Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Maraton ALPE 2010
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
David's
MARATON ALPE 2010

Leto je okoli in 04.07.10 zopet dogaja kolesarski maraton ALPE! Prireditev je postala tradicionalna- pomembno vlogo pri uspešni organizaciji je odigral tudi MK Kamnik (motoristi MK Kamnik), ki smo spremljali in varovali udeležence maratona na celi trasi. Letos organizator pričakuje močnejšo in številčnejšo kolesarsko druščino, za kar rabi 20 motoristov!Pogoji za obe strani ostajajo enaki kot lani- kogar zanima naj se vpiše spodaj ali kontaktira Sebota na 041 515 141!
Več o maratonu 2010: KLIK

B).gif B).gif B).gif

Seznam prijavljenih:
1. VW
2. Marinka
3. David Urankar
4. Maro
5. Bč Miran
6. Bencek Primož
7. Sitar Jaka ?
8. Fric
9. Kosmatin Ciril
10 Oražem Nejc
11.Cotman Robi
12. Miro
13. Damjan R6
14. Miro VFR
15. Oražem Janez
16. Žebaljec Rajko
17. Juhca
18. Jordan Boštjan
19. Šimenc Franci
20. Stane Pibernik ?
21. ID
22. Burja

B).gif
FERDA
FANT, ki nardi odlična filana telečja prsa ni več pod ?-BČ! ;).gif B).gif
Burja
Piši še mene, če je še prosto.
IZO
QUOTE(Burja @ 07-06-2010, 21:05 ) *

Piši še mene, če je še prosto.

A? A ne boš brcal?? zlokul.gif
Burja
Na začetku leta sem imel še v planu, vendar letos ne grem,..... sem bil premalo priden za trenirat unsure.gif .

Saj veš proga pa zahteva celega človeka in ni hec. Ti verjetno nimaš razloga, d ane bi šel?
FERDA
Jebi ga!?!-zdj mamo pa sam enga favorita za zmago! ;).gif
FERDA
BRIŠI Damjan R6! B).gif
FERDA
QUOTE(David's @ 03-06-2010, 17:45 ) *

MARATON ALPE 2010

Leto je okoli in 04.07.10 zopet dogaja kolesarski maraton ALPE! Prireditev je postala tradicionalna- pomembno vlogo pri uspešni organizaciji je odigral tudi MK Kamnik (motoristi MK Kamnik), ki smo spremljali in varovali udeležence maratona na celi trasi. Letos organizator pričakuje močnejšo in številčnejšo kolesarsko druščino, za kar rabi 20 motoristov!Pogoji za obe strani ostajajo enaki kot lani- kogar zanima naj se vpiše spodaj ali kontaktira Sebota na 041 515 141!
Več o maratonu 2010: KLIK

B).gif B).gif B).gif

Seznam prijavljenih:
1. VW
2. Marinka
3. David Urankar
4. Maro
5. Bč Miran
6. Bencek Primož
7. Sitar Jaka ?
8. Fric
9. Kosmatin Ciril
10 Oražem Nejc
11.Cotman Robi
12. Miro
13. Damjan R6
14. Miro VFR
15. Oražem Janez
16. Žebaljec Rajko
17. Juhca
18. Jordan Boštjan
19. Šimenc Franci
20. Stane Pibernik ?
21. ID
22. Burja
B).gif

V petek 2.7. ob 20.00 bo v pajzelnu kratek sestanek v vezi nedeljske dirke in razdelitev majic ter jopičev- prosim, za sigurno udeležbo- lp- VV B).gif
IZO
Eto, jutri je dan D! Upam, da nam vsem steče, kot namazano...se vidimo na dirki! B).gif
David's
Itaq,Izo sam gassss!!!
yamaah
Lepo vozte ).gif
Burja
QUOTE(IZO @ 03-07-2010, 15:34 ) *

Eto, jutri je dan D! Upam, da nam vsem steče, kot namazano...se vidimo na dirki! B).gif

Izo, respect thumbupcool.gif Tale čas pod 4h, ki si ga postavil ni samo zelo dober, ampak odličen!
IZO
Tenx, sem kar zadovoljen! Škoda sicer za krče...ampak...če bi zjutraj vedel, da bom peljal tak čas, bi takoj podpisal! ;).gif
FRICKO
Čestitke Izo za super dobro odpeljan maraton aleluja.gif
ID
Takole se je Izo boril v prvi vrsti thumbupcool.gif
FERDA
QUOTE(IZO @ 06-07-2010, 23:51 ) *

Tenx, sem kar zadovoljen! Škoda sicer za krče...ampak...če bi zjutraj vedel, da bom peljal tak čas, bi takoj podpisal! ;).gif

Odlično si Ti to zrihtu- čestitke!! VV thumbupcool.gif
IZO
Vsekakor se vsem zahvaljujem za vzpodbujanje! Paše še pa še! thumbupcool.gif
IZO

Evo, se zahvaljujem tudi letos za vso podporo članom MK KAMNIK na maratonu! Pojma nimate kolk nuca že prijazen nasmeh, kaj šele kakšna glasna vzpodbuda takrat, ko furaš safer! Res hvala! thumbupcool.gif
yamaah
Fino da je kdo obvestil na forumu (.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.