Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Občni zbor
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
ghostR1
Ma a kdo ve kdaj bo sedaj ta občni zbor. Je bilo že nekaj govora,da naj bi bil že pred novim letom, pol pa kr ni bilo nič.
:roll: :?:
sajo
Občni zbor BO kdaj točne se še ne ve, vendar je moje skromno mnenje da okol marca enkrat, no vsaj ponavad je takrat. :?
joco
Ti predlagam da se glede teh informacij o občnem zboru
informeraš pri Kuretu, saj je konc koncev tudi predsednik kluba.
Se pa zna zgoditi da bo Sajo vedel še kaj več kot on.

Lp

Miha
ghostR1
Ti predlagam da se glede teh informacij o občnem zboru
informeraš pri Kuretu, saj je konc koncev tudi predsednik kluba.

laugh.gif saj sem se pa je bilo rečeno okol novega leta, pa bom kar direktno usekal zakaj smo nekateri mal nestrpni. Ko smo mi tekmovalci v spretnostni malo na okoli hodili, pa malo tekmovali zmagovali, no sedaj, naj bi pa denar nazaj dobili. saj veš dnarja je pa vedno lepo imeti. biggrin.gif tongue.gif
joco
Veš kako,čestitim za lepe uvrstitve na spretnostnih vožnjah, ampak
če si v klubu samo zato da boš dobil denar nazaj od dobrih uvrstitev potem :roll: :roll: ok
sam ž
že najbolš veš. Se pa strinjam da če nekatere stvari obljubijo da se jih treba tudi držati.
Tudi predlani so nekateri čakali na prislužene dinije pa so vseeno obupali.

LP

Miha
sajo
No načeloma se strinjam z Joco-m pa vendar je potrebno te stvari uštimati in upam da se bo to uredilo na občnem zboru. kdaj bo, boste vsi obveščeni telefonsko preko sms obvestil zato vas naprošam da, ob spremembi Tel. št. le to sporočite meni.
ghostR1
laugh.gif laugh.gif ah fanta dajta no. Ko sem se včlanil, se mi še sanjalo ni, da bom postal podprvak. V klubu, sem zaradi marsikaterih stvari, kot so družba, veliko lepih motorjev, piknki,skupne vožnje ....
smile.gif
Ja no vsaj Damjan ti me že poznaš, da jaz sem še dijak, pa da tko meni cca 10.000 - ne bi si jih branil - ker ravno nimam astronomskih mesečnih prihodkov. Mislim, da me razumeta -, če ne :roll: .
sajo
No no saj nismo tako hudo mislili, občni zbor bo pač ko bo. Tako to pač je sad.gif
Seveda vsakomur prav pride vsak tolar tudi meni bi pa žal nisem prvak :cry:

Do občnega zbora malo potrpi potem bo pa že še :wink:
ghostR1
No gospod sajo, samo, da niste mislili tako resno. tongue.gif

Pa ni druge izbire kot počkati občni zbor-začetek sezone-jupi,.....
Se boš smejal, če ti povem, da motor skoz gloncam, pa čeprav je že lepši kot pa je bil nov. Komaj čakam, da se ogreje, pol pa ..... bruuuuuummmmmmm. biggrin.gif 8)
joco
Lepo je videti da so se zadeve ohladile. Ja čudno da se nebi
saj je zunaj res hudo mrzlo :oops: :oops:

LP

Miha
sajo

Se boš smejal, če ti povem, da motor skoz gloncam

A ti lohk še jest mojga prpelam za zgloncat :?: :?: 8)
ghostR1
Ja ni problema biggrin.gif. Aja sam hahaaa. Ja klinc ne morem, veš letos pucam samo italjane. Tvoj pa ni Italjan tongue.gif tongue.gif tongue.gif Drugo leto, pa....... laugh.gif 8) .
Jaja letos bom še ¨za italjane¨ pol pa po vsej verjetnosti prestop na japan. :?: smile.gif
p.s.
ja pa jaz sem ubil dve muhi na en mah.Ko sem pucal -gloncal motor, sem se zraven še učil (slovenščino, anglščino,....) :arrow: nova metoda učenja. laugh.gif tongue.gif
sajo
No sej ko boš pa mojga pucal se pa lohk učiš matematko pa fiziko. laugh.gif laugh.gif laugh.gif :twisted: :idea:
ghostR1
Sajo, ti `s pa kamplc. tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
sajo
Težko pričakovani občni zbor bo v ponedeljek 17.2.2003 ob 20.uri
Priti morate vsi člani :evil: :evil: :evil: :x

