Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Zahvale
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > Pritožbe in pohvale
Strani: 1, 2, 3, 4, 5
vodka
Ker se še nisem preveč pojavljal na tej strani, verjetno ne bo veliko članov pogruntal, kdo sem, pa nč zato. :wink: Naprej, bi se rad zahvalil našemu članu Zvonetu, da je bil tolk dec, da je, seveda z ostalimi prisotnimi, v Boloniji na sejmu poiskal motoristično jakno za mojo boljšo polovico in mi jo prinesel. Še enkrat hvala. Rad bi pa vsem obiskovalcem te strani in članom kluba zaželel vesele praznike, srečno, uspešno in zadovoljno Novo leto, ter še veliko srečno prevoženih kilometrov biggrin.gif
bmwk100
Jaz pa bi se zahvalil [COLOR=blue]SAJOTU ker mi je spravu skup računalnik.Tako da sedaj lohk brskam po njem kar me zanima. Hvala ti
sajo
Dej ne tega preveč na glas govort k bo DReko užaljen laughing.gif , drgač pa ni zakaj saj si bogato plaču cheers.gif cheers.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ Jan 14 2004, 20:03 )
Dej ne tega preveč na glas govort k bo DReko užaljen laughing.gif , drgač pa ni zakaj saj si bogato plaču cheers.gif cheers.gif

Zakwa bom že jest užaljen? eek.gif
sajo
To se tko reče wink.gif
Ja zato k skoz govoriš da se vse pokvar če jest kej nardim .... pol ti pa tkole en k100 gre pa reče "hvala k laufa, Sajo" whistling.gif thumbsup.gif

A dej no če se hecam laughing.gif laughing.gif eek.gif laughing.gif laughing.gif
bmwk100
Sem bil včeraj v okrepčevalnici Orient na Kamniški tržnici,presenečen nad dobro ponudbo.Sam šef me je postregel z čevapčiči in naj dodam da se pri njih dobijo tudi raznibureki,pleskavice,kajmak pa še veliko drugih specialitet.Še Kamniški župan je postal reden gost v njihovem lokalu.Telefon=041 892-585 v poletnem času pa pečejo zunaj tudi jagenjčka.
bmwk100
clapping.gif
bmwk100
thumbsup.gif
sajo
Ajaaaa tvoja tam dela zato taka reklama laughing.gif
vodka
Ob tej priliki bi se rad zahvalil frajerju, ki mi je tako elegantno butnil avto, pol pa spizdil. ranting.gif Aj pa tud za rošco hvala! crybaby.gif
Drekavac
QUOTE (vodka @ 14-12-2004, 07:03 )
Ob tej priliki bi se rad zahvalil frajerju, ki mi je tako elegantno butnil avto, pol pa spizdil. ranting.gif  Aj pa tud za rošco hvala! crybaby.gif

A na občnem zboru... eek.gif

Dobr da sem taprvi prišel, pa zadnji šel, tko da jest ziher nisem bil... whistling.gif
IZO
QUOTE (vodka @ 14-12-2004, 07:03 )
Ob tej priliki bi se rad zahvalil frajerju, ki mi je tako elegantno butnil avto, pol pa spizdil. ranting.gif Aj pa tud za rošco hvala! crybaby.gif

Veverca, Dreko, Maichy in kopilot Izo, smo odšli domov za tabo...čist tazadnji.
Drugač pa, komplimenti za fer play tud od mene... ranting.gif
Drekavac
QUOTE (IZO @ 14-12-2004, 08:55 )
Veverca, Dreko, Maichy in kopilot Izo, smo odšli domov za tabo...čist tazadnji.
Drugač pa, komplimenti za fer play tud od mene... ranting.gif

Izo, pa Inter je bil tud z nami... thumbsup.gif
kasti
Zna bit da sem glavni osumljenec, k sem se tapru odpikal angel_not.gif ;
no ampak tud jst nisem bil; sem mel avto aba čist faraway od tvojga.. post-14-1076187636.gif

