Drekavac
07-10-2003, 15:33
Vsem se opravičujem za nedelovanje naših strani (od 13h do 16h), ker je dvoletni Jaka 'friziral' server, medtem ko sem bil jaz v službi...
Drekavac
07-10-2003, 21:37
| QUOTE (AlterMann @ Oct 7 2003, 22:22 ) |
A je to dobr, al slab ???? |
Na to vprašanje ne bom odgovarjal.
Ja Drekavac hmal ga je treba začet učit
Da mu nau treba na stara leta tko ko men
Drekavac
14-10-2003, 16:22
Danes, 14.10.2003 od 16:00 do približno 22:00 bom prosil vse uporabnike za potrpljenje ker bo stran delovala malo počasneje.
Če koga zanima razlog, naj vpraša, mogoče mu pa povem...
Mene zanima zakaj strani tolk grozn počas laufajo
Drekavac
14-10-2003, 18:37
| QUOTE (sajo @ Oct 14 2003, 19:25 ) |
Mene zanima zakaj strani tolk grozn počas laufajo |
Zato ker moram en film nujno uploadat na en ftp server. Vsebina filma pa ni važna...lahko si pa mislite kakšna je...
Obljubim da kej tacga ne bom več počel, to je prvič in zadnjič...
No ja če je film takšn kot mislim da je lohk še kerkrat
Drekavac
14-10-2003, 20:27
| QUOTE (maj @ Oct 14 2003, 21:13 ) |
No ja če je film takšn kot mislim da je lohk še kerkrat |
Ja je, tak k misliš. Je že fertik. A se je kaj poznalo na hitrosti. Je, a ne...
men se ni kej dost, ker me itak ni blo.
Ja prou grozn je blo sem že mslu da grem lohk umes na malco preden sem kaj napisal
Drekavac
19-12-2003, 16:42
Zopet je bilo nekaj problemov s serverjem, pa smo zrihtal. Zdej dela...
bmwk100
22-12-2003, 21:35
A s spet kaj prepovedanga snemu,da smo ostali brez svoje strani.
Drekavac
22-12-2003, 21:45
| QUOTE (bmwk100 @ Dec 22 2003, 21:35 ) |
A s spet kaj prepovedanga snemu,da smo ostali brez svoje strani. |
Ne, ne, stran, ki preusmerja ni delala včeraj skoraj cel dan...
| QUOTE (bmwk100 @ Dec 22 2003, 21:35 ) |
A s spet kaj prepovedanga snemu,da smo ostali brez svoje strani. |
Drekavac, kaj pa to ti snemaš..
Drekavac
23-12-2003, 15:23
| QUOTE (Metlca @ Dec 23 2003, 14:06 ) |
| QUOTE (bmwk100 @ Dec 22 2003, 21:35 ) | A s spet kaj prepovedanga snemu,da smo ostali brez svoje strani. |
Drekavac, kaj pa to ti snemaš.. |
Ah, nč, nč...
Enkrat je forum mal počasnej delu, k sem mogu enmu en khm, khm film uploadat, zdej pa mislijo da zmeri k server ne dela, jest kej tacga počnem...
| QUOTE (Drekavac @ Dec 23 2003, 15:23 ) |
Enkrat je forum mal počasnej delu, k sem mogu enmu en khm, khm film uploadat, zdej pa mislijo da zmeri k server ne dela, jest kej tacga počnem... |
Ja,ja

vsk izgovor je dober
pa tud če ga pes na repu prinese a
Drekavac
23-12-2003, 22:17
To kar je DReko povedal je definitivno res lako povem iz prve roke ker oba uporabljava istega ponudnika
| QUOTE (sajo @ Dec 24 2003, 10:05 ) |
To kar je DReko povedal je definitivno res lako povem iz prve roke ker oba uporabljava istega ponudnika |
Za tole izjavo boš pa sigurno za

dobu
od drekota
Ja sej zato sem pa napisal
Ja jest, zdej k mi je pojasnu, tud čist Drekotu zaupam.
Dreko, a je prov tko?
Mislim, a si zastopu
A ti raj en PM pošlem
Hočem rečt, da tadrugm tega ni treba zastopit
No DReko a boš nam zaupu zakaj smo mogl bit skor dva dni brez foruma
Drekavac
24-06-2004, 08:21
Ja, tkole, dragi moji. Ker je spet server crknu, sem se sevede na vrat na nos predčasno vrnil z dopusta s čudovitega Malega Lošinja. Pa sem popravil, pa zdej spet dela. Napaka je bila na disku, natančneje na datotečnem sistemu FS3. Rabil je en pošten ponoven zagon, zdej pa spet dela kot šus. Upam da vsaj do naslednjega dopusta...
Kolk si ti priden...
Kdaj se bova pa midva kej usedla?
interfresh
26-06-2004, 18:47
hmmmm

