Pozdravljeni:
Že lep čas nisem bil na forumu a vseeno vam želim srečno zdravo in seveda brez poškdb v letu 2003. No jaz in naš kuhar Matjaž ter Beli smo včeraj in danes naredili že približno 300 prijetnih kilometrov. To doživetje na tem motorju
je res pravi užitek ( uboga kakor mu ukažeš ), ne da bi se hvalu ampak kar je res je res.
Cesta je bila danes mnogo boljša kot včeraj a vseeno precej kamenja na cestišču. Včeraj smo bili na Bledu,
( veliko motoristov ) no danes pa sva se odpravila do Vrhnike,Borovnice
Podpeči okoli Ljubljane, v center Ljubljane na kuhano vino in po okliških krajih nazaj v Kamnik.Sedaj pa v pričakovanju čakam na lepe dneve.
Še nekaj !!! Za prvomajske praznike se pripravljamo na štiri dnevni izlet
do Dubrovnika. Res da je še veliko časa vendar lepo bi bilo da nas bi bilo večje število.
LP
Miha
Sem vas videl na Bledu pred Gadafijem, pravzaprav samo motorje. Upam da se naslednjič srečamo.
Tudi tebi veliko srečnih kilometrov
Joco lepo da si zadovoljen z motorjem čeprav je bila še mrzla cesta, upam da boš še dolgo zadovoljen z njim, danes ti pa ne priporočam kakšnih izletov
No vseeno smo šli na izlet, sicer enourni, ampak moram priznati
da je zunaj kar lepo brilo :oops: , no sedaj pa še sneg. Kdo bi si mislil da bomo
še motorne sani letos uporabljai. Ja sicer se je pa začela nova službena pot, ki bo kar dolga. Kaj pravite na to. Ja prazniki so lepi vendar ni vredu če predolgo časa trajajo :!: :!: , in ko prideč v službo so te same 8O
LP
Miha
JA kaj dobr za busines ane :twisted:
ghostR1
12-01-2003, 15:12
Ma bom pa še jaz napisal, kako je bilo z mojo novoletno vožnjo.
Peljal sem se takrat, ko je bilo še malo nad nulo.
Uglavnem sem se peljal tkole malo okoli Kamnika-podgorje-mengeš-domzale... PA da veste, kva so me ljudje gledali, pomoje so si mislili tale je pa malo ¨kc¨. (čist tko bytheway tokrat sem peljal lepo počasi)
Drekavac
31-01-2003, 00:39
| QUOTE |
| Še nekaj !!! Za prvomajske praznike se pripravljamo na štiri dnevni izlet |
Kot sem že na uradnih urah rekel, me štejte zraven. Zame je Korzika odpadla, grem v Dubrovnik, če me vsamete s sabo, seveda... 8)
robberrt
01-02-2003, 21:15
svaka vam cast, najbrz se v dubrovniku srecamo, oz se lahko zmenimo za kaksno skupinsko voznjo do dol seveda v vec manjsih skupinah, ker jaz in par kolegov smo zmenjeni da se gre dol 4 ali 5 dni...
Bi blo kar lepo za pogledat ce bi nas bilo veliko...
Aja letos pa samo ene par kilometrov po ulici gor in dol da se je akomulator nafilov...
Drekavac
01-02-2003, 22:38
O, pozdravljen robberrt!
Ja, jest sem se samo tolk peljal, da sem motor do Erika spravil... :wink:
robberrt
01-02-2003, 22:57
aja!! si po cest pelov uu srecko no ja sej bolj pametno kot pa v kombi nalagat...
a pol gres v Dubrovnik??
Drekavac
01-02-2003, 23:04
Če se bo vse izšlo, kot sem si zamislil, pol prvega maja pade Dubrovnik, ja. Bi moral na Korziko, pa mi mal finančno ne znese (minimalno700eurotov press). :cry:
robberrt
01-02-2003, 23:12
uf uf uff to je res kar malo prevec, do dubrovnika je 200EUR dost za 4-5 dni?? Kolk pa gre vas iz MK Kamnik??
Drekavac
02-02-2003, 01:43
Ne vemo še, smo še bolj v fazi dogovorov. Zdele mislim da nas je pet (za tolk jest vem).
Tudi mi planiramo iti dol za 4-5 dni. Upamo lahko samo na lepo vreme.
No jas in moja polovica misliva med tem časom iti tudi na korčulo ( enodnevni izlet ). Namen tega je da si greva malo pogledat prostor za letni dopust s frocom.
Drekavac
06-02-2003, 22:14
Joco, halo, sej jest naj bi šel z vami... 8O :oops:
Včeraj smo se malo pogovarjali da je (mogoče) boljša varjanta, da bi odpotovali že 30 aprila in to do Plitviških jezer, tam prespali in 1 maja odšli naprej do do Dubrovnika.
Danes sva se z Mrs. Metlco zapeljala en par kilometrov, ko sva šla registrirat najino ljubezen
Čeprav oprijem med gumo in cesto še ni bil ta prav 8O :? 8O , so bili občutki po zimski pavzi božanski.
A bo kmal pomlad :?: :?: :?:
Še ene par ur pa bo..... :wink:
Jest tud že komi čakam da zakurblam žverco :twisted:
Ej, a je zdej že kej več znanega glede datuma? Jaz take stvari rad čimprej izvem, da si lahko vse pošlihtam, ker nebi rad izvisel, čeprav sem rekel, da z mojo madame 100 % greva. :oops:
Jest mislm da bi blo najbolš če odprete že svojo temo na ime dubrovnik pa da se informiranje začne sicer pa poklič oziroma kontaktiraj jocota
Lep in topel sonček naju je zvabil na motor. Zapeljala sva se do Trojan, pojedla obvezen krof