Bo treba mal Miličarja aktivirat, da bo mal preiskavo naredu police.gif
IZO
QUOTE (Drekavac @ 14-12-2004, 09:01 )
Izo, pa Inter je bil tud z nami... thumbsup.gif

Od notarja potrjeno, pa še fletno hupo ma... thumbsup.gif
sajo
Jest tud nisem bil, sem imel avto parkiran zraven Majchy pa za enim rdečim audijem tvojga sploh nisem vidu.
A je fejst butnen a bo potreben strokovnega popravila al boš lohk sam kej naredu.

Drgač bi pa jest osumu druge goste lokala k so imel ene rože s sabo če si dobil pravo rožo.
vodka
Sej nima veze, kdo je bil. Bom že preživu. sad.gif Samo zahavalit sem se hotu. Sem že zmenjen s štangcarjem, da bo probu popravit brez ličanja. eek.gif Upam, da lak ni počen.
bober
Jes tud nisem bil,sva šla s Sandijem skupi ven,pa še ne vem kje si ga mel sploh parkiranga.
Je pa res sranje. ranting.gif ranting.gif
vodka
Evo, zadeva sanirana. clapping.gif Poznam enga štangcarja, ki popravlja takšne buške al pa udrtine od toče in tko naprej blink.gif . Včer serm peljal avto pokazat. Dons sem ga pripeljal že razdrtega. Možakar je zadevo zrihtal tako, da ni treba ličat. thumbsup.gif Zraven je zrihtal še dva stara greha rolleyes.gif . Vzel mi je pa 7k. Men se zdi to ugodno. trance_19_hmm.gif Tko, da,če ima še kdo kakšne podobne poteškoče, toplo priporočam svojga majstra. notworthy.gif Telefon lahko dobite na PM post-14-1076189300.gif
Drekavac
Poznam enga boljšga majstra, pa še dobr prjatu je, pa še motorist. Bovi... notworthy.gif notworthy.gif
vodka
AJA!!?? Zakaj pa to zanč nis napisu?? Jest nisem vedu, da on tud brez ličanja popravlja. Dej mal napiš, kaj vse sploh on dela, da bom končno vedu. trance_19_hmm.gif
kasti
QUOTE (vodka @ 16-12-2004, 15:25 )
AJA!!?? Zakaj pa to zanč nis napisu?? Jest nisem vedu, da on tud brez ličanja popravlja. Dej mal napiš, kaj vse sploh on dela, da bom končno vedu. trance_19_hmm.gif

Rajš vpraš kaj Boris ne dela oz ne zna biggrin.gif !!!!
Metlca
Jaz bi se pa rad zahvalil za lepo novoletno čestitko, ki sva jo danas dobila. notworthy.gif

Ne vem kdo direktno je za to odgovoren, zato vsem skupaj HVALA LEPA za prijetno presenečenje in lepe želje.

Obe Metlci

post-14-1076189300.gif
joco
clapping.gif clap.gif thumbsup.gif

Tudi naša firma se zahvaljuje za prelepo NL čestitko in vam želi veliko srečnih kilometro v NL !!! thumbsup.gif post-14-1076189300.gif chopper.gif post-14-1076189136.gif
vodka
Jest se pa zahvaljujem, Drekotu, ker mi je pomagal pri računalniških problemih. notworthy.gif
Drekavac
QUOTE (vodka @ 05-01-2005, 17:30 )
Jest se pa zahvaljujem, Drekotu, ker mi je pomagal pri računalniških problemih. notworthy.gif

