Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Opravičilo
Moto Klub Kamnik > Testis področje > O forumu
Strani: 1, 2
Drekavac
Vsem se opravičujem za nedelovanje naših strani (od 13h do 16h), ker je dvoletni Jaka 'friziral' server, medtem ko sem bil jaz v službi... eek.gif
sajo
Mali Drekavac po očetovih stopinjah laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif punk.gif thumbsup.gif
AlterMann
Pljunuti otac... tongue.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ Oct 7 2003, 17:11 )
Mali Drekavac po očetovih stopinjah laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif punk.gif thumbsup.gif

Ja, je bil ravnokar z mano v Indianu... punk.gif cheers.gif
AlterMann
QUOTE (sajo @ Oct 7 2003, 17:11 )

A je to dobr, al slab ???? rolleyes1.gif
Drekavac
QUOTE (AlterMann @ Oct 7 2003, 22:22 )
A je to dobr, al slab ???? rolleyes.gif

Na to vprašanje ne bom odgovarjal. whistling.gif
Buky
Ja Drekavac hmal ga je treba začet učit thumbsup.gif
Da mu nau treba na stara leta tko ko men laugh.gif
sajo
Jest mislm da je slab k bo fotr kmal brez motorja pa vsega ostalga ostal tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
Drekavac
Danes, 14.10.2003 od 16:00 do približno 22:00 bom prosil vse uporabnike za potrpljenje ker bo stran delovala malo počasneje. eek.gif
Če koga zanima razlog, naj vpraša, mogoče mu pa povem... whistling.gif
sajo
Mene zanima zakaj strani tolk grozn počas laufajo whistling.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ Oct 14 2003, 19:25 )
Mene zanima zakaj strani tolk grozn počas laufajo whistling.gif

Zato ker moram en film nujno uploadat na en ftp server. Vsebina filma pa ni važna...lahko si pa mislite kakšna je... whistling.gif
Obljubim da kej tacga ne bom več počel, to je prvič in zadnjič... notworthy.gif
maj
No ja če je film takšn kot mislim da je lohk še kerkrat thumbsup.gif
Drekavac
QUOTE (maj @ Oct 14 2003, 21:13 )
No ja če je film takšn kot mislim da je lohk še kerkrat thumbsup.gif

Ja je, tak k misliš. Je že fertik. A se je kaj poznalo na hitrosti. Je, a ne... whistling.gif
Buky
men se ni kej dost, ker me itak ni blo. whistling.gif
sajo
Ja prou grozn je blo sem že mslu da grem lohk umes na malco preden sem kaj napisal whistling.gif thumbsup.gif
Drekavac
laughing.gif laughing.gif
Drekavac
Zopet je bilo nekaj problemov s serverjem, pa smo zrihtal. Zdej dela... thumbsup.gif
bmwk100
A s spet kaj prepovedanga snemu,da smo ostali brez svoje strani. eek.gif
Drekavac
QUOTE (bmwk100 @ Dec 22 2003, 21:35 )

Ne, ne, stran, ki preusmerja ni delala včeraj skoraj cel dan... crybaby.gif crybaby.gif
Metlca

Drekavac, kaj pa to ti snemaš.. whistling.gif
Drekavac
QUOTE (Metlca @ Dec 23 2003, 14:06 )

Drekavac, kaj pa to ti snemaš.. whistling.gif

Ah, nč, nč... whistling.gif
Enkrat je forum mal počasnej delu, k sem mogu enmu en khm, khm film uploadat, zdej pa mislijo da zmeri k server ne dela, jest kej tacga počnem... laughing.gif laughing.gif
maichy
QUOTE (Drekavac @ Dec 23 2003, 15:23 )
Enkrat je forum mal počasnej delu, k sem mogu enmu en khm, khm film uploadat, zdej pa mislijo da zmeri k server ne dela, jest kej tacga počnem... laughing.gif laughing.gif

Ja,ja wink.gif vsk izgovor je dober
pa tud če ga pes na repu prinese a laugh.gif tongue.gif laugh.gif
Drekavac
QUOTE (majchy @ Dec 23 2003, 16:51 )
QUOTE (Drekavac @ Dec 23 2003, 15:23 )
Enkrat je forum mal počasnej delu, k sem mogu enmu en khm, khm film uploadat, zdej pa mislijo da zmeri k server ne dela, jest kej tacga počnem...  laughing.gif  laughing.gif

