Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: IMOT 2003 - REZERVACIJE
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
Vili
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gremo v tujino malce zapravljat - kdo gre zraven biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

:twisted: ODHOD : 21.2.2003 :twisted:

:twisted: CENA PREVOZA : 3.000,00 SIT, ki se plača ob rezervaciji :twisted:

:twisted: VSTOPNICA : 10 EUR, ki se plača pri vhodu na sejem :twisted:

:twisted: REZERVACIJE : :twisted:

:idea: - na uradnih urah kluba. Prve so 31.1.2003 :twisted:
:idea: - pri članu kluba (Sajo-tu) :twisted:
:idea: - prednost imajo člani kluba :twisted:

Do sedaj so zbrane rezervacije : :!: :?: :!:

1. Kuret Iztok
2. Kuret Petra
3. Sajovic Damjan
4. Vidmar Tina N
5. Kancilja Janez N
6. Kancilja Marija N
7. Zarnik Peter
8. Klemen Martina N
9. Pogačnik Mito
10. Pogačnik Eva
11. Vavpetič Tomaž
12. Mali Samo
13. MaliRobi N
14. Verbič Peter N
15. Sitar Grega N
16. Sitarjeva Žena N
17. Zupanc Primož N
18. Novak Miha
19. Cuzak Barbara N
20. Kastelic Mitja N
21. Pavlič Sandra N
22. Spruk Vili
23. Hubat Sandi
24. Andrejka Darja N
25. Jordan
26. Jordan
27. Burja Roman
28. Zore Vesna N
29. Hribar Sandi
30. Juhant Gregor
31. Sušnik Jure
32. Grudnik Tjaša N
33. Cander Matej
34. Razgoršek Vesna N
35. Prišel Zvone
36. Prišel Mia
37. Ristovnik Peter N
38. Ristovnik Tatjana N
39. Grebenc Sašo N
40.
41.
42. Lavtar Roman N
43. Lavtar Romana N
44. Pavlinič Lojze N
45. Pavlinič Tanja N
46. Berlec Marjan N
47. Berlec Danica N
48. Mencin Boris N
49. Mencin Metka N
50. Burger Ciril N
51. Burger Borut N
52. Burger Matjaž N

Število sedežev na avtobusu: 52
Seznam se bo dopolnjeval!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

N - pomeni da niso člani
ghostR1
Fantje jaz Matej Slapnik grem tuud 100% zraven.
Ma bi pa še en kolega rad šel zraven-človek stopa v svet motorizma, no saj tudi jaz. Oba pa nameravava kupiti kombinezone, pa še kaj....

Kdo pa je organizator? Al veste kako bi tole vprašal s čim dobim 100% stolček na avtobusu za Munchen, ker bi kr mal znoru laugh.gif če ne bi mogel iti zraven.
sajo
No kot že veš ko sva se pogovarjala, si si "stolček" že rezerviral ko si se tukaj prijavil za prijatelja veš da imajo prednost člani.
Organizator je MK Kamnik.
vodka
Jest tud..,Jest tud.., da ne boste mene doma pustil..., smrk, smrk, :cry: Zaenkrat bom prijavil samo sebe, če pa bo naša boljša polovica nabrala kaj denarja za zapravit, :roll: vas bom pa takoj obvestil biggrin.gif

No po novem se stolček rezervira izključno z vplačilom prevoza to je 3000 SIT
sajo
Kdo pa je to, jest.
Vili
:!: :!: :!: SLABE :!: :!: :!: NOVICE :!: :!: :!:

Danes sem vprašal "šefa" (Kuret Iztoka) za seznam rezervacij preko telefona :?: :?: :?:

8) 8) Izjava dneva :::
"Zaradi slabih izkušenj pri rezervacijh prejšnih izletov veljajo samo rezervacije pri katerih bo potnik vplačal potovanje. Ker drugače samo rezervirajo in potem ne gredo in da je to edini način 8) 8) 8)

:evil: :evil: :evil: Po njegovi izjavi so rezervacije tukaj "nepomembne " in se obrnite na Kureta z finančnim prilivom!!! :evil: :evil: :evil:

8) 8) 8) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sajo
No v tem primeru pa predlagam da se prijavnine pobirajo na uradnih urah, ki so vsak drugi petek od 19-22 ure.
Ta petek so uradne ure.
AlterMann
Mislim, da je vseeno dobro, če se interesenti še prijavjajo v to temo,
a je to le informativno.
Poleg tega bi se pa vsak drugi petek (po uradnih urah) objavil še dejanski spisek tistih, ki so že vplačali.
Tako bi vsi vedeli koliko je še prostih mest.
Vili
smile.gif smile.gif smile.gif

No v tem primeru pa predlagam da se prijavnine pobirajo na uradnih urah, ki so vsak drugi petek od 19-22 ure.  
Ta petek so uradne ure.