A dej nehi, mi bo še nerodn... angel_not.gif

Itaq pa nisem nič naredu... whistling.gif
vodka
Ja, povedu si, kaj naj naredim in zdaj stvar dela. By d mimo. Prodam firewire.( a sem prav napisal?)
Buky
Odgovorni v firmi VACUTECH, se tud zahvaljujejo, za zlo lepo novoletno čestitko,
vsem v MKK. post-14-1076189300.gif
IZO
Tud jest se seveda zahvaljujem, čeprav sem precej neodgovoren post-14-1076189300.gif
Drekavac
Jest bi se pa zahvalu Gidlu za olje, k mi ga je zrihtu. Gidl, hvala... notworthy.gif notworthy.gif
gidl
QUOTE (Drekavac @ 12-01-2005, 08:11 )
Jest bi se pa zahvalu Gidlu za olje, k mi ga je zrihtu. Gidl, hvala... notworthy.gif notworthy.gif

Anyplace, anywhere, anytime... cool.gif
borci
gidl name lohka tud hmau računaš k ga bom rabu za mešanco rolleyes.gif cena ostaja ista k si mi jo dau trance_19_hmm.gif
IZO
Prišel je čas, da se tud jest mal zahvalim...pa kar pod en post, da nau kdo reku da nabijam; po abecednem redu...

BOBER za pomoč pri gasilskih zadevah notworthy.gif thumbsup.gif cheers.gif

DREKO za test GPSja, nabavo CBja pa še velik drugega... notworthy.gif thumbsup.gif cheers.gif

MILIČAR za elektrifikacijo mojih najnovejših naprav in priprav i.t.d. notworthy.gif thumbsup.gif cheers.gif

SAJO za izposojo CBja notworthy.gif thumbsup.gif cheers.gif

Buky
No pa se dejmo zahvaljevat.
Tasha hvala za pomoč notworthy.gif
Drekavac
Pa še jest: clapping.gif clapping.gif

Izotu za sedežno, pa vse nasvete okrog Dafkota, pa za bodočo platformo, pa za podnožja sedežev, pa za gume, pa za mojo kroskico, pa za prevoz moje kroskice, pa sigurno sem še kaj pozabu... notworthy.gif notworthy.gif

MIličarju za štromarijo okrog CB-ja, pa sigurno sem še kej pozabu... notworthy.gif notworthy.gif

Interju za posojo UKW postaje, pa za CB, pa sigurno sem še kej pozabu... notworthy.gif notworthy.gif

Daretu za vse nepozabne večere pink-ponka, pa sigurno sem še kej pozabu... notworthy.gif notworthy.gif

Zahvaljujem se tudi vsem ostalim, za vse, kar ste mi dobrega naredili, storili, pomagali... notworthy.gif notworthy.gif

Hvala vsem, ker ste moji prijatelji. Ta trenutek sem srečen in dobre volje... thumbsup.gif clapping.gif clapping.gif
Tony Boy
Dreko, hvala k si srečen pa k si moj prjatu biggrin.gif
interfresh
... no ko ste tko lepo začel ...

Gidlu ... za Husqvarno wub.gif ... zelo se je potrudu in spedenal stvari tako da jaz nebi mogel biti bolj zadovoljen ... zahvale za nazaj in se priporočam za naprej ... če kdo rabi kaj za v blato, on je pravi naslov !!! notworthy.gif

IZOtu ... za vse nasvete, priporočila in pomoč v zvezi z gornjo točko ... in nakupu opreme ... za vzpodbudo in nasvete ... notworthy.gif

Vavpyju ... za tisoč enih stvari, kar ga prosim mi nardi in zrihta, fehtam ga pa za tolk stvari, da včasih kaj pozabi ... notworthy.gif

Daretu ... za vse suhe treninge in vzpodbude v blatni smeri ... notworthy.gif

Kastiju ... poleg ostalga mi je tud majco z Imota prnesu... notworthy.gif

... hvala MK Kamnik post-14-1076189300.gif , in zahvale ostalim, ki jih nisem posebej navajal ... notworthy.gif
bober
Jaz bi pa reku VSEM HVALA,KI STE ME SPREJEL MEDSE IN TISTIM,KI KI ME IMAJO ZA PRIJATELJA. post-14-1076186617.gif post-14-1076186617.gif post-14-1076186171.gif
nagaya
emmm....

danes so se fantje izkazali cool.gif ..

hvala Izotu in Tony Boyu za pomoč pri prevozu mopeda in vso potrpežljivost.... cool.gif

pa hvala Gidlu za posojo nizkoleteče modre zvezde.... cool.gif

pa hvala mojemu fotru ker ne bo vlekel surle v nedogled whistling.gif ...ehm rolleyes.gif
IZO
eeeemmmm....

