Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Moji naslednji
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Avtomobilizem
Strani: 1, 2, 3, 4, 5
Buky
thumbsup.gif
Drekavac
Jest tud to meu... crybaby.gif
sajo
A dejte nehat a vidte da je to sam za reveže k revček tud za streho nima scooter.gif
sajo
Aj aj buki si pa tko želi met svojga zgoraj brez
eWe
Tud moj naslednji bo takle auto meu. clapping.gif thumbsup.gif
sajo
No alterman a si zdej vidu sam sliko vid pa že druzga iše clap.gif
bmwk100
Ja buki kva če bo pa dž padu pol boš moral pa še marelo kupt da nouš mokr. laugh.gif
vodka
Ta model ima že marelo zraven in to tako z logotipom.
Zik
A tud eno, k marelo gor drži? biggrin.gif
Buky
Jst se moram pa VODKI zahvalt, ki mi je dal sprej za feltne spucat, k so ble čist črne, pa ni šlo z nobeno stvarjo dol.
Zdej se pa svetjo k "pasja jajca"
Hvala Vodka thumbsup.gif
Dobiš za cheers.gif x 2
bober
QUOTE (Zik @ 25-12-2003, 13:51 )
A tud eno, k marelo gor drži? biggrin.gif

če maš takle avto se tud za marelo držat dobi. rolleyes1.gif rolleyes1.gif
vodka
QUOTE (Buky @ 31-05-2004, 11:29 )
Jst se moram pa VODKI zahvalt, ki mi je dal sprej za feltne spucat, k so ble čist črne, pa ni šlo z nobeno stvarjo dol.
Zdej se pa svetjo k "pasja jajca"
Hvala Vodka thumbsup.gif
Dobiš za cheers.gif x 2

Ej dec, ni panike, sej si že dostkrat dal. Samo pazi s tem šamponom, ker je res močan.
IZO
Želel bi napisat: to je moj naslednji...Mitshubishi Lancer evo8.
Sanjski avto. Vsaj zame. Edin Subaru impreza mi je še bolš. Kakšen Porš, Ferrari pa nevemkwa. To je to, špica športnega avtomobila. Preveč superlativnih tehničnih podatkov, da bi se mi dal pisat, raj kakšno slikco več...

Je pa avto vsaj v Kamniku in v lasti našega Meduze. Tud to neki šteje...in tolaži...
IZO
Gobec zverine...to spoznaš na sovoznikovem sedežu ohmy.gif
IZO
Hauba, uf leepooo.. wub.gif
IZO
Pod haubo pa: dvigovalec uteži, šprinter, sumo borec...vse v enem. Ampak tipičen Japonec, hvala bogu notworthy.gif
IZO
U, kakšna ritka... ohmy.gif
IZO
Čistokrvno športnost izdaja gromozanski spojler, ki od strani spominja na plavut morskega psa... ohmy.gif
IZO
Bremze s pojemkom, da ti hoče kar mal slab bit... huh.gif
IZO
Poudarjen bok me mal spominja na Bmw m3, krasno... cool.gif
sajo
Kwa pa vsaj kak osnovn podatek recimo konji al pa navor pa kubiki tongue.gif thumbsup.gif
IZO
Kokpit, kratka prestavna ročica, s kratkim hodom...vse na svojem mestu...progresiven in neverjetno direkten volan thumbsup.gif
IZO
Tamle v obratomerju je indikator, v katerm programu je pogon...mislim, hudo...aja, obrati pa itaq nič ne padejo, ko šaltaš ohmy.gif
IZO
Sedež, manjka mu moja rit wink.gif
IZO
Skratka, avto da te kap. Pol pa tanov zakon, pa te spet kap.
Moram pa priznat, sem kar mal fovš. Pa vseeno, Meduza čestitam in srečno vožnjo. Uživaš pa itaq, že sam da not sediš post-14-1076186171.gif
IZO
QUOTE (sajo @ 02-01-2005, 17:21 )
Kwa pa vsaj kak osnovn podatek recimo konji al pa navor pa kubiki tongue.gif thumbsup.gif

Upam, da bo Meduza sam pojasnu... trance_19_hmm.gif
Drekavac
Meduza, čestitke za res odličen avto... clapping.gif clapping.gif

Izo, čestitke za odlično slikovno predstavitev... clapping.gif clapping.gif
borci
bravo meduza sm te že vidu thumbsup.gif
borci
od mojga soseda fotr ma tega fula carski men notworthy.gif
borci
avto je biu rablen 2 mesca str kupljen poleti cena je bla 3500 2.4 gt 170 konj zdej ga je urihtu ma za 4 cm spuščenga zamenu auspuh letvice in spebli spojlrji wofer notworthy.gif
borci
na sliki se vid da je spuščen spomlad ma namen zamena alu platišča zdej ma 17 colske zamenu bo na 18
Twister
No ta avto je od mojga fotra

