Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Črni dogodki...
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
Strani: 1, 2, 3
Drekavac
Moje sožalje družini in vsem ki ste ga imeli radi. (.gif
nandi
Pogreb Igorja Jordana, predsednika AMD Mengeš bo danes 31. 07. 2007 ob. 18. uri v Mengšu. Pogreb bo motorističen. Več informacij nimam.
Zlatko jr.
Ma ni glih v naši okolici, pa ne vem, kok vam je kej važn, ampak vseen...,

...v helikopterski nesreči se je smrtno ponesrečil eden izmed NAJVEČJIH mojstrov volana v rallyju - Collin McRae. (.gif (.gif (.gif

Sm imel to čast, da sem ga videl v živo dirkat...

RIP (.gif
IZO
QUOTE(Zlatko jr. @ 16-09-2007, 15:40 ) *

...v helikopterski nesreči se je smrtno ponesrečil eden izmed NAJVEČJIH mojstrov volana v rallyju - Collin McRae. (.gif (.gif (.gif

Joj no...še ena legenda... (.gif (.gif (.gif
Bencek
Saj ne da ne bi bilo žalostno, ampak sem se oddahnil ko sem prebral članek v celoti in ugotovil, da to ni bil kdo od naših kateri so se podili po tistem koncu huh.gif
Klikni če želiš pogledati priponko.
Jordan
Nesrečno je umrl še en mojster in odličen dirkač...Norick Abe

V Tokiju se je nesrečno s skuterjem zaletel v tovornjak

http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...008_3107160.php

(.gif (.gif (.gif
Zlatko jr.
Jest tut dons kr mal zamorjen pršu iz šihta... thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif

Namreč bil na kraju ene bizarne nesreče oz. dogodka v katerem je življenje izgubil eno leto in pol star fantek... (.gif (.gif (.gif

Res je blo zelo duha ubijajoče gledat, kako so se reševalci borili za njegovo življenje... Žal neuspešno... (.gif

LP thumbdown.gif
Jordan
No evo....Jordani smo se ravnokar poslovili od Vomberger Braneta

Umrl je v bolnici na Rijeki. Ponesrečil se je z motorjem prejšnji teden na Krku. Obdukcija je pokazala, da ga je med vožnjo zadela možganska kap.

Sožalje vsem domačim!

(.gif
David's
Sporočamo vam, da se je 20.5.2009 v poznih popoldanskih urah smrtno ponesrečila življenska sopotnica Igorja Podmiljšaka zaradi padca z motorjem, katerega vzrok je bil pasek na cesti. Od pokojne Mire se bomo poslovili jutri, v soboto 23.5 ob 11ih na kamniških žalah.Motoristi se bomo zbrali z motorji do 10ih v Atrium caffe na kamniški obvoznici, ter nato skupaj odšli na pogreb.

UO MKK
kasti
Včeraj okrog 17. ure se je v Trzinu zgodila prometna nesreča, v kateri je poškodbam podlegel 30 letni motorist Simon Koželj iz Most pri Komendi (moj sosed)! Podrobnosti oz. vzrok nesreče še ni znan.

Naj počiva v miru! (.gif (.gif (.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.