sploh nisem porajtu da ne dela ...
interfresh
16-09-2004, 20:11
Dreko, a bo kakšno obvestilo za javnost ?
Drekavac
16-09-2004, 20:57
OBVESTILO ZA JAVNOST
Zaradi izpada električne energije na lokaciji serverja, natančneje Šmarci, je bilo moteno delovanje internet strani mkkamnik, in sicer v času od 15:30 do 21:00 ure, leta gospodovega 2004, natančneje 16.9.2004.
Podjetje VavpyCom d.o.o. se vsem prizadetim opravičuje za nastale nevšečnosti in morebitne izpade dohodka. Vsekakor bomo vsem povrnili nastalo škodo za zgoraj omenjeni čas nedelovanja, in sicer v pavšalnem znesku 1.000,00 EUR po osebi (za družine in upokojence smo pripravili poseben odškodninski paket, ki smo jih poimenovali Družinska odškodnina in pa Upokojenska odškodnina).
Vse zahtevke po odškodnini prosim pošljite najkasneje do jutri na naslov zgoraj omenjenega podjetja.
Prosimo, ne pozabite priložiti:
- Individualna odškodnina: rojstni list, spričevalo o zaključku osnovne šole in PUK številko vašega mobilnega aparata
- Družinska odškodnina: poročni list, rojstne liste otrok in fotokopijo vozniškega izpita starega očeta
- Upokojenska odškodnina: odrezek zadnje pokojnine, fotokopijo zadnjega računa iz Mercatorja in lastnoročni podpis Marije Terezije na razglednici mesta Kamnik
Hvala za razumevanje,
Drekavac
VavpyCom d.o.o.
Kaj pa koleki? A na koleke si pa kar pozabu?
Pizdarija samo podpis mi še manjka
interfresh
17-09-2004, 09:51
Evo, cel dopoldne sem letal od občine do Simobila, ne morte mislt kakšna gužva povsod

vsi hočjo odškodnino, pa zbirajo dokumentacijo ...
evo, mi je pa ratal

... Sem menda prvi, ki sem že dobil odškodnino in to keš na roke !!! ... ja res je ... 1000 Eurčkov je mojih
Bravo Dreko !

upam, da kmal spet crkne
| QUOTE (sajo @ 17-09-2004, 10:30 ) |
Pizdarija samo podpis mi še manjka |
Pišuka, Sajo imate pa v Leku velik benifikacije.
| QUOTE (Zik @ 17-09-2004, 12:17 ) |
Pišuka, Sajo imate pa v Leku velik benifikacije. |
Drekavac
08-10-2004, 13:19
Jap, zjebu baze. Sam sem pol tud popravu. Se bom najbrž kar nehu igrat, da ne bo cel forum crknu...
Drekavac
18-01-2005, 14:19
No, včeraj ob približno 21:30 pa do danes do 7:30 forum na žalost spet ni delal. Telekom me ima na piki, kot zgleda.
Ampak ni vse tko črno. Sem izkoristil server-pavzo in dodal ramček v mašinco, tko da upam, da bo zdej mal hitreje laufal. Vsaj malo.
Sponzor rama pa je Inter...
menda da siol ni delu ne mk kamnk men se ni hotu povezat pa borčot tud ne
Siol je kar delal, naj pa povem da za take slučaje ko kaj ne dela imamo pri prijateljih
MK ROKOVNJAČI odprto temo tako da se v skrajnem slučaju lahko tud tam razpisujete.
Aja še naslov
No s klikom boste prišli direktno na njihov forum ki je čist isti kot naš tako da se ne boste zgubili edin grafično je mal bolj izpopolnjen kot naš.
Drekavac
18-01-2005, 17:47
| QUOTE (sajo @ 18-01-2005, 17:39 ) |
| Siol je kar delal... |
Siol NI delal. V Kamniku je bil mrk. Povsod. Na žalost.
Fajn da mamo take prjatle, ki nam nudijo zatočišče...
Sam, takrat k MK Kamnik ne dela, men tud net ne dela...

...tko da je zame to bolj slaba tolažba...
Ja sej ko teb net ne dela pa lohk ram not daješ
Da ne boste preveč premišljeval, celotna telefonija v Kamniku ni delala, vzrok za to pa je danes opisan v Slovenskih novicah (in sem ga sama na lastne oči videla, ker sem se takrat mimo peljala):
Požar v Šmarci, pri mostu zraven teniških igrišč je uničil telefonsko povezavo. Storilce, ki so zažgali tam naložena drva še iščejo.
In to ni šala.