Moje sožalje družini in vsem ki ste ga imeli radi.
nandi
31-07-2007, 12:10
Pogreb Igorja Jordana, predsednika AMD Mengeš bo danes 31. 07. 2007 ob. 18. uri v Mengšu. Pogreb bo motorističen. Več informacij nimam.
Zlatko jr.
16-09-2007, 14:40
Ma ni glih v naši okolici, pa ne vem, kok vam je kej važn, ampak vseen...,
...v helikopterski nesreči se je smrtno ponesrečil eden izmed NAJVEČJIH mojstrov volana v rallyju - Collin McRae.
Sm imel to čast, da sem ga videl v živo dirkat...
RIP
IZO
17-09-2007, 06:59
QUOTE(Zlatko jr. @ 16-09-2007, 15:40 )
...v helikopterski nesreči se je smrtno ponesrečil eden izmed NAJVEČJIH mojstrov volana v rallyju - Collin McRae.
Joj no...še ena legenda...
Bencek
22-09-2007, 23:21
Saj ne da ne bi bilo žalostno, ampak sem se oddahnil ko sem prebral članek v celoti in ugotovil, da to ni bil kdo od naših kateri so se podili po tistem koncu Klikni če želiš pogledati priponko.
Jordan
08-10-2007, 18:53
Nesrečno je umrl še en mojster in odličen dirkač...Norick Abe
V Tokiju se je nesrečno s skuterjem zaletel v tovornjak
Namreč bil na kraju ene bizarne nesreče oz. dogodka v katerem je življenje izgubil eno leto in pol star fantek...
Res je blo zelo duha ubijajoče gledat, kako so se reševalci borili za njegovo življenje... Žal neuspešno...
LP
Jordan
26-04-2008, 13:46
No evo....Jordani smo se ravnokar poslovili od Vomberger Braneta
Umrl je v bolnici na Rijeki. Ponesrečil se je z motorjem prejšnji teden na Krku. Obdukcija je pokazala, da ga je med vožnjo zadela možganska kap.
Sožalje vsem domačim!
David's
22-05-2009, 16:38
Sporočamo vam, da se je 20.5.2009 v poznih popoldanskih urah smrtno ponesrečila življenska sopotnica Igorja Podmiljšaka zaradi padca z motorjem, katerega vzrok je bil pasek na cesti. Od pokojne Mire se bomo poslovili jutri, v soboto 23.5 ob 11ih na kamniških žalah.Motoristi se bomo zbrali z motorji do 10ih v Atrium caffe na kamniški obvoznici, ter nato skupaj odšli na pogreb.
UO MKK
kasti
09-07-2010, 10:26
Včeraj okrog 17. ure se je v Trzinu zgodila prometna nesreča, v kateri je poškodbam podlegel 30 letni motorist Simon Koželj iz Most pri Komendi (moj sosed)! Podrobnosti oz. vzrok nesreče še ni znan.
Naj počiva v miru!
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.