Poleg tega bi se pa vsak drugi petek (po uradnih urah) objavil še dejanski spisek tistih, ki so že vplačali.  
Tako bi vsi vedeli koliko je še prostih mest.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pregovor : Več glav več ve je tokrat doživel potrditev biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

To bi bil še najbolši način biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Drekavac
A je potem že znana približna cena transferja? Vstopnina vem koliko znese... biggrin.gif :oops:
sajo
Bravo fantje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

In tako tudi bo po uradnih urah se bo objavljal spisek prijavljenih. Mislim pa da je brez predmetno prijavljanje tukaj ker itak nima smisla če bo po uradnih urah spisek objavljen, ne bo drugega kot da lahko pride do zmede, no takšno je moje skromno mišljenje. :wink:

Več informacij, kot so točen čas odhoda, cena prevoza in čas odhoda, bodo objavljene, ko se bo to vedelo.To naj bi se dogovorili na uradnih urah.
ghostR1
A je potem že znana približna cena transferja? Vstopnina vem koliko znese...  :D  :oops:

To bo baje povedal naš član, z imenom Boštjan Jordan-(bodoči poddirektor v kambusu).Aja seveda se bo to zvedlo na uradnih urah. biggrin.gif :wink:
Vili
:twisted: :twisted: :twisted: 8) :twisted: :twisted: :twisted:

Prišli so novi podatki :twisted: Ogled na začetku strani biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

:twisted: :twisted: :twisted: SEZNAM rezervacij - na PRVI STRANI :twisted: :twisted:
robberrt
mene pa samo zanima kakšna bo cena prevoza??? pa ce v kranju tudi naredite kaksne postanke??

hvala lp
Drekavac
Cena prevoza je 3.000,00 sit, samo imajo člani prednost, pol pa 1/2, pol pa šele zunanji. Bo Sajo lažje povedal, če se bo dal še koka zraven 'uštulit'. :oops:
robberrt
sajooooooo a mas se za 2 ali 4 ali 5 prostor?? mogoće?

No ce mas povej kdaj lahko dinar prinesem...aja no sem pa jaz + 4 full hude zenske tongue.gif laugh.gif
no sevede ce to kaj vpliva :twisted:
Drekavac
Men verjem, da pri Sajotu to vpliva... biggrin.gif biggrin.gif
sajo
mene pa samo zanima kakšna bo cena prevoza??? pa ce v kranju tudi naredite kaksne postanke??

hvala lp

Je glih še za 4 placa tko da mislm da ti ne boš mogu it :twisted: :twisted: :twisted:

Placa je še je pa tko kot je Drekavac reku člani imajo prednost potem so 1/2 potem pa tist k je tapru plaču. Se pravi če je polno in če bi hotel it en član se zadnjemu, ki je plačal in ni član, opravičimo in zahvalimo za sodelovanje. Tolk v naprej povem da pol ne bo kakšnega krega.

Tko da čimprej me poklič 041 717 435 pa dnar prnes..... Za punce ane, k zate je pa žal zmankal placa :twisted: :twisted:
robberrt
oj

no sej to je cist posteno, ce si clan imas prednost, ampak zal ne morem to naresti ljubicam da bi jih prijavu in dal denar potem bi jim pa rekel da ne morjo iti, tko da dej mi povej kako trenutno kaze in kaksna je verjetnost da bo prevec folka...

Ker drugace dam rajs pac nekej vec pri kaksnem drugem organizatorju pa da se za zihr gre.

Kaksne so pa drugace ugodnosti ce si clan MKKamnik razen da gres lahko na IMOT pa kaksna je clanarina. Imam ene par kandidatov, ki iscemo MotoKlub ampak nas malo zanima kaj nam kdo ponuja...

hvala zaenkrat
sajo
Verjetnost je....... zaenkrat še dobra, poglej spisek......
Ugodnosti če si član.......
Ne vem kaj bi ti hotel od nas :oops:
Kaj pa ponujaš ti da bi te sprejeli v klub :twisted:
Jaz osebno mislim da se v klub ne gre zato da nekaj od njih-kluba imaš....ker to ni mercator klub da bi dobival pike in potem popuste....
ampak mislim da v klub prideš zato ker se rad družiš z istomislečimi in ker se rad voziš in ker si nasploh rad v krogu motoristev. J
az osebno odkar sem v klubu samo vlagam v klub (ne mislim finančno) korist od tega je da sem vedno dobrodošel med motoristi, imam se izredno fajn kadar sem z našimi fanti in dekleti. Koristi od kluba jaz razen pri nakupu pneumatik nimam nobenih :cry: Pa mi vseeno ni žal da sem član nasprotno sem izredno zadovoljen da sem lahko član. 8)
Pa vprašaj še druge člane zakaj so člani.

