| QUOTE (AlterMann @ Nov 11 2003, 10:16 ) |
| A ga je kdo kej vidu |
| QUOTE (sajo @ Nov 15 2003, 21:50 ) |
| Ja se vid da je DReko nazaj Kar naekrat so objave poskočile za 387.34% |
| QUOTE (Drekavac @ Nov 15 2003, 13:54 ) |
| Alter, hvala k si me pogrešal... |
| QUOTE (AlterMann @ Dec 2 2003, 19:18 ) |
| Po moje da ga ni doma, ker mi Mrs.Metlca že ceu popoudne pod prste gleda.... |
| QUOTE (Mrs.Metlca @ Dec 2 2003, 19:27 ) |
| Ej Dreko, ne jokat, sej ni tko hudo Metlca mora mal delat, če hoče da se bo lahko polet vozu z njegovo Panko. Tko da ni nobene panike, da bi blo kej narobe z vami, ali še huje, da bi se mu kaj zamerili. Vse je v najlepšem redu, sam cajt ga baše, tko da ga še jaz bolj mal vidm. Mi je pa oblubu ( dobr da mamo mobije) da se bo javil, takoj ko bo prišel do mal časa. Pa tud jaz oblubm, da ga bom spustila na računalnik |
| QUOTE (sajo @ Dec 2 2003, 19:55 ) |
| Sej se je men zdel da DReko ne pogreša Metlce |
| QUOTE (Mrs.Metlca @ Dec 3 2003, 17:53 ) |
| Da ne bom odpirala nove teme, bi mogoče lahko kar tukaj naprej iskali pogrešane osebe. |
| QUOTE (Mrs.Metlca @ Dec 3 2003, 17:53 ) |
| Da ne bom odpirala nove teme, bi mogoče lahko kar tukaj naprej iskali pogrešane osebe. Drekavac je namreč pogrešov Metlco, jaz pa že nekaj časa pogrešam našo žensko ekipo: Majchy, eWe, ladysajo in Tasho. A mar tko vneto pečete piškote za Miklavža, da vam zmanka časa za vse ostalo. Tasha, a so ti mogoče že spet "ukradli" tipkovnico. |
| QUOTE (sajo @ Dec 8 2003, 19:46 ) |
| mislim da je glih to narobe k jo nisem jest |
| QUOTE (sajo @ Dec 8 2003, 21:38 ) |
| ...In spet sem vsega jest kriv |
| QUOTE (sajo @ Dec 8 2003, 21:38 ) |
| sem jo zadnč samo vprašal zakaj isto objavlja kot je že objavljeno pa sem dobil tak odgovor da nimamo takih znakov na tipkovnic no ampak na konc sem razumu sej pol pa ne bom več nč pisala. |