Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Vtisi z Moto Razstave
Moto Klub Kamnik > Novice in članki > Novice
Uzzy
Nisem opazil ali ste kje že kaj pisali, zato bom napisal kar tukaj.
Prireditev kolikor sem jo pač lahko videl in se je udeležil je bila dobro pripravljena in zanimiva. cheers.gif
Vsem ki ste sodelovali pri organizaciji pohvala, kar tako naprej post-14-1076189300.gif
vaški
VSAKA CAST ORGANIZATORJEM IN OSTALIM KI STE SODELOVALI NA VAŠI PRIREDITVI BILO JE LEPO IN ZABAVNO
Bravo clapping.gif clapping.gif post-14-1076189300.gif
samo neki je blo pa slabo cheers.gif pa se je kmal popravl
Alx
Full je blo carsko, ceprov delavno ampak zanimivo. Velik je blo "motorjev" za pogledat!!!

vodka
Ups! Jaz sem sicer ravno odprl novo temo o razstavi. Bom pa tudi tukaj nekaj napisal. Seveda se Alx in vsem ostalim, ki so mi pomagali pri strežbi in ostalih opravilih iskreno zahvaljujem. Upam, da nisem bil preveč tečen in ste kljub delu uživali. Jaz sem. Vesel sem, da je stvar pri kraju, vendar upam, da bomo naredili še kaj podobnega.
divji
Fantje in dekleta super je bilo. Sam škoda da nisem mogel priti prej in biti dalj časa.
maichy
Ja jest bi se tud full zahvalila puncam (Tasha,Tasi LadySajo) iz INFO
k so ble full pridne clap.gif pa Maji k je brez prošnje
kar sama pomagala pri INFO thumbsup.gif
Pa fantje cheers.gif
loh sam rečm notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif full ste bli pridni post-14-1076186171.gif
BLO JE SUPER post-14-1076189300.gif (kolkr se jest spomnm oops.gif) laughing.gif laughing.gif
eWe
Tudi jaz bi čestitala organizatorjem oziroma tistim najbolj zagnanim za res zelo uspelo prireditev in vam iz srca privoščim, ker vem da ste nekateri vložili ogromno dela in časa in še česa da je vse izpadlo tako kot je. Ogromno zaslug imajo seveda sponzorji in donatorji, pa predavatelji, nekaj pa tudi tisti ki so molili za vreme. Pa tudi Pia je naredila svoje - ji kar moram priznat. Skratka še tako naprej. post-14-1076189300.gif
Onko
Ojla!!!! Ko smo pa že pri pohvalah bi pa jaz najprej pohvaliu gospo Jordan Joži in mojo soprogo Mijo. Namreč pospravili sta vse tisto ,kar smo mi nasvinjali in nasrali. Skratka vse prostore ki smo jih mi vsi skupaj uporabljali. Zato jima vsaka čast. Hvala vama punci. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif To vse za post-14-1076189300.gif
Onko
Ojla!!!! Tudi jaz bi zelo rad pohvaliu vse tiste ki ste kakor koli pomagali pri tej naši zelo zelo uspešni rastavi. Priznajmo da nihče niti slučajno ni pomisliu da se bo toko dobro isteklo . Pa naj bo to obisk,vestnost, potrpežljivost, pridnost, skratka ponavljam ENKRATNO!!!! Zato dekleta fantje hvala vam thumbsup.gif thumbsup.gif
Drekavac
Ja, res je. Prav vsi sodelujoči si zaslužijo ali zaslužimo vse pohvale. Sploh ne bom poimensko našteval, saj vsi dobro vemo kdo... clapping.gif clapping.gif

Bom pa omenil enega, to je Onko, ki je, roko na srce, CAR!!! notworthy.gif notworthy.gif
Najprej je pripeljal ogromno sponzorjev, vse lepo pogostil, na koncu pa še cel salon 'zbiksal', da se je svetil kot nov! notworthy.gif notworthy.gif
Tasha
Tudi jaz lahko rečem, da vse enako, kot so že vsi pred mano napisali.
Vsaka čast vsem, ki so to prireditev organizirali, pomagali pri pripravah, na prireditvi in po njej, žrtvovali svoj prosti čas in svoj trud za to, da je prireditev uspela.
Hvala tudi vsem sponzorjem.
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Bilo je super. thumbsup.gif
AlterMann
Star feničanski pregovor prav:

Če je blagajnik vesel, to pomen, da je stvar uspela.

post-14-1076189300.gif
AlterMann
Metlca, da ne boš CD-ja preveč iskal; jast ga imam.
AlterMann
Tokrat malo drugače:
Sajo sprašuje, policist odgovarja. tongue.gif
AlterMann
Stara garda...
medy68
Jaz bi pa vseeno polek prej naštetih pohvalil,še dva,to pa sta ANDREJ IN MATIC,ki že nekaj let zapovrstjo pospravita ponoči ko mi trdno spimo. Vsaka čast. notworthy.gif post-14-1076189300.gif
maj
Kaj naj še dodam z eno besedo blo jeSUPER v vseh pogledih post-14-1076189300.gif

Sm že popravu laughing.gif
maichy
QUOTE (medy68 @ 05-04-2004, 17:28 )
Jaz bi pa vseeno polek prej naštetih pohvalil,še dva,to pa sta ANDREJ IN MATIC,ki že nekaj let zapovrstjo pospravita ponoči ko mi trdno spimo. Vsaka čast. notworthy.gif post-14-1076189300.gif

res je clap.gif clapping.gif thumbsup.gif
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
maj
SUPER sm pazabu napisat (od vesela seveda) laughing.gif
vodka
Ravnokar sem govoril z našim medicinskim tehnikom. Zaradi dela v bodoče, ga zanimajo vaša mnenja in iskrena kritika, ker je bil do sedaj vajen predavati samo profesionalnemu kadru. Zato prosim tisti, ki ste bili na predavanju prosim, če napišete kaj v zvezi s tem, kaj je bilo dobro, kaj je manjkalo, kaj vas je motilo...
Prosim, brez dlake na jeziku. Je pa pripravljen priti še enkrat v naš Pajzelj in zadevo ponoviti, recimo na uradnih urah.
medy68
Da ne bom pozabu pohvalit moja bva pomočnika EVO in FRANCITA. Bli smo in upam da tudi bomo zelo uigran tim.HVALA. cheers.gif
vodka
Moram rečt, da me kar razganja od ponosa, ko nas hvalijo obiskovalci in me pokličejo po telefonu, da mi to povedo.
A bi bila kakšna varianta, da se povabimo nekam na pico vsi člani, ki smo delali na razstavi, da zadevo zalijemo? Seveda na lastne stroške, da ne bo mad.gif ranting.gif
sajo
VSEM HVALA, ki ste kakorkoli pomagali, stvar je izpadla mislim da boljše ne bi mogla. Ne morem vseh naštevati komu vse bi se rad zahvalil ker bi lahko bil kdo užaljen ker ga nisem oziroma sem ga pozabil. zato še enkrat

NAJLEPŠA HVALA VSEM KI STE KAKORKOLI POMAGALI K TAKO USPEŠNI PRIREDITVI

Upam da bomo to uspeli še kdaj ponoviti notworthy.gif

maj
Seveda Medy bomo še sej smo ekipa 1A z črtuco laughing.gif
maichy
QUOTE (vodka @ 05-04-2004, 18:04 )
Moram rečt, da me kar razganja od ponosa, ko nas hvalijo obiskovalci in me pokličejo po telefonu, da mi to povedo.
A bi bila kakšna varianta, da se povabimo nekam na pico vsi člani, ki smo delali na razstavi, da zadevo zalijemo? Seveda na lastne stroške, da ne bo mad.gif ranting.gif

Ti men se pa tale ideja zdi full uredu! thumbsup.gif
clapping.gif notworthy.gif clap.gif
Če je še kdo za to bi lahko vsak vodja svoje skupine obvestil svoj tim
kje pa kdaj se dobimo thumbsup.gif (seveda k se zmenmo)
Če pa mrbit vemo točn kdo vsi so bli
se bi pa loh kar prek sms obvestil pa kdor pride pride a? trance_19_hmm.gif biggrin.gif

No uglavnem sporočte na forumu kako pa kaj. biggrin.gif cheers.gif
Vili
biggrin.gif
post-14-1076189300.gif
Saj ne bom napisal nič novega in presenetljivega vendar vam vsem čestitam, ker ste prireditev izpeljali čudovito...
post-14-1076189300.gif

Tasha
A bi bila kakšna varianta, da se povabimo nekam na pico vsi člani, ki smo delali na razstavi, da zadevo zalijemo? Seveda na lastne stroške, da ne bo   

Ti men se pa tale ideja zdi full uredu! 

