Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: IMOT 2003
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
sajo
Sejem IMOT poteka od 21-23.2.2003 v Munchnu.
Odprt je od 9-18 ure cena vstopnice je 10 EUR za skupino 10 ali več ljudi je cena 8 EUR.
Pogovarjali smo se da bi šli mi tja z avtobusom in sicer v petek 21.2.2003 v zgodnjih jutranjih urah. V petek zato ker je prvi dan in bo še kaj za dobiti in verjetno niti ne bo pretirane gužve, ker je to delovni dan. No gužva bo v vsakem primeru vendar mislimo, da bo v soboto bistveno več ljudi in veliko manj za kupit kot v petek, da o nedelji ne govorim, ko bi šli lahko kvečjemu še na kavico tja.

Več informacij o samem sejmu na www.imot.de

O natančnih podatkih boste še naknadno obveščeni.
Drekavac
Imot ... Drekavac ... zraven ... obvezno!!! biggrin.gif biggrin.gif
Že sedaj visoko v zrak dvigujem roko, naš gre zraven.
Aja, pa še enih 7-8 ljudi bi se pridružlo, če bo plac. 8O

Matr bom gor dobro čelado kupil... biggrin.gif biggrin.gif
sajo
Če ne boš imel takrat glih ohcet 8) biggrin.gif laugh.gif :wink: :twisted: :twisted:
Drekavac
Ja, jasno, razen če ne bo lih ohcet takrat. Sajo, hvala k si me spomnil... biggrin.gif biggrin.gif
sajo
Ja, jasno, razen če ne bo lih ohcet takrat. Sajo, hvala k si me spomnil...  :D  :D

Ni zakaj pa še drugič :twisted:
joco
Ja moja polovica bo tut zraven, se že veseli ( gremo zapravljat )
Upam da bo imela prostor ,ker če ne potem pa z svojim avtom.
Vili
Tudi jaz bi šel 99,99 % zraven!!!!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sajo
Ja kaj a potem ne greš :twisted: biggrin.gif laugh.gif
Vili
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Popravljam izjavo 8) 8)

100% grem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

8) 8) 8) 8)
sajo
ajaaaaaa
zato sprašujem ker ponavad glih tist 0.01% zjebe zadevo
biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif 8) :twisted:
AlterMann
A mene še kje ni blo :?:

2 do 4 bi obvezno dal še na čakalno listo.

Mam pa eno pitanje :?:

Z osebno DA ali NE... :?: :?: :?:

Zdaj je tak čas, da velik ljudi nima pasuža.

Kaj svetujete :?: :?: :?:

Delat ga dej, ne pride v poštev...

Drugi predlogi so : :idea:
Drekavac
Z osebno greš lahko gor, sam te v D ne smejo pulcaji ustavit, pa te vprašat za dokumente.

Scenarij:
V A greš komot z osebno, med A in D ni carinske postaje, tko da nobenmu ni treba kazat pasuša, tko da brez problema prideš v D. Samo če te tam pulcaj ustavi, pa vpraša za dokumente, ti pa nimaš pasuša, si pa v riti.

Jest mam pasuš... 8)
sajo
JA točn tko kot je drekavac povedu. Jest ga tud nimam sam ga bom šel verjetn delat kurc ziher je ziher. sad.gif
AlterMann
O. K.
Sta me prepričala.
Zdele me neki časa ne bo na forumu,
ker se grem slikat. biggrin.gif
sajo
Ja saj te razumem boš moral večkrat se it slikat da te bo celega dobil laugh.gif laugh.gif 8) biggrin.gif 8O
Vili
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gremo v tujino malce zapravljat - kdo gre zraven biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Za lažje spremljanje števila prijavljenih predlagam seznam?!?! :twisted:

Do sedaj so zbrane rezervacije : :twisted:

1.) Drekavec 8 oseb

2.) Joco 2 osebi ( saj menda ne boš pustil svoje same med toliko desci :twisted: )

3.) Mito 2 - 4 osebe

4.) Vili 1 oseba ( I need something beautiful ...... :idea: )

Seznam se bo dopolnjeval!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Drekavac
Vili, mene štej samo kot enega biggrin.gif , pol pa še:
Kasti + 1/2 (ok, boljša polovica)

Za druge pa še sporočim. :wink:
sajo
khm khm a lahko samo nekaj pripomnem....
No če lahko pa bom, mislim da imajo člani prednost pred drugimi tako da kdor bo imel več kot partnerja sabo mislim da bi ne bilo slabo če jim ne bi sto procentno obljubili, to mislim zato ker je navadno avtobus za imot nabito poln. Se pa strinjam da se dela en spisek kdo vse bi šel vendar ta spisek, ki bo viden na forumu NI avtentičen, se pravi, da se nanj ni za zanašat ker veliko ljudi nima interneta pa se bodo telefonsko prijavili, tako da številka ljudi, ki se bodo prijavili preko foruma nepomeni dejanskega števila ljudi :!:
Vili dobr si se to spomnu predlagam pa da se za prijave odpre nova tema kjer bi bilo prepovedano smetenje ampak strogo za prijave.

Pa brez zamere :oops:

Aja pa še neki pri prijavah se naj ne bi pisalo 2-4 ali je dva ali pa štiri, ker je kar nekaj ljudi ki bi šli pa potem ne morejo čeprav je še prostor ravno zaradi 4-8 potem pač nekateri ne morejo in prostor ostaja :!:
sajo
Vili je napisal : Imam predlog :twisted:
Prijave, ki bodo narejene telefonsko bi bilo dobro vpisati na to stran, ker drugače bi bilo ta seznam voditi brezpredmetno, če nebi bil avtentičen???
:oops: :oops:

Ja Vili se strinjam s teboj vendar bi tata moral sproti nekoga obveščevati kdo se mu je prijavil kar pa dvomim da ima čas.

P.s.: Vili ne zameri ker sem premaknil de tvoje objave vendar naj bodo tam samo prijave, a prov. Diskutira se pa tukaj.Upam da ni kdo jezen name ker sem to naredil :oops:
Vili
[/quote]Ja Vili se strinjam s teboj vendar bi tata moral sproti nekoga obveščevati kdo se mu je prijavil kar pa dvomim da ima čas.

8) Se povsem strinjam  8)  
biggrin.gif  Rešitev:  Vsak teden, recimo ponedeljek grem lahko k njemu in mi da seznam, ki ga vpišem na to stran??? biggrin.gif  :D  :D  

biggrin.gif  :D  :D  
Sajo, Hvala za pomoc - saj ves, zacetniške težave!!!!
biggrin.gif  :D  :D
sajo
Ja odlično, :idea: biggrin.gif saj bi ga lahko tudi poklical.
Drekavac
Ja, Sajo, men je to logično. Kastija in 1/2 sem napisal, da bi rada šla. Nisem pa nič obljubil, pa tudi sama vesta, da bosta lahko šla samo v primeru, če bo dovolj prostora.

Vili, car si! (kerbomolahkonaforumuspremljaliprijave press) 8)
sajo
Ja VILI res si CAR.

Drekavac a veš ane teb in Kastiju je to jasno..... pa je to vsem jasno :?:
Drekavac
@ Sajo: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
sajo
ja hočem povedat da tebi in Kastiju je to jasno ni pa to jasno vsem, vedno se kakšen najde ki bi potem rekel "pa si reku da bo frej" ne mislim tvojih prijateljev pač pa mogoče prijatelji od koga drugega sad.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.