Tkole, vsako nedeljo od 10. do 12. ure hudo žejen v Montoni sedim... whistling.gif

Pa baje, po nepisanem pravilu da novopečeni lastnik motorja za rundo... cheers.gif

Pa ni panike, zato pa smo rolleyes.gif
nagaya
QUOTE (IZO @ 25-01-2005, 21:00 )
eeeemmmm....

Tkole, vsako nedeljo od 10. do 12. ure hudo žejen v Montoni sedim... whistling.gif

Pa baje po nepisanem pravilu da novopečeni lastnik za rundo... cheers.gif

Pa ni panike, zato pa smo rolleyes.gif

dam tongue.gif .....v nedeljo cool.gif .....ehmmm huh.gif ...za kavo namreč rolleyes.gif

res vsem LEPA HVALA!
sajo
Včasih so v klub prnesl pjačo eek.gif trance_19_hmm.gif
IZO
QUOTE (sajo @ 25-01-2005, 21:55 )
Včasih so v klub prnesl pjačo eek.gif trance_19_hmm.gif

Lahko pa od zdej naprej oboje... rolleyes.gif
LordSmith
Da se še jaz zahvalim za lep sprejem v klub včeraj. post-14-1076189300.gif
IZO
Dreko= Jack, moja firma spet izdaja račune. Če kartuš za moj printer ni nikjer na svetu, jih Dreko vseen zrihta thumbsup.gif notworthy.gif
Drekavac
Jest mam tud eno veliko ZAHVALO

notworthy.gif HVALA GIDL za odkrito napako in vso pomoč pri iskanju rezervnih delov notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA IZO za švasanje notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA VELIKIVEVERIČNJAK za rezkanje notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA GIDL za popravilo in vse okrog popravila notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA IZO za pomoč pri sestavljanju notworthy.gif notworthy.gif

Vrstni red sem povzel po vrstnem redu dela...

PRIJATELJI, CARJI STE, vsi po vrsti. Če se bom le lahko, se bom potrudil, da se bom nekako oddolžil... notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
IZO
QUOTE (Drekavac @ 16-02-2005, 20:31 )
Jest mam tud eno veliko ZAHVALO

notworthy.gif HVALA GIDL za odkrito napako in vso pomoč pri iskanju rezervnih delov notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA IZO za švasanje notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA VELIKIVEVERIČNJAK za rezkanje notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA GIDL za popravilo in vse okrog popravila notworthy.gif notworthy.gif

notworthy.gif HVALA IZO za pomoč pri sestavljanju notworthy.gif notworthy.gif

Vrstni red sem povzel po vrstnem redu dela...

PRIJATELJI, CARJI STE, vsi po vrsti. Če se bom le lahko, se bom potrudil, da se bom nekako oddolžil... notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Je že vredu, raj tih bod, da se nov razvedel, da sem Yamaho šraufu laughing.gif

Ja brez zajebancije, upam da bo držal...pol si zmagu clap.gif
maichy
QUOTE (IZO @ 16-02-2005, 20:41 )
Je že vredu, raj tih bod, da se nov razvedel, da sem Yamaho šraufu laughing.gif

Kva je blo to... biggrin.gif
IZO
QUOTE (maichy @ 16-02-2005, 22:59 )
Kva je blo to... biggrin.gif

Ups Maichy, obljubim da si z žajfo usta umijem tongue.gif
PANTERA
maichy hvala za 50 pm... clap.gif wub.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.