Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Klubski Koledar Za Leto 2004
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
sajo
3-4. 04. moto razstava

24.04 Otvoritev sezone
(1. maj) 31.04- 1.05 Kresovanje Organizirata Srečo in Sajo ki praznujeta rojstni dan
23.05 Vožnja z kajakom Organizira Kasti
4.6 Krvodajalska akcija
5.06 Splavarjenje Organizira Zvone
19.06 Grossglockner Organizira Alterman
18.07 Izlet v neznano Organizira Nataša Cerar
31.07 – 8.08 Klubski dopust Organizira Sajo
Piknik pri Sandiju (še dobimo datum) Organizira Sandi
Piknik na Grobniku ( še dobimo datum) Organizirata Vili Spruk, Sandi Srdar

P.S.: Vsakršno smetenje bo brez oppozorila cenzurirano
divji
Pa še da ne pozabite 30.5.2004 Spretnostna vožnja MK Divji Jezdeci v Šmrtnem poleg osnovne šole. clap.gif chopper.gif
sajo
QUOTE (divji @ 03-03-2004, 15:17 )
Pa še da ne pozabite 30.5.2004 Spretnostna vožnja MK Divji Jezdeci v Šmrtnem poleg osnovne šole. clap.gif chopper.gif

Ja samo to ne organizira MK Kamnik zato to ni v koledarju. Itak da se bomo oglasil
FZ6
QUOTE (sajo @ 02-03-2004, 12:20 )
Piknik na Grobniku ( še dobimo datum) Organizirata Vili Spruk, Sandi Srdar

Če to soupada slučajno z Motohappeningom je pravi datum 29.-30. maj 2004.
LordSmith
Se kj dogaja tud v 2005? biggrin.gif
Onko
Ojla!!! u planu ogromno, koliko se bo pa izvedlo pa je drugo. post-14-1076189300.gif
sajo
No glede na lansko leto smo izvedli celo več kot je bilo v planu. post-14-1076189300.gif punk.gif notworthy.gif
IZO
Danes je prvi dan v marcu. Upam, da bo koledar dogodkov 2005 objavljen še pred novoletno zabavo dry.gif
maichy
oops.gif
sem se full razpisala pa sem vidla da so objave šele od lanskega leta tko da sorry

error whistling.gif
AlterMann
Čemu žutba.
Vzem si ga na Easy... tongue.gif
IZO
QUOTE (maichy @ 01-03-2005, 21:05 )
objave šele od lanskega leta

...ejej...a doma komej en let star kruh jeste eek.gif

Btw Alter...nič ni starejšga, kot včerejšnji cajteng... rolleyes.gif
LordSmith
Sej zaenkrat mamo moto razstavo, ki se približuje. Za naprej je pa res mal dogodkov. Se bo Sajo potrudu pa zorganiziru nekaj, da bo še ta teden napisal koledar. On to zna, obvlada... on raztura whistling.gif whistling.gif ph34r.gif
Drekavac
QUOTE (LordSmith @ 02-03-2005, 08:35 )
Sej zaenkrat mamo moto razstavo, ki se približuje. Za naprej je pa res mal dogodkov. Se bo Sajo potrudu pa zorganiziru nekaj, da bo še ta teden napisal koledar. On to zna, obvlada... on raztura whistling.gif whistling.gif ph34r.gif

Koledar je že narejen (plan), treba ga je samo še objavit. To bo pa Majchy zrihtala... trance_19_hmm.gif
IZO
QUOTE (Drekavac @ 02-03-2005, 08:38 )
Koledar je že narejen (plan), treba ga je samo še objavit. To bo pa Majchy zrihtala... trance_19_hmm.gif

Itaq. Jezi me sam to, ker smo se to že zdavnaj zmenil...pa še kar ni, ljudje pa cinično sprašujejo in najedajo dry.gif
LordSmith
Sej bo. Itak je šele marec laughing.gif ph34r.gif

p.s. Mal heca ne škodi thumbsup.gif
maichy
Kaj kaj sem sem že oddala koledar.... dry.gif

9. KLUBSKI KOLEDAR:

- Občni zbor 21.3.05
- Moto razstava 2-3.4.05
- Otvoritev sezone 16.4.05
- krvodajalska akcija 4.6.05
- Piknik-Rakek 18.6.05
- Klubski dopust 30.7.-7.8.05
- Jermenarji 3.9.05
- Piknik (Nady-Bernard) 27.9.05
- Zaključek sezone 8.10.05
- Občni zbor 12.12.05

Za piknik pr Bernardu se še bo baje prestavil za en teden ker je na tist vikend happening.... rolleyes.gif pa za vse tiste k boste rekl kaj to mene b... k.... jah jest mam tko v zapisniku napisan... tongue.gif

No ker nimam zdele tolk čaa tale je bl indijanski naj Sajo mal lepš nardi pa prlima... :aleluja

Hvala lepa za sodelovanje... post-14-1076189300.gif
sajo
Tkole bom reku Izo, tud ti bi ga lahko napisal na net, če te bi tolk zelo motilo bi poklical majči pa jo vprašal za datume pa bi ga sam spisal na net ane. Nekdo ponavadi pravi "najlaži je bit pameten" whistling.gif

Evo koledar za 2005 bo objavljen čez nekaj trenutkov prilepiti ga pa žal ne morem ker v našem klubu nimam toliko besede da bi bil vsaj moderator na forumu puke.gif
Drekavac
QUOTE (sajo @ 02-03-2005, 10:14 )
... ker v našem klubu nimam toliko besede da bi bil vsaj moderator na forumu puke.gif

Sajo, pa si moderator.
eWe
A se ni v letu 2004 že zgodil kar se je (glej naslov teme!!) trance_19_hmm.gif
sajo
Ja Ewe Maichy očitno ni vedela kam bi nalimala pa je nalimala semle, sej zdaj je že nova tema leto 2005 in je ta koledar tam. Tako da naj vas to ne moti.
AlterMann
S tem smo zaključili dogajanja v lanskem letu
in vas vabimo da stopite z nami še v leto 2005
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.