Jest bi pa rad samo to povedu da nikar ne vozte gume menat h Kuretu, ne res ne no. Da vam povem kj je men naredu...
Prpelem avto k njemu sicer tik pred malco ampak ajde, ja mel sem pa gumi defekt VV zrihtal dve druge gume, no uglavnem se jest tik pred malco prepelem h Kuretu u delavnco in on takoj avto na dvigal pa levo gumo dol, mislim pazi to ane počena je bila pa itaq desna, no pa to ni vse, da gumo dol jo vrže na mašino, zamena plašč da vse skup na drugo mašino za centrerat in kaj neki kima in sname plašč dol, pa še kar neki mrmra, pa nese felgo u en drug prostor. Pol končno sname dol tapravo gumo vzame plašč dol zamena z drugmo in spet na uno centrirko in spet mrmrajne pa ene muce je neki omenju pa kaj vem kaj še pa on spet u en drug prostor.... pa prnese taprejšno felgo nazaj pa jo vrže na centrerko pa mi neki kaže papravm jest da je to brez veze če feltna nič ne opleta pa prnese še drugo felgo pa spet mi neki kaže pa spet pravm da je to brez veze k sploh ne bom vedu da se pelem če bojo vse felge ravne no in tako on men vse zrihta in scentrira pa namontira pol pa ga prašam za račun pa sem že ml tošl šlatu če bom mogu kakšen puf uzet k je tolk stvari zrihtu, pa mi je tolk smešno ceno reku da sem že mislu da ne bom imel dost drobiža s sabo in res ga nisem imel je moral zmenat.
Uglavnem za konc za unga k se mu ne da vsega brat....
Nikar ne voz avta h Kuretu če nočeš imet vse kar se gum tiče pošlihtan kot se gre pa za smešn mal dnara.
Kuret
Aja zdej sploh ne vem a se pelem al me en nese