, nato pa skozi Tuhin do Kamnika. Bilo je čudovito, 8) še motor je zadovolno predel pod nama, kot bi nama bil hvaležen, ker sva mu pretegnila noge.
Ker sem hotel vsaj malo znižati dolg v piru, ki ga dolgujem nekaterim, sva se ustavila v Atrijumu.
8O 8O Nikjer nobenega.
A se mogoče zdaj zbirate kje drugje, a ste vsi uživali v vožnji in niste imeli časa za posedanje ob pijači :?:
Kakor koli, kot ta prav Gorenc, sem pogruntal, da ste drugič vi na vrsti, da daste za pijačo
ponavadi nas najdeš v Montoni v Atriumu pa največkrat če kam gremo, se ponavad tam zberemo.
Tko da si še zmerem ti na vrst, :wink:

k zanalašč nis ke pršu k bi mogu
Jest bom že dal za pir, samo :?: je Montoni.
Lažje bo, če mi kar razložiš, da se ne bom zgubu :!:
Se lohk kar za jutr zmenmo če maš cajt pa če bo vreme.
se lohk v Atriju dobiva pa greva potem v Montono na enega :wink:
Ja ni problema, 8), samo šele dons sem prebral.
Če ti odgovarja, dons pred atriumom ob 14.30, drugače pa povej kdaj.
Ok imava deite ( zmenek)
Upam da se bova najdla.
Mislm prepoznala ker jest se n spomnim da bi se videla v 3d.
Sicer pa jaz sem velik debu pa ves čudn pa hondo shadow vozim
Seveda se bova najdla
Res se v 3D še nisva vidla, ampak če ne druzga, bom prepoznal tvoj stroj :!:
Drgač bova pa midva z Mrs. Metlco oba. Sva pa prbližn taka kukr Stan pa Olio

, da ne bo pomote Olio sm jest.
Vozva pa črno Pan euroeanko
No najdla sva se. Oddolžu si se tud (vsaj men

)
tko da zdej veš kje nas iskat.
Oba Z Mrs Metlco sva vesele volje, k smo se srečal
Oblubva da bova še pršla, da spoznava še ostale :!: :?
No mi smo šli v Ljubečno in je bilo kar zanimivo prva malce daljša turca letos(zame seveda).
Vreme se je kmalu pokvarilo tako da se je malo uscalo ampak smo prevedrili in smo se v skoraj suhem peljali domov. Zakaj skoraj suhem zato ker je vmes še ekrat malo porosilo.
Kuretu je šlo kar dobro, Mihu tudi samo malce mu je motor ponagajal.
Skratka zadovoljivo 8)
Mi smo pa šli po vaših sledeh proti Ljubečni. V Celju smo z mešanimi občutki pogledovali v oblačno nebo, ampak bili smo trdno odločeni, da si ogledamo vsaj del treninga.
Tik pred Ljubečno (kakšen kilometer) pa se je, kot je napisal Sajo, uscalo. Hitro smo obrnili in jo ucvrli nazaj do Vranskega, popili eno pijačo in z dolgim nosom odšli domov. Po poti smo se ustavili še na Brniku ob motocros progi, kjer pa se na žalost tudi ni dogajalo kaj zanimivega (edini motocrosist je ravno zaključil s treningom).
Kar je bilo danes v redu je bila furca, ki je bila kljub razočaranju prijetna.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.