Sejem IMOT poteka od 21-23.2.2003 v Munchnu.
Odprt je od 9-18 ure cena vstopnice je 10 EUR za skupino 10 ali več ljudi je cena 8 EUR.
Pogovarjali smo se da bi šli mi tja z avtobusom in sicer v petek 21.2.2003 v zgodnjih jutranjih urah. V petek zato ker je prvi dan in bo še kaj za dobiti in verjetno niti ne bo pretirane gužve, ker je to delovni dan. No gužva bo v vsakem primeru vendar mislimo, da bo v soboto bistveno več ljudi in veliko manj za kupit kot v petek, da o nedelji ne govorim, ko bi šli lahko kvečjemu še na kavico tja.
Več informacij o samem sejmu na www.imot.de
O natančnih podatkih boste še naknadno obveščeni.
Drekavac
07-01-2003, 15:00
Imot ... Drekavac ... zraven ... obvezno!!!
Že sedaj visoko v zrak dvigujem roko, naš gre zraven.
Aja, pa še enih 7-8 ljudi bi se pridružlo, če bo plac. 8O
Matr bom gor dobro čelado kupil...
Če ne boš imel takrat glih ohcet 8)

:wink: :twisted: :twisted:
Drekavac
08-01-2003, 08:41
Ja, jasno, razen če ne bo lih ohcet takrat. Sajo, hvala k si me spomnil...
| QUOTE |
| Ja, jasno, razen če ne bo lih ohcet takrat. Sajo, hvala k si me spomnil... :D :D |
Ni zakaj pa še drugič :twisted:
Ja moja polovica bo tut zraven, se že veseli ( gremo zapravljat )
Upam da bo imela prostor ,ker če ne potem pa z svojim avtom.
Ja kaj a potem ne greš :twisted:
ajaaaaaa
zato sprašujem ker ponavad glih tist 0.01% zjebe zadevo

8) :twisted:
AlterMann
08-01-2003, 23:58
A mene še kje ni blo :?:
2 do 4 bi obvezno dal še na čakalno listo.
Mam pa eno pitanje :?:
Z osebno DA ali NE... :?: :?: :?:
Zdaj je tak čas, da velik ljudi nima pasuža.
Kaj svetujete :?: :?: :?:
Delat ga dej, ne pride v poštev...
Drugi predlogi so : :idea:
Drekavac
09-01-2003, 08:41
Z osebno greš lahko gor, sam te v D ne smejo pulcaji ustavit, pa te vprašat za dokumente.
Scenarij:
V A greš komot z osebno, med A in D ni carinske postaje, tko da nobenmu ni treba kazat pasuša, tko da brez problema prideš v D. Samo če te tam pulcaj ustavi, pa vpraša za dokumente, ti pa nimaš pasuša, si pa v riti.
Jest mam pasuš... 8)
JA točn tko kot je drekavac povedu. Jest ga tud nimam sam ga bom šel verjetn delat kurc ziher je ziher.
AlterMann
09-01-2003, 10:15
O. K.
Sta me prepričala.
Zdele me neki časa ne bo na forumu,
ker se grem slikat.
Ja saj te razumem boš moral večkrat se it slikat da te bo celega dobil

8)

8O

Gremo v tujino malce zapravljat - kdo gre zraven
Za lažje spremljanje števila prijavljenih predlagam seznam?!?! :twisted:
Do sedaj so zbrane rezervacije : :twisted:
1.) Drekavec 8 oseb
2.) Joco 2 osebi ( saj menda ne boš pustil svoje same med toliko desci :twisted: )
3.) Mito 2 - 4 osebe
4.) Vili 1 oseba ( I need something beautiful ...... :idea: )
Seznam se bo dopolnjeval!!!!
Drekavac
10-01-2003, 00:52
Vili, mene štej samo kot enega

, pol pa še:
Kasti + 1/2 (ok, boljša polovica)
Za druge pa še sporočim. :wink:
khm khm a lahko samo nekaj pripomnem....
No če lahko pa bom, mislim da imajo člani prednost pred drugimi tako da kdor bo imel več kot partnerja sabo mislim da bi ne bilo slabo če jim ne bi sto procentno obljubili, to mislim zato ker je navadno avtobus za imot nabito poln. Se pa strinjam da se dela en spisek kdo vse bi šel vendar ta spisek, ki bo viden na forumu NI avtentičen, se pravi, da se nanj ni za zanašat ker veliko ljudi nima interneta pa se bodo telefonsko prijavili, tako da številka ljudi, ki se bodo prijavili preko foruma nepomeni dejanskega števila ljudi :!:
Vili dobr si se to spomnu predlagam pa da se za prijave odpre nova tema kjer bi bilo prepovedano smetenje ampak strogo za prijave.
Pa brez zamere :oops:
Aja pa še neki pri prijavah se naj ne bi pisalo 2-4 ali je dva ali pa štiri, ker je kar nekaj ljudi ki bi šli pa potem ne morejo čeprav je še prostor ravno zaradi 4-8 potem pač nekateri ne morejo in prostor ostaja :!:
Vili je napisal : Imam predlog :twisted:
Prijave, ki bodo narejene telefonsko bi bilo dobro vpisati na to stran, ker drugače bi bilo ta seznam voditi brezpredmetno, če nebi bil avtentičen???
:oops: :oops:
Ja Vili se strinjam s teboj vendar bi tata moral sproti nekoga obveščevati kdo se mu je prijavil kar pa dvomim da ima čas.
P.s.: Vili ne zameri ker sem premaknil de tvoje objave vendar naj bodo tam samo prijave, a prov. Diskutira se pa tukaj.Upam da ni kdo jezen name ker sem to naredil :oops:
Ja odlično, :idea:

saj bi ga lahko tudi poklical.
Drekavac
10-01-2003, 22:02
Ja, Sajo, men je to logično. Kastija in 1/2 sem napisal, da bi rada šla. Nisem pa nič obljubil, pa tudi sama vesta, da bosta lahko šla samo v primeru, če bo dovolj prostora.
Vili, car si! (kerbomolahkonaforumuspremljaliprijave press) 8)
Ja VILI res si CAR.
Drekavac a veš ane teb in Kastiju je to jasno..... pa je to vsem jasno :?:
Drekavac
11-01-2003, 10:35
@ Sajo: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ja hočem povedat da tebi in Kastiju je to jasno ni pa to jasno vsem, vedno se kakšen najde ki bi potem rekel "pa si reku da bo frej" ne mislim tvojih prijateljev pač pa mogoče prijatelji od koga drugega
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.