Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Ukradeni Motorji
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Motorji
AlterMann
Verjetno vsi poznate nekoč našega člana Borisa (Parketarja), ki je imel
Dragstara 1100, lani pa je presedlal na BMW-jevga chooperja.
Tole se mu je zgodilo:

V torek 2. 12. 2003 so mu pred gostilno Striček ljubljanskih Jaršah ukradli motor BMW R 1200 C. Je rumeno črne barve z litimi feltnemi vetrobranskim steklom in namesto zadnjega sedeža ima Givi ploščo za kovček. Za kakršnokoli informacijo se že v naprej zahvaljuje - Boris 041 666 176.

Pomagajmo mu.
AlterMann
No, medtem, ko ste se vsi bogato razpisali v tej temi tongue.gif
so naši vrli policaji že našli Borisov motor in mu ga vrnili
skoraj nepoškodovanega (samo razbita ključavnica).
Si lahko predstavljate njegovo veselje ob tem dogodku.
Kaj ne bo vesel, saj sem še jaz. In kot pravi en star komad:
Nijedne nema bolje od naše milicije.... clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Drekavac
Vsa pohvala policajem v tokratni akciji. Še malo, pa jim bom zopet začel zaupat... clapping.gif clapping.gif clapping.gif
sajo
ja medtem ko so najdel en motor (Če jim ga ni kdo kar na policijo prpelu) je zmanjkal nekaj dobrih avtov ranting.gif
Nič jim ne bom zaupal ranting.gif ranting.gif
Metlca
Tud jest sem vesel, ker ma Boris spet svoj motor clap.gif

Ne znam si predstavljat kako bi reagiral če bi bil na njegovem mestu ranting.gif

Upam da tega ne bom nikoli zvedel!
sanda7
Super sem prov vesela,upam da ga ne bojo nobenmu nikol več ukral
maj
Super ker ga je dobu nazaj thumbsup.gif
Jest tud ne vem kako bi se počutu če bi do tega pršlo.
bmwk100
Če bi mojga BMW ja apnli bi naredu ceu haus ranting.gif ,pa še na Interpol bjih prjavu.Drugač pa vse pohvale pulcajem. thumbsup.gif
R1200C
Slučajno sem mal brskov po forumu in vidu,da je Alterman napisal,da so mi ukradli motor BMW .Res sem srečko kajti policaji so bili zelo hitri in ga našli.Do sedaj sem mislil da je ključavnica za vžig motorja neka zaščita ampak je glih za to da s šraufencigerjem ne vzigaš motorja,kajti izbili so jo 10 sekundah in se mirno odpeljali.Videl sem jih še v rit pol me je pa skor kap sunla.Sajo lepo se ti priporočam,da ko boš montiral tisto čudo od alarma o katerem govoriš na forumu misliš tudi name.Sem resen interesent in če rabiš kaj predujma me pokliči na tel. 041 666 176 Boris. Lep pozdrav vsem skupaj se vidimo kaj v Šmarci. biggrin.gif thumbsup.gif
sajo
JA najbol fajn bi blo če bi se kaj dobila da ne boš kupoval mačka v žaklju.
Žal pa je dolgo za čakat na ta alarm (več kot mesec dni).
Ravno v takem primeru kot je tvoj se ta alarm izkaže za koristnega če se že odpeljejo in če jih ti še vidiš samo dvakrat pritisneš gumb in peljali se bodo samo še 60 sekund laughing.gif
R1200C
seveda sem za to da se vidiva. Če imaš čas pridi danes v petek v Twina ob 19.30v Ljubljano tam bom prinesel odojka da ga popapamo v čast vrnitve motorja domov.
Vabljeni tudi vsi ostali cheers.gif
Imperator
Danes ponoči (21-22.8. 2011) okoli pol 1 ure zjutraj je bil iz kombija Fiat scudo na Neubergerjevi ulici v Ljubljani ukraden motor Yamaha R6 letnik 2007.
Registrskih označb: KP*EN-10

Posebnost motorja:
- izredno obrabljena dirkalna guma na zadnjem kolesu
- številka 9 na maski
- zlata veriga
- IZREDNO glasen (brez katalizatorja in odprt Mivv izpuh)
- karbonski deklci na obeh straneh
- LSL stabilizator

Če kdorkoli izve kakršnokoli informacijo naj nemudoma pokliče na policijo, ali na 040/452-135
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.