Ja,ja wink.gif vsk izgovor je dober
pa tud če ga pes na repu prinese a laugh.gif tongue.gif laugh.gif

To pa itaq. Sej mi morte itaq verjet... laughing.gif laughing.gif punk.gif
sajo
To kar je DReko povedal je definitivno res lako povem iz prve roke ker oba uporabljava istega ponudnika sad.gif
maichy
QUOTE (sajo @ Dec 24 2003, 10:05 )
To kar je DReko povedal je definitivno res lako povem iz prve roke ker oba uporabljava istega ponudnika sad.gif

Za tole izjavo boš pa sigurno za beer.gif dobu
od drekota laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
sajo
Ja sej zato sem pa napisal whistling.gif
Metlca
Ja jest, zdej k mi je pojasnu, tud čist Drekotu zaupam. whistling.gif

Dreko, a je prov tko? thumbsup.gif

Mislim, a si zastopu beer.gif

A ti raj en PM pošlem whistling.gif

Hočem rečt, da tadrugm tega ni treba zastopit wink.gif
sajo
No DReko a boš nam zaupu zakaj smo mogl bit skor dva dni brez foruma huh.gif ohmy.gif
Drekavac
Ja, tkole, dragi moji. Ker je spet server crknu, sem se sevede na vrat na nos predčasno vrnil z dopusta s čudovitega Malega Lošinja. Pa sem popravil, pa zdej spet dela. Napaka je bila na disku, natančneje na datotečnem sistemu FS3. Rabil je en pošten ponoven zagon, zdej pa spet dela kot šus. Upam da vsaj do naslednjega dopusta... notworthy.gif notworthy.gif
vodka
Kolk si ti priden...
Kdaj se bova pa midva kej usedla? post-14-1076186171.gif
tasi
Dreko, najbolj požrtvovalen član MKK!
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Mislm, d sam čestitke na Veselaku noujo dost..... whistling.gif
interfresh
hmmmm trance_19_hmm.gif sploh nisem porajtu da ne dela ... whistling.gif
interfresh
Dreko, a bo kakšno obvestilo za javnost ? whistling.gif

cheers.gif
Drekavac
OBVESTILO ZA JAVNOST

Zaradi izpada električne energije na lokaciji serverja, natančneje Šmarci, je bilo moteno delovanje internet strani mkkamnik, in sicer v času od 15:30 do 21:00 ure, leta gospodovega 2004, natančneje 16.9.2004.

Podjetje VavpyCom d.o.o. se vsem prizadetim opravičuje za nastale nevšečnosti in morebitne izpade dohodka. Vsekakor bomo vsem povrnili nastalo škodo za zgoraj omenjeni čas nedelovanja, in sicer v pavšalnem znesku 1.000,00 EUR po osebi (za družine in upokojence smo pripravili poseben odškodninski paket, ki smo jih poimenovali Družinska odškodnina in pa Upokojenska odškodnina).
Vse zahtevke po odškodnini prosim pošljite najkasneje do jutri na naslov zgoraj omenjenega podjetja.

Prosimo, ne pozabite priložiti:
- Individualna odškodnina: rojstni list, spričevalo o zaključku osnovne šole in PUK številko vašega mobilnega aparata

- Družinska odškodnina: poročni list, rojstne liste otrok in fotokopijo vozniškega izpita starega očeta

- Upokojenska odškodnina: odrezek zadnje pokojnine, fotokopijo zadnjega računa iz Mercatorja in lastnoročni podpis Marije Terezije na razglednici mesta Kamnik

Hvala za razumevanje,
Drekavac
VavpyCom d.o.o.
Zik
Kaj pa koleki? A na koleke si pa kar pozabu? ranting.gif
bovi
Dreko si pa naložu tok d sploh ne morm spelat clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
punk.gif thumbsup.gif cheers.gif cheers.gif post-14-1076189136.gif post-14-1076189300.gif

hi hi ... notworthy.gif notworthy.gif
sajo
Pizdarija samo podpis mi še manjka ranting.gif thumbsup.gif
interfresh
Evo, cel dopoldne sem letal od občine do Simobila, ne morte mislt kakšna gužva povsod ranting.gif vsi hočjo odškodnino, pa zbirajo dokumentacijo ...

