Nisem opazil ali ste kje že kaj pisali, zato bom napisal kar tukaj.
Prireditev kolikor sem jo pač lahko videl in se je udeležil je bila dobro pripravljena in zanimiva.
Vsem ki ste sodelovali pri organizaciji pohvala, kar tako naprej
VSAKA CAST ORGANIZATORJEM IN OSTALIM KI STE SODELOVALI NA VAŠI PRIREDITVI BILO JE LEPO IN ZABAVNO
Bravo
samo neki je blo pa slabo

pa se je kmal popravl
Full je blo carsko, ceprov delavno ampak zanimivo. Velik je blo "motorjev" za pogledat!!!
Ups! Jaz sem sicer ravno odprl novo temo o razstavi. Bom pa tudi tukaj nekaj napisal. Seveda se Alx in vsem ostalim, ki so mi pomagali pri strežbi in ostalih opravilih iskreno zahvaljujem. Upam, da nisem bil preveč tečen in ste kljub delu uživali. Jaz sem. Vesel sem, da je stvar pri kraju, vendar upam, da bomo naredili še kaj podobnega.
Fantje in dekleta super je bilo. Sam škoda da nisem mogel priti prej in biti dalj časa.
Ja jest bi se tud full zahvalila puncam (Tasha,Tasi LadySajo) iz INFO
k so ble full pridne

pa Maji k je brez prošnje
kar sama pomagala pri INFO
Pa fantje
loh sam rečm

full ste bli pridni
BLO JE SUPER

(kolkr se jest spomnm

)
Tudi jaz bi čestitala organizatorjem oziroma tistim najbolj zagnanim za res zelo uspelo prireditev in vam iz srca privoščim, ker vem da ste nekateri vložili ogromno dela in časa in še česa da je vse izpadlo tako kot je. Ogromno zaslug imajo seveda sponzorji in donatorji, pa predavatelji, nekaj pa tudi tisti ki so molili za vreme. Pa tudi Pia je naredila svoje - ji kar moram priznat. Skratka še tako naprej.
Ojla!!!! Tudi jaz bi zelo rad pohvaliu vse tiste ki ste kakor koli pomagali pri tej naši zelo zelo uspešni rastavi. Priznajmo da nihče niti slučajno ni pomisliu da se bo toko dobro isteklo . Pa naj bo to obisk,vestnost, potrpežljivost, pridnost, skratka ponavljam ENKRATNO!!!! Zato dekleta fantje hvala vam
Drekavac
05-04-2004, 15:23
Tudi jaz lahko rečem, da vse enako, kot so že vsi pred mano napisali.
Vsaka čast vsem, ki so to prireditev organizirali, pomagali pri pripravah, na prireditvi in po njej, žrtvovali svoj prosti čas in svoj trud za to, da je prireditev uspela.
Hvala tudi vsem sponzorjem.
Bilo je super.
AlterMann
05-04-2004, 16:48
Star feničanski pregovor prav:
Če je blagajnik vesel, to pomen, da je stvar uspela.
AlterMann
05-04-2004, 17:02
Metlca, da ne boš CD-ja preveč iskal; jast ga imam.
AlterMann
05-04-2004, 17:04
Tokrat malo drugače:
Sajo sprašuje, policist odgovarja.
AlterMann
05-04-2004, 17:11
Stara garda...
Jaz bi pa vseeno polek prej naštetih pohvalil,še dva,to pa sta ANDREJ IN MATIC,ki že nekaj let zapovrstjo pospravita ponoči ko mi trdno spimo. Vsaka čast.
Kaj naj še dodam z eno besedo blo jeSUPER
v vseh pogledih
Sm že popravu
| QUOTE (medy68 @ 05-04-2004, 17:28 ) |
Jaz bi pa vseeno polek prej naštetih pohvalil,še dva,to pa sta ANDREJ IN MATIC,ki že nekaj let zapovrstjo pospravita ponoči ko mi trdno spimo. Vsaka čast. |
SUPER sm pazabu napisat (od vesela seveda)
Ravnokar sem govoril z našim medicinskim tehnikom. Zaradi dela v bodoče, ga zanimajo vaša mnenja in iskrena kritika, ker je bil do sedaj vajen predavati samo profesionalnemu kadru. Zato prosim tisti, ki ste bili na predavanju prosim, če napišete kaj v zvezi s tem, kaj je bilo dobro, kaj je manjkalo, kaj vas je motilo...
Prosim, brez dlake na jeziku. Je pa pripravljen priti še enkrat v naš Pajzelj in zadevo ponoviti, recimo na uradnih urah.
Da ne bom pozabu pohvalit moja bva pomočnika EVO in FRANCITA. Bli smo in upam da tudi bomo zelo uigran tim.HVALA.
Moram rečt, da me kar razganja od ponosa, ko nas hvalijo obiskovalci in me pokličejo po telefonu, da mi to povedo.
A bi bila kakšna varianta, da se povabimo nekam na pico vsi člani, ki smo delali na razstavi, da zadevo zalijemo? Seveda na lastne stroške, da ne bo
VSEM HVALA, ki ste kakorkoli pomagali, stvar je izpadla mislim da boljše ne bi mogla. Ne morem vseh naštevati komu vse bi se rad zahvalil ker bi lahko bil kdo užaljen ker ga nisem oziroma sem ga pozabil. zato še enkrat
NAJLEPŠA HVALA VSEM KI STE KAKORKOLI POMAGALI K TAKO USPEŠNI PRIREDITVIUpam da bomo to uspeli še kdaj ponoviti
Seveda Medy bomo še sej smo ekipa 1A z črtuco
| QUOTE (vodka @ 05-04-2004, 18:04 ) |
Moram rečt, da me kar razganja od ponosa, ko nas hvalijo obiskovalci in me pokličejo po telefonu, da mi to povedo. A bi bila kakšna varianta, da se povabimo nekam na pico vsi člani, ki smo delali na razstavi, da zadevo zalijemo? Seveda na lastne stroške, da ne bo |
Ti men se pa tale ideja zdi full uredu!
Če je še kdo za to bi lahko vsak vodja svoje skupine obvestil svoj tim
kje pa kdaj se dobimo