Če je še kdo za to bi lahko vsak vodja svoje skupine obvestil svoj tim
kje pa kdaj se dobimo  (seveda k se zmenmo)
Če pa mrbit vemo točn kdo vsi so bli
se bi pa loh kar prek sms obvestil pa kdor pride pride a? 

No uglavnem sporočte na forumu kako pa kaj. 

..pa vodje timov častijo... whistling.gif
vodka
Će je denar problem, zaradi mene lahko tudi to.
eWe
QUOTE (maj @ 05-04-2004, 19:15 )
Seveda Medy bomo še sej smo ekipa 1A z črtuco laughing.gif

punk.gif
Buky
Poleg pohval vsem, še ena kritika
Kritika Bukiju, ki je eno uro kavo kuhal, pa smo vseen ostal brez kave. ranting.gif
(previsok zračni pritisk, pa voda ni zavrela) tongue.gif biggrin.gif
rokovnjač
Torej Kamničani...

...pohvale in lepe želje za naprej !!! thumbsup.gif
Metlca
V parih besedah:

Organizacija super, vzdušje še bolše,
da o vremenu sploh ne govorim (a mate kakšne zveze kje).

post-14-1076189300.gif

post-14-1076186617.gif post-14-1076186617.gif

Alter za CD ni panike, ga boš že vrnil, če pa hočeš, ga lahko tudi obdržiš thumbsup.gif
fritz
Bil na predavanjih. Pogledal razstavo in pofirbcal okrog.

Vse 1A - ideja, organizacija, izvedba.

Hvala fantje, sem prav vesel da sem se preselil bližje Kamniku.
Drekavac
Fritz, sklepam, da se ne poznamo. Si vabljen, da se nam kdaj kaj pridružiš, ker, kot praviš si skor naš... punk.gif cheers.gif

Aja, pa pozdravljen na forumu... clapping.gif clapping.gif notworthy.gif notworthy.gif
vodka
Kaj pa fešta? Nobenega pravega odziva ni blo( z izjemo nekaterih). A to pomeni, da ne, al samo nimate volje?
Vili
QUOTE (vodka @ 09-04-2004, 00:05 )
Kaj pa fešta? Nobenega pravega odziva ni blo( z izjemo nekaterih). A to pomeni, da ne, al samo nimate volje?

ph34r.gif
Nisem pomagal....
ph34r.gif
Sem pa za žurko...
whistling.gif
Kaj naj naredim???
medy68
Jaz pa mislim,da bi dal eno zahvalo tistmu,ki nam je zrihtal tako lepo vreme. cheers.gif thumbsup.gif
bmwk100
Pol pa jutr takoj za eno mašo dej. thumbsup.gif
ladysajo
fantje in punce ki ste slikal, a ne bi bil zdaj že cajt da bi mal slike pokazal še nam wink.gif post-14-1076189300.gif
maichy
QUOTE (ladysajo @ 12-04-2004, 12:52 )
fantje in punce ki ste slikal, a ne bi bil zdaj že cajt da bi mal slike pokazal še nam wink.gif post-14-1076189300.gif

Ne mene gledat eek.gif moje slike ma tvoj wub.gif tongue.gif
sajo
Jest enga poznam k je reku da bo galerijo naredu pa se bojim da bo tko k z slikam iz motoslaloma sad.gif
ladysajo
QUOTE (majchy @ 12-04-2004, 15:44 )
Ne mene gledat eek.gif moje slike ma tvoj wub.gif tongue.gif

ja kwa pa ostali k so še slikal, ma dejte no notworthy.gif notworthy.gif clapping.gif
Vili
biggrin.gif
Dober izdelk potrebuje čas....

biggrin.gif

Ali ni bila nobena na razstavi, da želi sedaj gledat slike?

ph34r.gif
vaški
sam tok da se vam bodo mal sline cedile
Vili
QUOTE (vaški @ 14-04-2004, 03:41 )
sam tok da se vam bodo mal sline cedile

ohmy.gif
ohmy.gif

clapping.gif
clapping.gif

clap.gif
clap.gif

notworthy.gif
notworthy.gif
notworthy.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.