evo, mi je pa ratal clap.gif ... Sem menda prvi, ki sem že dobil odškodnino in to keš na roke !!! ... ja res je ... 1000 Eurčkov je mojih whistling.gif

Bravo Dreko ! notworthy.gif upam, da kmal spet crkne biggrin.gif
Zik
QUOTE (sajo @ 17-09-2004, 10:30 )
Pizdarija samo podpis mi še manjka ranting.gif thumbsup.gif

Pišuka, Sajo imate pa v Leku velik benifikacije. trance_19_hmm.gif
sajo
QUOTE (Zik @ 17-09-2004, 12:17 )
Pišuka, Sajo imate pa v Leku velik benifikacije. trance_19_hmm.gif

Ja sej sem skoz tam tko da mi to pripada, pa tud hitr se staram tongue.gif laughing.gif whistling.gif
Zik
QUOTE (sajo @ 17-09-2004, 12:45 )
Ja sej sem skoz tam tko da mi to pripada, pa tud hitr se staram tongue.gif laughing.gif whistling.gif

Le dej da me ne boš prehitu, v letih mislim. whistling.gif

Jest pa Mici pa Rezko sem že dubu sam obene razglednice kamnika nimam. ranting.gif
interfresh
ah ja, že spet ... sleep1.gif
Drekavac
Jap, zjebu baze. Sam sem pol tud popravu. Se bom najbrž kar nehu igrat, da ne bo cel forum crknu... trance_19_hmm.gif
Drekavac
No, včeraj ob približno 21:30 pa do danes do 7:30 forum na žalost spet ni delal. Telekom me ima na piki, kot zgleda. ranting.gif

Ampak ni vse tko črno. Sem izkoristil server-pavzo in dodal ramček v mašinco, tko da upam, da bo zdej mal hitreje laufal. Vsaj malo. thumbsup.gif

Sponzor rama pa je Inter... notworthy.gif notworthy.gif
borci
menda da siol ni delu ne mk kamnk men se ni hotu povezat pa borčot tud ne
ohmy.gif
sajo
Siol je kar delal, naj pa povem da za take slučaje ko kaj ne dela imamo pri prijateljih MK ROKOVNJAČI odprto temo tako da se v skrajnem slučaju lahko tud tam razpisujete.
Aja še naslov No s klikom boste prišli direktno na njihov forum ki je čist isti kot naš tako da se ne boste zgubili edin grafično je mal bolj izpopolnjen kot naš.
Drekavac
QUOTE (sajo @ 18-01-2005, 17:39 )
Siol je kar delal...

Siol NI delal. V Kamniku je bil mrk. Povsod. Na žalost.

Fajn da mamo take prjatle, ki nam nudijo zatočišče... notworthy.gif notworthy.gif

Sam, takrat k MK Kamnik ne dela, men tud net ne dela... ranting.gif ...tko da je zame to bolj slaba tolažba... crybaby.gif
sajo
Ja sej ko teb net ne dela pa lohk ram not daješ wink.gif tongue.gif
Vili
QUOTE (Drekavac @ 19-01-2005, 02:47 )
Siol NI delal. V Kamniku je bil mrk. Povsod. Na žalost.

Fajn da mamo take prjatle, ki nam nudijo zatočišče... notworthy.gif notworthy.gif

Sam, takrat k MK Kamnik ne dela, men tud net ne dela... ranting.gif ...tko da je zame to bolj slaba tolažba... crybaby.gif

ohmy.gif

Danes zjutraj okoli 6.00 je siol že delal in forum nekaterih drugih klubov že tudi, Kamniški pa na žalost še ne....

biggrin.gif

eek.gif
Tasha
Da ne boste preveč premišljeval, celotna telefonija v Kamniku ni delala, vzrok za to pa je danes opisan v Slovenskih novicah (in sem ga sama na lastne oči videla, ker sem se takrat mimo peljala):
Požar v Šmarci, pri mostu zraven teniških igrišč je uničil telefonsko povezavo. Storilce, ki so zažgali tam naložena drva še iščejo.
In to ni šala.
biggrin.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.