Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Pogrešani
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Čvek
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AlterMann
A ga je kdo kej vidu confused1.gif
Metlca
Ne, videl ga sploh že dolgo nisem.

Skrbi pa me, ker se že dolgo nič ne oglasi?

Da nije zalutao u tunelu?

Ga bom probal mal poklicat:

D R E K A V A C
sajo
Se bojim da dekavac ni našel iz tunela .......

Ma ne sam mal je jeen na nas
ane čeprav nabija ga kar orengpogrešamo pa sej bo tden kmal okol
vodka
Zgleda, da sem tud jest zadnjič na uradnih urah mal preveč nabijal na njegov račun, zdej je pa užaljen..
Tasha
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dr.ekavac ni na nikogar jezen, kje pa. On je mož beseda, kar je reku je reku - en teden pač ne bo nič pisal na forumu...zraven pa neskončno trpi in si že zapiske dela, kaj vse bo v petek zjutraj napisal, okrog 100 postov ma že zapisanih..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
v petek bo spet rekord v številu objav... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Metlca
Vsega nisem vedu, ampak sem glavnino razbral z objav, tko da zdej skorej vse vem.

U glavnem me je že kar fejst skrbel kva je z njim, pa zdej vidim da ni hudga, samo besedo drži.

Vsaka čast, jest navem če bi zdržov. notworthy.gif
AlterMann
Jast dobr vem kolk trpi.
Sm že probu zdržat en tedn brez hrane, pa ni šlo.
To je pa še velik hujš.

Drekavac, zdrž, pa čeprav si lačen.
sajo
Sem hotu že prej napisat pa me je tasha prehitela, namreč da bo petek sigurno miljon objav.... ampak se pa nikakor ne morem spomniti da bi bilo govora o tihem tednu v petek no prepričan sem da izredno trpi saj moraš ti pisati v njegovem imenu in tako posledično tudi ti trpiš.

Močno sočustvujem s teboj tongue.gif
vodka
Sajo,zdele maš šanso, da ga prehitiš v postih s smetenjem, da si nabereš mal prednosti.
Po mojem je naredu prav poseben file za rubriko Kaj nam najbolj manjka........... tongue.gif
sajo
Ja sej že nabiram zalet a se nič ne vid da kar naprej neki postam cheers.gif
AlterMann
Sitnooooo, još 00001 clapping.gif
AlterMann
Sporočilo za javnost.

Srečal sem Drekavca.
Je živ in zdrav in nas že hudo pogreša.
V tolažbo sva par postov usto izmenjala. tongue.gif
AlterMann
Fantje in dekleta ! Pripravite se !

Jutri se vrača Dr. Mr. Ekavac.... thumbsup.gif
vodka
Se mi že hlače tresejo........Bo treba rdečo preprogo položit na tiste štenge. biggrin.gif
Drekavac
Ajm bek!!! Zdej pa hitr pisat, pa vse za nazaj nadoknadit... clapping.gif
Drekavac
QUOTE (AlterMann @ Nov 11 2003, 10:16 )
A ga je kdo kej vidu confused1.gif

Alter, hvala k si me pogrešal... notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
sajo
Ja se vid da je DReko nazaj Kar naekrat so objave poskočile za 387.34% wink.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ Nov 15 2003, 21:50 )
Ja se vid da je DReko nazaj Kar naekrat so objave poskočile za 387.34% wink.gif

Anede. Je spet bolj zanimiv... whistling.gif
sajo
Nisem reku da je bl zanimiv sem reku da je več objav tongue.gif

ladysajo
Ja sej je prov zdej bom pa še jest mal pojačala objave whistling.gif
AlterMann
QUOTE (Drekavac @ Nov 15 2003, 13:54 )

Alter, hvala k si me pogrešal... notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