Sicer pa ugodnosti:
-popust pri nakupu Danlop pnevmatik
-tekmovalcem povrnemo del stroškov štartnine če se uvrstijo na stopničke
-popust pri nakupu nekih čistilnih sredstev, ki so fulla dobri ( se ta trenutek nikakor ne spomnim imena pa bo Drekavac pomagu)
-popust vulkanizerske storitve KURET

Sicer pa bi bilo to več ali manj vse
robberrt
sej nisem reku da bi ne vem kaj rad od vas, no sej ze cenejsi nakup gum je velika prednost, pa da si obvescen ko je kaksna skupna tura, pa to, sej nisem mislu da bo kaksna materialna korist...

Kolk je pa clanarina??
sajo
Aja to sem pa pozabu članarina je pa 3000 SIT letno ja imamo telefonsko tajnico kamor pokličeš in ti pove kaj se dogaja pa internet pa maili za pomembne zadeve pa tud pošto čeprav bomo to počas ukinil pa nadomestil z SMS-i ker se je že pokazal kot zelo dobra alternativa obveščanja.
Furce in ostalo več ali manj vidš kle kje smo bili pa tud kakšnmo seni dal pisat pa je vseen kje bi al pa so bli....

Pa vsako leto organiziramo moto slalom, pa po razstavah hodmo (padova,bolognia, munchen) pa tko no skoz neki
Drekavac
Sajo, tole pa nebi mogel lepš napisat! 8)
Se absolutno strinjam, saj so ugodnosti, ampak te sploh niso važne, važno je druženje (tudi pozimi, vsakih 14 dni so uradne ure) z istomislečimi, pa seveda občutek pripadnosti... 8)

Sajo, čakamo na seznam... :wink:
sajo
kakšen seznam :? :?:

Pa pozabu sem na tečaj kvačkanja vsak drug teden v klubu pa še kaj bi se našlo biggrin.gif
sajo
Aja sej res, če mislš za imot si poglej prvo stran te teme laugh.gif 8)
Drekavac
Če se da, bi blo fino ne-člane posebej označit, da bi se videlo, kdo prvi odpade... :oops:
sajo
Aja no prov 8)
sajo
Naj povem še da Srečko Žagar prav tako organizira odhod na IMOT vendar se bo pri njemu žuralo pozno v noč ali jutro kajti zraven sejma je tudi party kot se spodobi in on in tisti ki bi šli z njem bi se ustaili na tem party-u. Mislim da kdor bi se mu pridružil mu ne bo žal.Gredo pa s kombijem zato pohitgite z rezervacijami na tel.: 041 559-676 Srečko Žagar.
Vili
sad.gif sad.gif sad.gif
Ali pri nas ne bo žurke :?: :?:
sad.gif sad.gif sad.gif

Saj jaz sploh ne pijem :twisted: to vprašam kar tako, ker se mi tipka :twisted: :twisted:

Zasledil sem, da ima Robberrt dobro razmerje za prijavljene!!!

Če bo gužva, meni lahko ena sedi v naročju!!!! :twisted: :twisted:
sajo
Ja razmerje ima lahko dobro samo mu nič ne pomaga k je placa zmankal 8)
Vili sej bo pr nas tud žurka no mrzlca---nakupovalna in ne bomo imel cajta še na žurko mislt :wink: biggrin.gif
robberrt
smo ze prijavljeni na motosvetu, tako da drugic...
sajo
Itak samo drugič moraš malo prej se prijavit :wink:
Važn da se pride do dol ane.
AlterMann
Važn da se pride do dol ane.

Mislš gor ane...

P.S.: Do zdej je blo vse u redu, zato se nism nč oglasu. 8)
Vili
Vili sej bo pr nas tud žurka no mrzlca---nakupovalna in ne bomo imel cajta še na žurko mislt  

:?: :?: :?:
O zadnji polovici stavka bi se dalo diskutirat :twisted: :twisted:
sajo
Pa rajš ne bomo ane :oops:
sajo
No odhod avtobusa izpred kam-bus garaž je ob 3h zjutraj ta petek.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.