AlterMann
09-01-2003, 00:20
Sajo,
če še nis biu pr birmi,
me vzem za botra,
ti oblubm, da ti bom uro kupu.
Zdejle je 00:21 A.fter M.idnajt
(poglej kaj pa tvoja kaže)
Se opravičujem ker je ura za celo minuto narobe
AlterMann
09-01-2003, 10:09
Ura na forumu je narobe.
Poglej kdaj si mi poslal tole:
Objavljeno: Thu Jan 09, 2003 6:58 pm Tema objave:
Se opravičujem ker je ura za celo minuto narobe
--------------------------------------------------------------------------------
To je 7 zvečer, bo treba počas spat it.
AJA zdej te pa razumem kaj te moti ne da je narobe ura na forumu pač pa ti nimaš pravilno nastavljene na svojem računu tudi to je ena lastnost teh strani da če si iz drugega kontinenta lahkouro nastaviš po svojem času, no tudi to bom zrihtal da te ne bo preveč motilo. :?
Ja veš ti živiš na tistih otokih ane in tam je toliko ura ane če pa bi živel v Sloveniji bi ti ura kazala toliko kot je v Sloveniji.

:wink:
AlterMann
09-01-2003, 11:34
No zdej saj vem kok je ura.
Pa še teb nou treba h birmi hodt.
Boš pa za en per dobou.
Zadovoln

in zadovoljen 8O
Zadovoln sem k bom pa per dobu bom pa tud zadovoljen
AlterMann
09-01-2003, 11:43
O kok sm jast veseu k m je ura prou....
.
Pri tej hitrosti :twisted: sploh ni treba ure, je že koledar dovolj
Drekavac
09-01-2003, 13:40
A dejte no sej bo bolš še ceste niso splužene naj pa men hitr laufa ja KAKO :wink:
Drekavac
10-01-2003, 00:59
Ne, ne, Sajo, spet preveč filmov dol zaugaš...

:wink:
Nimaš pojma

:twisted: 8)
Sem nekaj delal na računalniku kjer je bil prej server pa je bilo premalo rama pa sem ga iz tanovega serverja mal ven uzel pa se je takoj poznalo na odzivnem času :cry:
Drekavac
10-01-2003, 22:12
OK, se posipam s pepelom... :oops: :oops:
Poznam pa rešitev...linux...dela mail server, ftp server, www server...vse na 64 MB rama... 8)
Ja ja ja ..... Samo ga moraš znat naštimat saj zatosem pa rabil ram da sem win formatiru na unmu rač in se bom zdaj učil linuxa na tistem rač. ko ga bom pa znal bomo pa prestavili
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.