Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: MK Rokovnjači
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > Drugi klubi
rokovnjač
Strokovna vikend ekskurzija uspela...

...v MK Rokovnjači, smo si na začetku sezone zadali vozni red, na katerem se je našel tudi vikend obisk Blatnega jezera na Madžarskem. Strokovno ekskurzijo pod vodstvom podpredsednika Gapija smo uspešno opravili zadnji vikend (14. - 16. maj). V petek ob 16h smo se motoristi odpravili po stari cesti do Slovenske bistrice čez Ptuj do mejnega prehoda Dolga vas, kjer so nas pričakali prijatelji na štirih kolesih (njihova pot je peljala po AC do Murske in naprej do meje). Skupaj smo nadaljevali pot po sosednji Madžarski do Blatnega jezera, natančneje do mesta Keszthely, ki leži na severozahodni obali jezera. Po prevoženih slabih 300 km smo ob 21h začeli s postavljanjem tabora v avto kampu Castrum. Po spoznavnem večeru in blagem krstu novih članov, smo si drugi dan ogledali mesto in njegove znamenitosti z obalo jezera. Večerne ure smo izkoristili za druženje pred šotori in gašenjem velikanske žeje... cheers.gif Po poznem zajtrku je sledilo pakiranje in odhod proti domu. Gabernik pri Zgornji Polskavi je bil nas prvi postanek, v izletniški kmetiji GORIČAN smo si poleg kave in sokija privoščili kapljico rujnega in za kratek čas uživali v čudovitem razgledu. V domačih krajih smo tudi okrepili želodčke ob okusni hrani v gostišču ROK v Krtini, kjer smo preanalizirali celotno ekskurzijo in že snuli nove podvige.

udeležba: petek 8 motorjev (11 oseb) + 3 avti (7 oseb+ 1 kuža),
sobota 9 motorjev (12 oseb) + 2 avta (4 osebe+ 1 kuža), nedelja 10 motorjev (13 oseb) + 2 avta (4 osebe+ 1 kuža)

Za enkrat pripenjam grafično prilogo, popolnejši potopis s foto gradivom pa lahko v kratkem pričakujete na naši spletni strani.
sajo
Ja takle motorizem se grem pa jest tud thumbsup.gif cheers.gif
rokovnjač
dry.gif Ja dobr no, sej to tud zraven paše...res smo se šli pa bolj "mototurizem"...
Samo do tja in nazaj se pa nismo s helikopterjem peljal! post-14-1076189136.gif
sajo
Ha važn da ste mel amzs s sabo
Drekavac
Mmmm, Thundercat... thumbsup.gif
motoristek
QUOTE (Drekavac @ 19-05-2004, 11:17 )
Mmmm, Thundercat... thumbsup.gif

clapping.gif clapping.gif

Dobri so cheers.gif
interfresh
QUOTE (Drekavac @ 19-05-2004, 11:17 )
Mmmm, Thundercat...  thumbsup.gif

Yamaha - je thumbsup.gif
Thundercat - ni no.gif
rokovnjač

Mmmm, Thundercat... ?

Od Yamah je bla TDM, Fazer, 2x Virago

AMZS je pa sodeloval za vsak slucaj, ce bo komu kej spustil whistling.gif
Drekavac
Ja, res, se posipam s pepelom in klečim na koruzi. Po natančnejšem pregledu sem prišel do ugotovitve, da je tole na sliki najbrž Fazerca... whistling.gif
vodka
Ko sem vas srečal v Hotizi se mi je kar milo storilo. Sem se pa odločil, da se v roku enega leta tudi sam odpravim proti Balatonu. thumbsup.gif
rokovnjač
Drekavac...oproščeno ti bo, ko presedlaš na Hondo! ph34r.gif

Vodka...si bil ti na INA pumpi s tovrnačkom?
rokovnjač
...prišel je čas...

Slike z Blatnega jezera, blagoslova z Jarš in pozdrava Evropi si končno lahko ogledate tukaj.

sajo
Dober ste tole poslikal, zelo lepo, sem kar mal fouš.
rokovnjač
Ja Sajo tak je bil namen... tongue.gif

Konkurenca je zdrava!
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.