(seveda k se zmenmo)
Če pa mrbit vemo točn kdo vsi so bli
se bi pa loh kar prek sms obvestil pa kdor pride pride a?
No uglavnem sporočte na forumu kako pa kaj.
| QUOTE |
Moram rečt, da me kar razganja od ponosa, ko nas hvalijo obiskovalci in me pokličejo po telefonu, da mi to povedo. A bi bila kakšna varianta, da se povabimo nekam na pico vsi člani, ki smo delali na razstavi, da zadevo zalijemo? Seveda na lastne stroške, da ne bo
Ti men se pa tale ideja zdi full uredu! Če je še kdo za to bi lahko vsak vodja svoje skupine obvestil svoj tim kje pa kdaj se dobimo (seveda k se zmenmo) Če pa mrbit vemo točn kdo vsi so bli se bi pa loh kar prek sms obvestil pa kdor pride pride a?
No uglavnem sporočte na forumu kako pa kaj. |
..pa vodje timov častijo...
Će je denar problem, zaradi mene lahko tudi to.
| QUOTE (maj @ 05-04-2004, 19:15 ) |
Seveda Medy bomo še sej smo ekipa 1A z črtuco |
Poleg pohval vsem, še ena
kritikaKritika Bukiju, ki je eno uro kavo kuhal, pa smo vseen ostal brez kave.
(previsok zračni pritisk, pa voda ni zavrela)
rokovnjač
06-04-2004, 07:45
Torej
Kamničani...
...
pohvale in lepe želje za naprej !!!
V parih besedah:
Organizacija super, vzdušje še bolše,
da o vremenu sploh ne govorim (a mate kakšne zveze kje).
Alter za CD ni panike, ga boš že vrnil, če pa hočeš, ga lahko tudi obdržiš
Bil na predavanjih. Pogledal razstavo in pofirbcal okrog.
Vse 1A - ideja, organizacija, izvedba.
Hvala fantje, sem prav vesel da sem se preselil bližje Kamniku.
Drekavac
08-04-2004, 08:30
Kaj pa fešta? Nobenega pravega odziva ni blo( z izjemo nekaterih). A to pomeni, da ne, al samo nimate volje?
| QUOTE (vodka @ 09-04-2004, 00:05 ) |
| Kaj pa fešta? Nobenega pravega odziva ni blo( z izjemo nekaterih). A to pomeni, da ne, al samo nimate volje? |
Nisem pomagal....
Sem pa za žurko...
Kaj naj naredim???
Jaz pa mislim,da bi dal eno zahvalo tistmu,ki nam je zrihtal tako lepo vreme.
bmwk100
10-04-2004, 22:09
Pol pa jutr takoj za eno mašo dej.
ladysajo
12-04-2004, 12:52
fantje in punce ki ste slikal, a ne bi bil zdaj že cajt da bi mal slike pokazal še nam
Jest enga poznam k je reku da bo galerijo naredu pa se bojim da bo tko k z slikam iz motoslaloma
ladysajo
12-04-2004, 15:42
| QUOTE (majchy @ 12-04-2004, 15:44 ) |
Ne mene gledat moje slike ma tvoj |
Dober izdelk potrebuje čas....
Ali ni bila nobena na razstavi, da želi sedaj gledat slike?
sam tok da se vam bodo mal sline cedile
| QUOTE (vaški @ 14-04-2004, 03:41 ) |
| sam tok da se vam bodo mal sline cedile |
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.