Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Zimske Gume
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Avtomobilizem
Drekavac
Rabim zimske gume za mojo (pardon, Tashino) petko. A ima kdo kakšne veze pri kakšnem prodajalcu gum, da lahko zrihta kaj ceneje? notworthy.gif
Sej bi kupu Dunlop, sam na žalost se mi zdijo mal predrage pa predobre za tak majhen pa zanikrn avto... eek.gif
sajo
Ja jes vem da imamo pri sitarju 20% popusta whistling.gif
Buky
Jst tud rabem 4 zimske gume, sam ne vem če popust velja za pripravnike, a mi lohk kdo to pove? (nimam izkaznice)
sajo
Sem se mal hecu kolker vem imamo samo za motorske gume popust, lohk pa vprašaš, tud ti bi moral imeti popust samo povedat moraš svojo klubsko številko
Drekavac
Če je popust tud na avto-gume, pol loh mene pokličeš, pa bom jest Určiju reku...čaki mal, dej ga bom poklicu, pa spročim, če je popust tud na avtomobilske gume. thumbsup.gif
sajo
No dej určija poklič pa upraš whistling.gif

Sicer pa mene to nič ne briga na mojmu avtu so še čist dobre whistling.gif
Drekavac
Jap, mamo popust tud pri pnevmatikah za osebna vozila. clapping.gif Buki, priporočam da pokličeš Tato (Kureta), pa se kar z njim zmeniš (lahko pri njem kupiš in ti tudi namontira), prej pa mu seveda poveš, da si naš član.
Če rabiš kakšeno kontaktno številko ali kakšno pomoč, pa sporoči. thumbsup.gif
Buky
QUOTE (Drekavac @ Oct 28 2003, 11:05 )
Jap, mamo popust tud pri pnevmatikah za osebna vozila.  clapping.gif  Buki, priporočam da pokličeš Tato (Kureta), pa se kar z njim zmeniš (lahko pri njem kupiš in ti tudi namontira), prej pa mu seveda poveš, da si naš član.
Če rabiš kakšeno kontaktno številko ali kakšno pomoč, pa sporoči.  thumbsup.gif

Dr.eki hvala za informacije thumbsup.gif
Ker pa Kureta še ne poznam, mi prosim pošlji na mail tel št.
Seveda dobiš za cheers.gif , pa Sajo tud seveda
beer.gif
sajo
Itak cheers.gif
IZO
Se mi zdi, da so določeni zdele do pocen pera pršli cheers.gif
Zezat se pa ne, vas bo "naci data" z motosveta ugasnu, če boste reklamo delal tongue.gif
Drugač pa, marsikaj lahko zrihtam...šišam, brijam, zube vadim, kar na pm se obrnite thumbsup.gif
Drekavac
thumbsup.gif Izo, pa najbrž je treba tle povedat, da se pr teb dobi tud druge gume, ne sam Dunlop, anede. Cene pa sevede konkurenčne, storitev pa itaq v špici. thumbsup.gif

Jest priporočam... notworthy.gif notworthy.gif
medy68
Sej koker jest vem ima Sitar tud savo,pa še kaj druzga.. post-14-1076189136.gif
IZO
QUOTE (medy68 @ 27-10-2004, 16:11 )
Sej koker jest vem ima Sitar tud savo,pa še kaj druzga.. post-14-1076189136.gif

Pa Bistrca je zraven njega...
medy68
Sej sem mislu tkole,kr ima sitarn tist ma tud tata. trance_19_hmm.gif
K so spaševal,če majo tud kake cenej gume pol sem se pa spomnu,da imata TATA pa Sitar večjo ponudbo.
IZO
Na pa te moram spet popravit: imam najmanj tisto kar imajo oni. Popravek je minimalen, razlika pa bistvena.
Mogoče pa ti uprašat ne znaš eek.gif
medy68
Ne bom več pametoval,bom raj tih,da se ne bom še bol spravu v drek. cheers.gif
Tata sory.
IZO
Nč ni blo hudga cheers.gif
simi
Če kdo rabi zimske gume, mu jih tudi jaz lahko zrihtam, pomoje kar ugodno,sem jih že kar nekaj kupil whistling.gif
IZO
Še dobro da vsi prodajamo, kup tko al tko noben nič ranting.gif
Drekavac
Evo, rabim 4 zimske za berlingota. Dimenzije še sporočim... trance_19_hmm.gif
IZO
Ta teden za člane MK KAMNIK 20% popusta na vse blagovne znamke zimskih gum, ki jih premorem.
Drekavac
QUOTE (IZO @ 08-11-2004, 11:53 )
Ta teden za člane MK KAMNIK 20% popusta na vse blagovne znamke zimskih gum, ki jih premorem.