Če koga ne bo potem.......... bo hudo. :evil:
No jest ga bo malo okrcal :oops:
ID
Težko pričakovani občni zbor bo v ponedeljek 17.2.2003 ob 20.uri  
Priti morate vsi člani :evil:  :evil:  :evil:  :x  

Če koga ne bo potem.......... bo hudo. :evil:  
No jest ga bo malo okrcal :oops:

Kaj če bi izpustil :evil: in poskusil:

Vsi člani ste vljudno vabljeni. smile.gif
sajo
ID, ID, ID, kot vedno imaš prav :evil: je zato ker ponavadi potem nikogar ni če so vljudno vabljeni oziroma so samo tisti kot vedno.

Lepo da si prišel na naš forum pa čeprav samo s kritiko, je pa pozitivna in to spoštujem :!:
ID
Ali res misliš, da bo sedaj, ko si zagrozil :evil: , udeležba kaj večja. :?:
Nekateri se najbrž neradi udeležujejo zadev, kamor jiz vabijo z grožnjami. ohmy.gif

(jstnebibiljstčenebikritiziral press)
sajo
Tisti se neradi udeležujejo vseh stvari ne samo tistih kamor jih z grožnjami vabimo, kot temu praviš TI.
Ni mi pa jasno zakaj, če je to tako huda grožnja, zakaj potem moti le tebe. Sicer pa kot sem ti v mejlu napisu najlaži je kritizirat, da bi pa kaj naredu zato da bi bilo boljše to pa ne.
Bi pač TI napisal obvestilo in ga razposlal verjetno bi bilo potem tudi slovnično bolj pravilno ampak očitno ti je lažje reči "mi ni nobeden povedal" kot pa da bi se malo angažiral in popravil kakšno stvar na bolje.
ID kdor kaj dela in se trudi stvari naresti kar se da dobro (mislim nase)ta dela tudi napake(jaz delam napake) in če tebe zaradi te "grožnje " ne bo pač drugič ne bom grozil (ali pa :twisted: ).
Tisti, kateri pa ne delajo nič in samo čakajo kaj bo pač ne morete narediti napake (mislim tudi nate).
Morda bi se morali vsi prepustiti ležernemu čakanju kaj bo vendar potem verjetno ne bo veliko, ne bo pa tudi napak :!: :?:
Boš pa prejel tudi vabilo v pisni obliki ,kjer boš vljudno, lepo in verjetno tudi ljubeznivo vabljen. Upam da te bo pa tisto kaj pomirilo.

In ja zjezil si me.
ID
Ja ubogi revež. Ti delaš kot zamorc, sedaj te pa jaz, lenuh, še zjezim.
Sram me bodi!!

BTW: občni zbor se je običajno sklicalo po sestanku upravnega odbora, ki je prej pregledal finance, predlagal plan za naprej….

P.S. ko sem slišal da se »kandidiraš« za predsednika, so mi postale nekatere stvari bolj jasne.
sajo
Pri občnem zboru nimam jaz nič zraven, mislim pa da o kakšni kandidaturi še ni za govoriti, to so zgolj govorice(vsaj zaenkrat)
Res pa je kot si rekel da je občni zbor vedno bil po sestanku upravnega odbora. Glede tega zakaj ni bilo sestanka upravneg odbora pa vprašaj Určija. Bilo je tako da je namreč prišel na uradne ure in vprašal če je ta datum dober. Vprašal je vse prisotne tudi Kureta in ker smo se strinjali je pač tako določil. Mogoče pa še bo sestanek saj je še teden dni časa.

In ne, nisem revež, to mi je v veselje in tudi ti verjetno nisi lenuh.

Tudi tebe bi pojezilo, ko bi jaz skritiziral tvoje delo katero je čisto ok narejeno, pa bi vendarle našel "dlako v jajcu"

P.S. Mi lahko poveš katere stvari so ti postale bolj jasne
ID
........ mislim pa da o kakšni kandidaturi še ni za govoriti, to so zgolj govorice(vsaj zaenkrat)..........

Ne izmotavaj se.
Če hočeš biti predsednik, povej. Če pa nočeš pa tudi.
Ne pa "vsaj zaenkrat", pa govorice, pa bi pa ne bi....