So me na Upravnem določil za dežurnega pogreševalca izginulega Drekavca... tongue.gif wink.gif
sajo
In Uprava te pohvali za dobro opravljeno delo za nagrado daš lahko celi upravi cheers.gif
Drekavac
Evo, zdej pa jest pogrešam Metlco. Kar naenkrat ga ni več? A smo se mu kaj zamerili? So ga ugrabili? Ali pa samo noče nič več biti v naši družbi? eek.gif

MEEETLCAAAAA, kje si????? crybaby.gif crybaby.gif
AlterMann
Po moje da ga ni doma, ker mi Mrs.Metlca
že ceu popoudne pod prste gleda.... tongue.gif
Mrs.Metlca
Ej Dreko, ne jokat, sej ni tko hudo wink.gif

Metlca mora mal delat, če hoče da se bo lahko polet vozu z njegovo Panko. scooter.gif

Tko da ni nobene panike, da bi blo kej narobe z vami, ali še huje, da bi se mu kaj zamerili. Vse je v najlepšem redu, sam cajt ga baše, tko da ga še jaz bolj mal vidm. sad.gif

Mi je pa oblubu ( dobr da mamo mobije) da se bo javil, takoj ko bo prišel do mal časa. thumbsup.gif

Pa tud jaz oblubm, da ga bom spustila na računalnik whistling1.gif
Mrs.Metlca
QUOTE (AlterMann @ Dec 2 2003, 19:18 )
Po moje da ga ni doma, ker mi Mrs.Metlca
že ceu popoudne pod prste gleda.... tongue.gif

Alter, čist prov si ugotovu, da Metlce ni doma.

Sorry, če sem ti skoz gledala pod prste, ne bom več whistling.gif ......sam tolk, kokr sem do zdej. tongue.gif

Drekavac
QUOTE (Mrs.Metlca @ Dec 2 2003, 19:27 )
Ej Dreko, ne jokat, sej ni tko hudo wink.gif

Metlca mora mal delat, če hoče da se bo lahko polet vozu z njegovo Panko. scooter.gif

Tko da ni nobene panike, da bi blo kej narobe z vami, ali še huje, da bi se mu kaj zamerili. Vse je v najlepšem redu, sam cajt ga baše, tko da ga še jaz bolj mal vidm. sad.gif

Mi je pa oblubu ( dobr da mamo mobije) da se bo javil, takoj ko bo prišel do mal časa. thumbsup.gif

Pa tud jaz oblubm, da ga bom spustila na računalnik whistling1.gif

No, zdej si me pa mal potolažla. Se prec bolj počutim... thumbsup.gif
Metlca, čakamo na tvoje slikce, v temi kaj nam najbolj manjka... notworthy.gif
sajo
Sej se je men zdel da DReko ne pogreša Metlce whistling.gif laughing.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ Dec 2 2003, 19:55 )
Sej se je men zdel da DReko ne pogreša Metlce whistling.gif laughing.gif

O ja! Pogrešam Metlco. Pa njegove slikce tud... whistling.gif
Metlca
Sem že nazaj!

Res nimam prav veliko časa, zato se samo na hitro oglašam!

Sem pa počaščen, k ste me koj pogrešal, se bom oddolžil v eni drugi temi whistling.gif

Drekavac, hitro pejd pogledat wink.gif
Metlca
Oh skorej sem pozabil!

Drekavac, v PM mi pošlji tvoj naslov, ti bom nekej poslov wub.gif , k je prevelik za tle gor whistling.gif
Mrs.Metlca
Da ne bom odpirala nove teme, bi mogoče lahko kar tukaj naprej iskali pogrešane osebe.

Drekavac je namreč pogrešov Metlco, jaz pa že nekaj časa pogrešam našo žensko ekipo: Majchy, eWe, ladysajo in Tasho. crybaby.gif (naj mi oprostijo, če sem koga zgrešila)

A mar tko vneto pečete piškote za Miklavža, da vam zmanka časa za vse ostalo. wink.gif

Tasha, a so ti mogoče že spet "ukradli" tipkovnico. ranting.gif
AlterMann
QUOTE (Mrs.Metlca @ Dec 3 2003, 17:53 )
Da ne bom odpirala nove teme, bi mogoče lahko kar tukaj naprej iskali pogrešane osebe.