Bravo Izo... notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

post-14-1076189300.gif post-14-1076189300.gif
Buky
QUOTE (IZO @ 08-11-2004, 11:53 )

Mi lohk poveš, lohk na PM, kolk stnejo 4 zimske gume UNIROYAL 205x55R-16 z montažo, centriranjem in napolnene s plinom.
IZO
QUOTE (Buky @ 08-11-2004, 13:49 )
Mi lohk poveš, lohk na PM, kolk stnejo 4 zimske gume UNIROYAL 205x55R-16 z montažo, centriranjem in napolnene s plinom.

Če si se za ta cenovni razred odloču, je bolš kupit Dunlop al pa Mišelinke. So po ceni tam tam, performance pa bolš. Te znamke nimam, če pa vztrajaš, ti pa tud to zrihtam! Aja plina tud nimam in ga verjetno tud nikol nebom mel.Zakaj, pa raj pustva.
BTW delam od jutra do...., zato me raje pokliči!
Drekavac
Moj Berlingo se zahvaljuje Izotu za nove Dunlop čeveljce... notworthy.gif notworthy.gif
AlterMann
Vsako stvar je treba vzet z dobre strani:

...vsaj 14 dni še ne bom rabu zimskih gum. clap.gif clap.gif clap.gif
motoristek
Jaz sem jih pa sedaj zamenjal thumbsup.gif
mambo
ha letos sm pa jest sam sebe presenetu sm jih 1 mesec prej že zamenu post-14-1076186171.gif
bober
Men jih je pa dons izo zamenjal.
Izo hvala,res si se potrudu. notworthy.gif notworthy.gif
AlterMann
Zimske gume imam, a kaj ko avta nimam.... crybaby.gif
vodka
Jest sem jih pa že imel na železnih feltnah in sem jih dons samo gor vrgu. post-14-1076186171.gif
bober
QUOTE (AlterMann @ 15-11-2004, 19:36 )
Zimske gume imam, a kaj ko avta nimam.... crybaby.gif

Od kdaj pa ti nimaš avta? huh.gif
interfresh
Glih en teden bo ... trance_19_hmm.gif
AlterMann
QUOTE (interfresh @ 16-11-2004, 10:28 )
Glih en teden bo ... trance_19_hmm.gif

..pa en dan

Jest bi pa rad samo to povedu da nikar ne vozte gume menat h Kuretu, ne res ne no. Da vam povem kj je men naredu...

Prpelem avto k njemu sicer tik pred malco ampak ajde, ja mel sem pa gumi defekt VV zrihtal dve druge gume, no uglavnem se jest tik pred malco prepelem h Kuretu u delavnco in on takoj avto na dvigal pa levo gumo dol, mislim pazi to ane počena je bila pa itaq desna, no pa to ni vse, da gumo dol jo vrže na mašino, zamena plašč da vse skup na drugo mašino za centrerat in kaj neki kima in sname plašč dol, pa še kar neki mrmra, pa nese felgo u en drug prostor. Pol končno sname dol tapravo gumo vzame plašč dol zamena z drugmo in spet na uno centrirko in spet mrmrajne pa ene muce je neki omenju pa kaj vem kaj še pa on spet u en drug prostor.... pa prnese taprejšno felgo nazaj pa jo vrže na centrerko pa mi neki kaže papravm jest da je to brez veze če feltna nič ne opleta pa prnese še drugo felgo pa spet mi neki kaže pa spet pravm da je to brez veze k sploh ne bom vedu da se pelem če bojo vse felge ravne no in tako on men vse zrihta in scentrira pa namontira pol pa ga prašam za račun pa sem že ml tošl šlatu če bom mogu kakšen puf uzet k je tolk stvari zrihtu, pa mi je tolk smešno ceno reku da sem že mislu da ne bom imel dost drobiža s sabo in res ga nisem imel je moral zmenat.