Reči: biggrin.gif bom predsednik, če lahko izključim iz kluba vse lenuhe :evil: , pa tiste ki me zezajo :twisted: , ..... biggrin.gif biggrin.gif
sajo
Nič se ne izmotavam tud miha me je vprašu če bi bil in sem reku ja, tko k zdej govorim tuki.Mislim pa da o tem ne odločam jaz.Ampak prej ti.

Poglej kaj jaz bi pa nebi ne bom govoril tukaj, ko se vidiva se pa lahko pomeniva kaj bi pa kaj nebi pa bi vsak svoje argumente predstavila pa bi prišla skupaj. Kajneda.

Se bo pa defenitivno že letos dogajalo več v klubu, kot lani, pa bil predsednik al ne biggrin.gif
ID

........Se bo pa defenitivno že letos dogajalo več v klubu, kot lani, ......

Upam, da niso to samo predvolilne obljube.. :?

Ker do sedaj se res ni nič dogajalo... sad.gif ........ razen petkovih večerov tongue.gif
sajo
No ne bom nič v naprej govoril ker del plana je bil v zamisli še predno je bilo znano da bo prišlo do zamenjve predsednika. Lahko vprašaš Jocota pa Vilija pa Moneto pa Kuharja pa Vodko no pa še koga verjetno, ki hodijo na petkove večere. Tudi petkovi večeri so druženje, ko bi lahko prišlo več članov nas pogledat. Zato smo naredili petkove večere.
ID
No ne bom nič v naprej govoril ker del plana je bil v zamisli še predno je bilo znano da bo prišlo do zamenjve predsednika.

Konspiracija :!: :wink:

....... ko bi lahko prišlo več članov nas pogledat...........

In zakaj bi hodili člani vas gledat? :? Ali bi vi gledali člane :wink: ? Ali pa ste tudi vi člani! In kdo mora koga gledat. ...... I am confused :?:

Ali se neobiskovanje petkovih seans tudi šteje za neaktivnost v klubu in bo po novem sankcionirana?
Drekavac
Zdaj sem pa jest tud zbegan... :? 8O
Redno hodim na uradne ure, pa sem šele pred parimi trenutki zvedel, da naj bi se menjal predsednik :?: :?: :?:

Zgleda da ni dost, da hodiš na uradne ure, moraš še v lokale (znane) zahajat, če hočeš bit na tekočem... :evil:
ID
Ti samo forum beri, pa boš vse zvedel. biggrin.gif

Ampak na uradne ure vseeno ne pozabi, ker boš sicer postal neaktivni član :? :!:

Sicer pa; kmalu bo pomlad 8) , pa sonček 8) , pa suhe ceste, smile.gif pa novi kilometri biggrin.gif , Dolomiti biggrin.gif , Švica biggrin.gif , Francija biggrin.gif ,.. Nekateri bomo tam bolj aktivni kot smo pozimi v kevdru :roll: .
Vili
:?: :?: :?: :?: :?:

Kakšna ostra debata!

:?: :?: :?: :?: :?:

Je pa kot kaže res, kar je napisal Drekavec, za informiranost niso pomembne uradne ure ampak "neuradne" ure biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Je pa res, da je v klubu treba nekaj korenitega spremeniti, ker še ena taka sezona kot lanska pa bo klub samo še lep spomin. :twisted:

Bi pa bilo lepše, če bi se na tej strani pisali predlogi, kaj bo treba na zboru sprejeti, kaj bi kdo predlagal za novo sezono............

P.S.: :twisted: :twisted: Slovenija ima predsednika, ki je izjavil, zaenkrat ne kandidiram biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ID
:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  

Kakšna ostra debata!

:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  

Ostra debata? 8O Daj no Vili, to boš pa že prenesel. biggrin.gif

Je pa res, da je v klubu treba nekaj korenitega spremeniti, ker še ena taka sezona kot lanska pa bo klub samo še lep spomin. :twisted:  

Lanska sezona morda res ni bila idealna kar se klubske scene tiče. Pa vendar; če vzameš v roke plan sezone, ki smo ga sprejeli lani spomladi in pogledaš kaj vse je klubu uspelo realizirati, tudi ni tako slabo.

P.S.:  :twisted:  :twisted: Slovenija ima predsednika, ki je izjavil, zaenkrat ne kandidiram biggrin.gif  :D  :D

A te to na koga spominja? :evil:
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.