Vaša želja je zame ukaz... rolleyes1.gif wink.gif

----------------
Urejeno. thumbsup.gif
Buky
Jst pa pogrešam "cankarja", včerej je bil še z mano, ponoč je pa zginu brez vsake sledi, predvidevam, da sem ga dolg iskal, ker sem še dons utrujen. cheers.gif
sajo
Jest pa že v naprej vem da bom danes sigurno kakšnega izgubil crybaby.gif
Tasha
QUOTE (Mrs.Metlca @ Dec 3 2003, 17:53 )

Drekavac je namreč pogrešov Metlco, jaz pa že nekaj časa pogrešam našo žensko ekipo: Majchy, eWe, ladysajo in Tasho. crybaby.gif (naj mi oprostijo, če sem koga zgrešila)

A mar tko vneto pečete piškote za Miklavža, da vam zmanka časa za vse ostalo. wink.gif

Tasha, a so ti mogoče že spet "ukradli" tipkovnico. ranting.gif

biggrin.gif ne, niso mi ukradl tipkovnice, še ne...
Ni blo časa, sej veš, Miklavž je piškote peku, pa darila zbiral, pa take reči...jst sm mu mogla pa izdatno pomagat... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Še smo pr ta živih.

LP, Tjaša wink.gif
Mrs.Metlca
Lepo, lepo. laugh.gif me prav veseli, da smo vsi zopet zbrani, veseli in pa nasmejani.

Kr neki manka, če vas ni wink.gif

Majchy bo pa tud pršla, aneda? wink.gif
AlterMann
Res je.
Majchi se je nazadne oglasila 23. novembra ob devet preč.

Sajo, a si ji ti mrbit kej mašino šraufu ? whistling.gif
sajo
mislim da je glih to narobe k jo nisem jest tongue.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ Dec 8 2003, 19:46 )
mislim da je glih to narobe k jo nisem jest tongue.gif

O tem bi se pa dal razpravljat... laughing.gif laughing.gif .se sam hecam... laughing.gif laughing.gif
sajo
men use laufa nisem pa kriv če mi škart robo prodajo da pol crkuje.
vodka
Jest pa pogrešam kakšen moto zbor pa kakšno voižnjo po naši prelepi sloveniji, pa morje...
sajo
samo tukaj se piše koga pogrešamo ne kaj pogrešamo, mislm da si mal falil tongue.gif
Drekavac
Ja, Maychi ni nič več na spregled, LadySajo pa včasih še kej pride, sam napisat pa nič noče... crybaby.gif crybaby.gif
sajo
ja veš kle je pa drgač... sem jo zadnč samo vprašal zakaj isto objavlja kot je že objavljeno pa sem dobil tak odgovor da nimamo takih znakov na tipkovnic no ampak na konc sem razumu sej pol pa ne bom več nč pisala. In spet sem vsega jest kriv crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif
Tasha
QUOTE (sajo @ Dec 8 2003, 21:38 )
...In spet sem vsega jest kriv crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif

Sej to je pa zmeri tako, za vse tegobe na svetu ste krivi deci, a ni res? whistling.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Drekavac
Ja, kera je to rekla. Pa ne da kar obe? eek.gif
sajo
Še dobro da imamo tako široka pleča da lahko nosimo breme celega sveta
Drekavac
QUOTE (sajo @ Dec 8 2003, 21:38 )
sem jo zadnč samo vprašal zakaj isto objavlja kot je že objavljeno pa sem dobil tak odgovor da nimamo takih znakov na tipkovnic no ampak na konc sem razumu sej pol pa ne bom več nč pisala.

Kera je to rekla? A obe? eek.gif
sajo
Ajaaa neee, naša ane, Majchi ne vem če bi mi vse tiste znake prej rekla wink.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.