Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Avatar Za Velikegavevericnjaka
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Čvek
Drekavac
Mogoče tale... thumbsup.gif
Drekavac
Alpa tale... thumbsup.gif
Drekavac
Če ne pa tale... thumbsup.gif

VelikiVevericnjak, sedaj je pa na tebi odločitev...če je kateri od teh ta pravi, samo povej, pa ti ga naštelam... punk.gif
maichy
Kaj pa mogoče tale biggrin.gif
VelikiVevericnjak
rolleyes1.gif Evo vevrco spet v našem mestu-hvala za sodelovanje(k mav mislte name)-drgač pa-t 1. je ful dobra čeprov tud t zadne ni slaba-neki vmes pa bi gratu mali-veliki veveričnjak! thumbsup.gif
sajo
Ja no zdej si jo pa naštimi clapping.gif clap.gif
VelikiVevericnjak
Ne ti men-n.štimi! Jst mam 3 razrede os. šole-pa še za tiste je moru fotr 6krat u 8. leth kubase u šolo nest! cheers.gif
sajo
daj tam prtisn pm pa mi pošlji tvoje geslo k ga ne vem pa ti bom lohk naštimu
Drekavac
Ja končno si se spet oglasu. Ke s pa hodu? clapping.gif clapping.gif clapping.gif
VelikiVevericnjak
Ma ja-dovh traja da neki spzim-k pa pa to vornk-zdela rabm pomoč da zjebam tola kišto k se j reče računalnik-če mi kdo pomaga mu plačam v čistem zlatu-sm zadnč na laks zlatga kita ujev! whistling.gif
Drekavac
QUOTE (VelikiVevericnjak @ Oct 16 2003, 23:11 )
Ma ja-dovh traja da neki spzim-k pa pa to vornk-zdela rabm pomoč da zjebam tola kišto k se j reče računalnik-če mi kdo pomaga mu plačam v čistem zlatu-sm zadnč na laks zlatga kita ujev! whistling.gif

Nejprej avatar, VV, a je dobr? thumbsup.gif

Za računalnik pa ni problema, ti kar poklič, pa se bova zmenla, pa zrihtala, če češ sevede... notworthy.gif punk.gif
sajo
No pa si ga le zrihtal
maj
Tud jest sem en avator najdu
VelikiVevericnjak
Vsem ki ste sodelovali hvala za trud! thumbsup.gif
AlterMann
post-14-1076186281.gif
VelikiVevericnjak
QUOTE (AlterMann @ 13-03-2005, 16:14 )
post-14-1076186281.gif

TALA pa je huda- drgac je že izgotovljena- Srečko je mov inspiracijo in gratal je hud W !!
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.