati na Japonsko. Odšteješ pa tudi verjetno več kot 2000€

Sem pa malo skeptičen glede une gospe na Vranskem.Popravljanje že skrojenega kombinezona sigurno ni tako kvalitetno kot izdelava iz nule. V tem primeru bi si dal popravljati samo dvodelni kombinezon ki že v osnovi ni tako skonstruiran kot enodelc.
VS800
QUOTE(RokyLuk @ 14-02-2008, 10:56 ) *

V moto.si je dobra predstvaitev zelo kvalitetne japonske firme ki izdeluje po naročilu oziroma po merah strank.Edina težava je, ker se je potrebno zapeljati na Japonsko. Odšteješ pa tudi verjetno več kot 2000€

Sem pa malo skeptičen glede une gospe na Vranskem.Popravljanje že skrojenega kombinezona sigurno ni tako kvalitetno kot izdelava iz nule. V tem primeru bi si dal popravljati samo dvodelni kombinezon ki že v osnovi ni tako skonstruiran kot enodelc.

;).gif P.gif ;).gif
Jordan
QUOTE(RokyLuk @ 14-02-2008, 10:56 ) *

VSem pa malo skeptičen glede une gospe na Vranskem.Popravljanje že skrojenega kombinezona sigurno ni tako kvalitetno kot izdelava iz nule. V tem primeru bi si dal popravljati samo dvodelni kombinezon ki že v osnovi ni tako skonstruiran kot enodelc.

Meni je pa popravljala nov kombinezon in moram reči, da je naredila fenomenalno dobr. Nikjer se ni vidlo kje ga je odprla in in ga vzela malo stran thumbupcool.gif

Aja, pa tudi draga ni bila ! ! !
RokyLuk
QUOTE(Jordan @ 14-02-2008, 13:33 ) *

Meni je pa popravljala nov kombinezon in moram reči, da je naredila fenomenalno dobr. Nikjer se ni vidlo kje ga je odprla in in ga vzela malo stran thumbupcool.gif

Aja, pa tudi draga ni bila ! ! !

Koliko si dal če ni skrivnost? Sam sem namreč pri njej gledal enega spyk-a ki bi mi pasal na motor k ata na mamo. Je pa bil za mal podaljšat.
Bencek
QUOTE(kasti @ 14-02-2008, 08:21 ) *

Katero pa? unsure.gif
Drekavac
Alpinestars... devil.gif
Jordan
QUOTE(RokyLuk @ 14-02-2008, 13:57 ) *

Koliko si dal če ni skrivnost? Sam sem namreč pri njej gledal enega spyk-a ki bi mi pasal na motor k ata na mamo. Je pa bil za mal podaljšat.

Meni je zožala in malo skrajšala rokave in sem za to plačal 7.000,00 sit.
Velik je pa vredno tudi to, da je naredila na dogovorjen rok.

V glavnem, jest ko bom rabil kej takega bom šel sigurno k njej. thumbupcool.gif
kasti
Sem se malo poigral z modeli in barvami, poudarek na letošnji trend beli barvi ;).gif

Aja pa še to... lahko izbiraš med govejim oz. kengurujevim usnjem, stopnjo perforacije, aerodinamična grba da/ne... pa še se najde.

Klikni če želiš pogledati priponko. Aprilia, Yamaha...

Klikni če želiš pogledati priponko. Kawasaki (nekaj za Bencka)

Klikni če želiš pogledati priponko. Suzuki
maro
QUOTE(Jordan @ 14-02-2008, 15:46 ) *

Meni je zožala in malo skrajšala rokave in sem za to plačal 7.000,00 sit.
Velik je pa vredno tudi to, da je naredila na dogovorjen rok.

V glavnem, jest ko bom rabil kej takega bom šel sigurno k njej. thumbupcool.gif

Meni je skrajšala rokave,hlače in zamenjala zadrgo zapenjanja v pasu,ker zgornji in spodnji del
kombizona nista iste številke thumbupcool.gif
Plačal 7.000,00 sit

Tudi jaz,če bom še kaj takega rabil,bom šel sigurno k njej thumbupcool.gif
Bencek
QUOTE(kasti @ 14-02-2008, 17:23 ) *

Sem se malo poigral z modeli in barvami, poudarek na letošnji trend beli barvi ;).gif

Aja pa še to... lahko izbiraš med govejim oz. kengurujevim usnjem, stopnjo perforacije, aerodinamična grba da/ne... pa še se najde.

Klikni če želiš pogledati priponko. Aprilia, Yamaha...

Klikni če želiš pogledati priponko. Kawasaki (nekaj za Bencka)

Klikni če želiš pogledati priponko. Suzuki

Sorry, ampak sem malo užaljen thumbdown.gif (.gif , ker ma Jordan nahrbtu svoj priimek. blink.gif
Burja
Če prav razumem, je debata o tem ali bi plačali več za kombinezon, ki narejen po meri.

Če sem prav razbral, govrimo o vsaj 2x višji ceni kot ga kupiš v trgovini. Menim, da je to preveč, in je rešitev, ki se jo vsi poslužujemo boljša. Pač kupiš "trgovinskega" in ga potem za male pare predelaš. Je pa res, da si omejen pri barvah. Kot je napisal Kasti, barve se pač "morajo"nekoliko ujemati z motorjem, ... če seveda želiš biti stajliš.
kasti
QUOTE(Burja @ 14-02-2008, 18:14 ) *

Če prav razumem, je debata o tem ali bi plačali več za kombinezon, ki narejen po meri.