Tle gor so 16" wink.gif polet pa pridejo 18"
Twister
Meduza fajn avto si si zbrau clapping.gif clapping.gif notworthy.gif notworthy.gif
Dej mal povej podatke motorja k me ful zanima
Meduza
Ja HVALA Izotu za tako obsirno objavo. DRUGAC JE PA TKOLE KAR SE PODATKOV TICE: 206 KW , 1996 ccm, 157 mph, 394 Nm navora , 100 km/h - 0 km/h 33m, 0 km/h do 100 km/h 5,8s ... lp
Meduza
Aja pa vsem zelim SRECNO, USPESNO in pa ZDRAVO leto 2005!!!! post-14-1076189300.gif cheers.gif
Drekavac
QUOTE (Meduza @ 02-01-2005, 20:22 )
Ja HVALA Izotu za tako obsirno objavo. DRUGAC JE PA TKOLE KAR SE PODATKOV TICE: 206 KW , 1996 ccm, 157 mph, 394 Nm navora , 100 km/h - 0 km/h 33m, 0 km/h do 100 km/h 5,8s ... lp

5,8 matr, to pa so pospeški. Že skor čist motorski... Jumpy.gif

Meduza, sej me boš enkat pelu, anede... notworthy.gif notworthy.gif
Vili
eek.gif
clapping.gif
clapping.gif

Prosim še mene.... bom cist pliden....

notworthy.gif
notworthy.gif
IZO

Sej tole je blo bol za mojo dušo, kot pa za tvojo. wink.gif
interfresh

Meduza, notworthy.gif notworthy.gif dobra izbira ! thumbsup.gif čestitam ! notworthy.gif
Meduza
thumbsup.gif Ja valda sam da se mal kilometrov nardim pol bomo pa organiziral eno testno voznjo.. punk.gif
Si.R.
dobr voz meduza če si v fight-fight-fight razpoloženju te težko kdo dol poči kje ... rabi že kšnga porša al pa NSX al pa res nabrito WRC STI ... razne honde civic in drugi moderni slovenceljski "dirkalniki" pa se lohk lepo gladko userjejo

lep auto priznam zavist me daje sad.gif
Burja
Ja bravo Meduza, kar uredu podatek - za avto. Japončki pod pokrovom (sumo, judo, karate, kompjuteri, itd...) pa gotovo veliko stisnejo iz sebe trance_19_hmm.gif , pa še streho ma, kar zna bit v tem letnem času hudičevo dobra reč punk.gif .

Sam ko bo pa sonce aprila, pol pa kašen dvokolesni dirkalnik al kako?

vodka
QUOTE (borci @ 02-01-2005, 18:53 )
na sliki se vid da je spuščen spomlad ma namen zamena alu platišča zdej ma 17 colske zamenu bo na 18

Izo, spet boš meu deu. Če bo tle gor dau 18", bo guma 225/40, tko, da bo hitr kakšen popraviu. post-14-1076186171.gif
Meduza
Ja upejmo da bo tud kak dvokolesnik padu to poletje.. post-14-1076189136.gif
interfresh
QUOTE (Meduza @ 03-01-2005, 15:33 )
Ja upejmo da bo tud kak dvokolesnik padu to poletje.. post-14-1076189136.gif

thumbsup.gif Jest zate navijam ... clap.gif
Twister
QUOTE (vodka @ 03-01-2005, 13:28 )
Izo, spet boš meu deu. Če bo tle gor dau 18", bo guma 225/40, tko, da bo hitr kakšen popraviu.  post-14-1076186171.gif

Kaj je narobe s 18/225/40 blink.gif blink.gif
vodka
Nč ni narobe, samo, če ne bo kar precej denarja reskiral za gume in feltne, jih bo hitro skrivil. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. En robnik, manjša jama, odtrezan asfalt, pa adijo feltna. crybaby.gif
IZO
QUOTE (vodka @ 03-01-2005, 18:58 )
Nč ni narobe, samo, če ne bo kar precej denarja reskiral za gume in feltne, jih bo hitro skrivil. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. En robnik, manjša jama, odtrezan asfalt, pa adijo feltna. crybaby.gif

Če bi vsi tko mislil, bi se še dons vsi s cizam okol vozil, je najbol ziher. Takle avto mora zgledat ...moraš bit pa pol kar previden, to je pa res.
Če se pa feltna poškoduje, pa mene praš kdo poprav whistling.gif
borci
thumbsup.gif avto lahko zapele kr lpo h kuret clapping.gif
vodka
Lej, sej mam jest tud zmer velike feltne. Na Mečki mam 18" z gumam 235/40/18. Samo bože nedaj, da ga pol ženska voz, ker prec kakšen robnik najde.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.