Uglavnem za konc za unga k se mu ne da vsega brat....

Nikar ne voz avta h Kuretu če nočeš imet vse kar se gum tiče pošlihtan kot se gre pa za smešn mal dnara.

Kuret notworthy.gif

Aja zdej sploh ne vem a se pelem al me en nese clap.gif
vodka
Madona, s pa tak naslov napisu, da sm hotu že zarobant't!! ranting.gif thumbsup.gif post-14-1076189300.gif
Sej mojmu bratu je tud polet zamenu gumo za smešno ceno, pa še naš član ni. D o tem, da je men eno sprednjo gumo u bistvu šenku, sploh ne govorimo. Me je strah, če se mu kdaj zamerim, k bo pol salokonti naredu... Jumpy.gif notworthy.gif
IZO
Če me zdele ni skor kapič.... huh.gif

Nikar me hvalt, se hiter pokvarim...
maichy
QUOTE (sajo @ 15-12-2004, 21:53 )
Jest bi pa rad samo to povedu da nikar ne vozte gume menat h Kuretu, ne res ne no.

Uffff blink.gif
še dobr da sem do konca prebrala rolleyes.gif
Sem mela že prštiman mad.gif confused1.gif wallbash.gif boxing.gif boxing.gif kaj boš govoru k Izo pa zmer stvari u nulo zrihta notworthy.gif notworthy.gif

Ja svaka čast clapping.gif cheers.gif
borci
trance_19_hmm.gif jest sm pa mislu da zna delat s plašči oziroma zna laughing.gif sam si to mislu da nezna z dnarjom whistling.gif
simi
Izo je pa itak thumbsup.gif notworthy.gif notworthy.gif
Ne vem pa kdaj ga bom srečal, da mu za kakšen cheers.gif dam.

wink.gif
IZO
QUOTE (simi @ 16-12-2004, 18:36 )
Izo je pa itak thumbsup.gif notworthy.gif notworthy.gif
Ne vem pa kdaj ga bom srečal, da mu za kakšen cheers.gif dam.

wink.gif

Bomo pa ja jutri na uradnih urah enega spil, pa tud enga pokadil post-14-1076186171.gif cheers.gif
vodka
A spet bomo kadil? A čmo pol še kakšno maso kupit pa mal kruha pa še mal zapečemo? Resno brez heca!! trance_19_hmm.gif
bober
Izo ti si itak car,si pri kliotu tko gume zrihtu,da se res ne ve al gre po luft al se pele.
Bi se moral tile guma servis mal pr teb učit,al pa na prakso pridet. notworthy.gif notworthy.gif
vodka
Ena lokal patriotska; Včeraj so prišle do izraza Slovenske gume Sava eskimo S2. Ko nobeden ni mogel z Dobena, sem se jaz po ledu pripeljal gor. In to z Mercedezom, ki sploh ni za na led!! !! Tolk kar se znamke tiče. notworthy.gif
IZO
QUOTE (vodka @ 17-12-2004, 08:41 )
Ena lokal patriotska; Včeraj so prišle do izraza Slovenske gume Sava eskimo S2. Ko nobeden ni mogel z Dobena, sem se jaz po ledu pripeljal gor. In to z Mercedezom, ki sploh ni za na led!! !! Tolk kar se znamke tiče. notworthy.gif

Če mene prašaš, bi bil dol še hitrej Jumpy.gif
vodka
Maš res! thumbsup.gif Samo sem se pol tud proti parceli spustu po ledu, pa je kar šlo, samo zlo počas pa mal s pomočjo ročne pa mal mašine, pa spet mal na bankino za vsak slučaj... Gor pr gostiln pa niso mogl niti spelat z mesta. Še peš sm padu. Zdolga..... Za popizdit!! Jumpy.gif
SandiH
Jez sem kupil 4 zimske gume z montazo sem dal 36.960 00 sit z 20% popust pa se kavo sem dobil zastojn pri KRANJU BOLTEZ.
IZO
QUOTE (SandiH @ 05-01-2005, 20:32 )
Jez sem kupil 4 zimske gume z montazo sem dal 36.960 00 sit z 20% popust pa se kavo sem dobil zastojn pri KRANJU BOLTEZ.

Prov ti nej bo, kwa pa mene nisi uprašu tongue.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.