Če sem prav razbral, govrimo o vsaj 2x višji ceni kot ga kupiš v trgovini. Menim, da je to preveč, in je rešitev, ki se jo vsi poslužujemo boljša. Pač kupiš "trgovinskega" in ga potem za male pare predelaš. Je pa res, da si omejen pri barvah. Kot je napisal Kasti, barve se pač "morajo"nekoliko ujemati z motorjem, ... če seveda želiš biti stajliš.

Ne... tisto o dvojni ceni je napisal rokyluk;
cena naj bi bila višja tam nekje od 100 do max 150€.
RokyLuk
QUOTE(Burja @ 14-02-2008, 18:14 ) *

Če hočeš bit stajliš si kupi 5 delni kombinezon! Za nastopat na obvoznci pa tako ali tako ne rabiš met kombinezona unsure.gif
Burja
QUOTE(RokyLuk @ 14-02-2008, 20:43 ) *

Če hočeš bit stajliš si kupi 5 delni kombinezon! Za nastopat na obvoznci pa tako ali tako ne rabiš met kombinezona unsure.gif

Za 5 delni kombinezon še nisem slišal ali ga videl. Poznam samo enodelni in dvodelni kombinezon, kupiš pač tistega ki ti bolj ustreza.
No, če tisto o nastopanju misliš name, potem ti predlagam, da pred uporabo tipkovnice raje vklopi možgane,...

Če se vrnem nazaj na temo, ..... cena nekaj 100 evrov višja od trgovinskega mogoče res odtehta odločitev za tuto narejno po meri. Kaj pa varnost? Vem da je "in", da mora imeti nevem kakšne varnostne certifikate, verjetno jihima.
Mogoče sem starkopiten in me znamka, ki je močno oglaševana, pri nakupu prepriča tudi da je najbolj varna. unsure.gif Novega kombinezona pa tudi ne kupiš vsako leto,..
mrki
QUOTE(Burja @ 14-02-2008, 21:10 ) *

Novega kombinezona pa tudi ne kupiš vsako leto,..

Za to se boš pa mogu še mal potrudit devil.gif P.gif P.gif Še dobr de mam jaz tok raztegljivega.
kasti

Če se vrnem nazaj na temo, ..... cena nekaj 100 evrov višja od trgovinskega mogoče res odtehta odločitev za tuto narejno po meri. Kaj pa varnost? Vem da je "in", da mora imeti nevem kakšne varnostne certifikate, verjetno jihima.

Varnost zagotovljena. Z omenjenimi izdelki nastopajo prof. tekmovalci v CHD, Supermotu, minimotu...
RokyLuk

Novega kombinezona pa tudi ne kupiš vsako leto,..

Morš se kdaj na tla vržt! Ga lahko menjaš vsak dan D.gif
interfresh
QUOTE(kasti @ 15-02-2008, 09:22 ) *

Z omenjenimi izdelki ...

Ja dosedaj ste samo omenjal ene izdelke. Bo kdo konkretno povedal kaj kje in za koliko ?
kasti
QUOTE(interfresh @ 15-02-2008, 09:51 ) *

Ja dosedaj ste samo omenjal ene izdelke. Bo kdo konkretno povedal kaj kje in za koliko ?

Vse ob svojem času.
Malo tipam trg, ker mogoče pa začnem vse skupaj prodajati. B).gif

Še ena za SM.

mrki
UUU

Tale je pa še men všeč!
interfresh
lepa, samo nalepke čez šrlijo, zgleda da slabo šivajo devil.gif
RokyLuk
QUOTE(kasti @ 15-02-2008, 10:30 ) *

Vse ob svojem času.

Še ena za SM.

Takega bi tud jaz imel le da bi bilo namesto rdeče barve rumena - in seveda isti napis D.gif
kasti
QUOTE(RokyLuk @ 15-02-2008, 13:54 ) *

Takega bi tud jaz imel le da bi bilo namesto rdeče barve rumena - in seveda isti napis D.gif

e vidiš... to je čar tega; lahko je tudi taka kombinacija.
medy68
Kaj pa nis to en mesec prej povedal,da mi nebi bilo treba hujšat. B).gif
Burja
QUOTE(kasti @ 15-02-2008, 10:30 ) *

Vse ob svojem času.

Še ena za SM.

Moje mnenje je, če ne bo cena precej pod "trgovinskimi", bo težko.......... Marketing pa take stvari, saj veš.
interfresh
QUOTE(kasti @ 15-02-2008, 11:30 ) *

Vse ob svojem času.

Kako je zdaj kasti ? Si potipal trg ? Jest bi mogoče enga vzel ...

... promocijskega, seveda ;).gif
kasti
QUOTE(interfresh @ 08-04-2008, 15:25 ) *

Kako je zdaj kasti ? Si potipal trg ? Jest bi mogoče enga vzel ...
... promocijskega, seveda ;).gif

Hja... jaz sem en model za ARTS že disajniral...

nagaya
samo eno vprašanje.. notangel.gif
zakaj je ime dirkača izpisano z oranžno barvo?
kasti
QUOTE(nagaya @ 13-04-2008, 17:12 ) *

samo eno vprašanje.. notangel.gif
zakaj je ime dirkača izpisano z oranžno barvo?

Vsi se spotaknejo ob to; posledično se ga vsi zapomnejo.. P.gif

resnica: iz istega razloga kot je Rossijev napis The doctor mnogobarven.
nagaya
aha..ok ).gif

pretkano D.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.