Me zanima če je kdo kaj dodelal al pa predelal svoj motorček.
No jest sem ga no ga še bom spet mal okranclal da bo kot novoletna jelka, ja kaj čem mam pač rad da vse nekaj sije.
ja, jest mam naročen hyper speed kit za povečanje moči, počas delam out pipe izpuhe in upam, da bojo letos fertik. Rad bi pa še predelal sedež in tačke. Bomo vidl, kolk mi bo ratal.
Drekavac
30-01-2003, 21:59
Jest pa Vili bova mela pa iste auspuhe...
EG Exaust System. 8)
Drugače sem pa jest mojga septembra lani predelal, lastnoročno, sem mal pobrusil levo stran, k je bla mal predebela. Sam se ne vidi več... :wink:
AlterMann
30-01-2003, 23:07
Ja Vili.
Pa ne, da so tist :twisted: "prjatli",
k so t lan motor spucal,
zdej ga pa kr zamenal. :?:
Drekavac
31-01-2003, 00:34
Vili, dons sem bil pri Eriku. Sej si najbrž vidu tisto Thundercatko. No, to je moja ljubica... :wink:
Mi dela auspuh, pa sem mislil da ga teb tudi. A teb ga bo sam predelal?
AlterMann
31-01-2003, 22:59
... ampak, to še ni vse...
...oglejte si tudi "Photo Gallery" na:
http://www.gjlighthouse.com/led_products_page.htm
Jest se pa skor upam stavt da bom imel najbol razsvetlen motor v Kamniku in okolici, sem čist not padu, v ledice mislm, k jih je tolk simpel not nametat pa tako so majhne da jo lohk povsod skriješ pa ful efekta da,
mislm tooo much. Edin majčkeno drage so ampak bom že najdu kje jih sorazmerno pocen prodajajo.... potem pa......AKCIJA.
No v familiji mora bit vsaj en razsvetlen
Zdej ste pa še mene zrajcal. Upam, da bom najdu kej časa tud za take igračke
Jest mam pa en predlog......
Dajmo se tisti ki nas to zanima dobit pa dobr zment, ker pr nas so fulla drage ldice preko interneta so pa skor pol cenejš al pa še več kot pol cenejš, pa bi se splačal jih več uzet ker je poštnina 25$ fiksna pa več kot jih naročiš cenejše so tko da bi se fulla splačal.
Drekavac
01-02-2003, 22:46
Fantje, pol vam pa jest predlagam, da ko boste prodajal motorje, jih prodajajte v prednovoletnem času. Boste dobil več zanje... :wink:

:twisted: :wink:
Naj vas malo spomnim na naše nove ostre zakone o izpuhih
Sebo je bil na povoru o ustrezni dokumentaciji o izpuhih, ima namreč dva nova na svojem motorju in dobil odgovor da če izpuh nima ustreznega certifikata o varnosti ne bo mogoče priti skozi pregled,in če imate poznane na pregledih za njemi stojijo celo leto manj znani policisti.
Tudi AKRAPOVIČ nima za vse narejene izpuhe papirja TUV.
Tudi glasnost originalnega izpuha je lahko uprašljiva če ste ga gdaj vrtali !!!
Pozanimajte se o ustrezni dokumentaciji, preden daste dinije za lepši zvok!!
Jaz mam dokumentacijo za moje auspuhe že urejeno 8O če verjameš
ja nič kar bo pa bo saj je itek večina motorjev preglasnih se bomo že kaj spomnil
Ja veliko sreče pri podkupovanju.

:?:
Drekavac
13-02-2003, 17:41
Joco, bo že nekak...mam doma še starga, original, če bo treba... :wink:
Tuki se nahaja MP3 zvok auspuha:
ZVOK MP3
Tuki je filmček z zvokom (za tiste z boljšo povezavo):
FILMCEK AVI ~ 3MB
Drugač je pa tuki slikca, kako motorin sedaj zgleda:
[img]http://www.vavpycom.net/IMG1052.JPG[/img]
Vili, tvojga mam tud poslikanga, če dovoliš, bom še slikco od tvojega gor nalimal.
Drekavac
14-02-2003, 09:10
Evo, Vilijeva mrcina z novim rorom... 8)
[img]http://www.vavpycom.net/vili1.jpg[/img]
Jest pa ne vidm slikce
Drekavac
14-02-2003, 16:15
Sem popravil, sam ne vem kaj je blo narobe, sem dal sam edit pa post, zdej pa dela... 8O
Ja tale je pa res lep 8O 8O ,in tudi zvok je brez pripomb
a vseeno veliko sreče.
Super izgled pa tud fajn se ga sliš zakaj se pa nisi nič pelu
Drekavac
16-02-2003, 18:33
A dons???? :oops:
Sajo, a si dobu moj mesiđ?
ej folk, to je za zjokat :cry: Zunaj tak lep vreme, jaz pa še na pol podrt motor. Pravkar se zezam s oblikovanjem sedeža. ne gre in ne gre

Ampak jest sm trmast. Bomo kmal zmagal. :x
Jest pa vse zmontiram pa lučke prklopm pa na špeglih samo dve delata :evil: :evil: :evil:
Cela pizdarija, doma mi je še delal ko sem pa gor dal pa ne več.
No in sem moral spet razdret špegle, sem jih pa tolk prlimu k sem jih skup dajal da sem zdej špegle,se pravi steklovino, polomu in moram dat sedajnove špegle delat, ampak lučke pa delajo :cry:
dones pa finiširamo z lučkami
NO, zdele sem bil mal zunaj in sem se malo pomiril. Kljub temu, da je vreme lepo na videz, je še vedno premraz. Tako, da mamo še mal časa, da stvari dodelamo 8) .
No vsi imate vsaj motorje doma pa čeprav razdrte.Jest imam svojega pr mehaniku tud razdrtega in upam da mi ga bo ta teden nazaj sestavu.Sej ko vidim koga da se mimo mene fura se mi srce trga
AlterMann
25-03-2003, 09:00
Bo treba vidt uživo.
Kdaj ?
Kje ?
Pa kok bo vstopnina :wink: :?:
vstopnine ne bo :!: :!: :!:
Bo pa moral vsak ki bo gledal moj motor dat men za pivo :wink: :twisted:
ghostR1
25-03-2003, 20:15
Ja če pa kr tkole za pijačo dobiš, sam če motor pokažeš, pol, no pol, ga bom, pa še jaz enkrat, al pa kr rajš dvakrat pripeljal

:oops:

:wink:
samo tvoj nima tolk lučk k moj
Dan je okol, slikce pa nikjer. Če bom mogu k teb pridet, boš mogu ti pr Marički za enga dat, da boš pokril moje potne stroške :wink:
NEEEEEEE, nooooo :cry: sej bo danes zvečer obljubim.
K sem imel na fotoaparatu slabe baterije pa se nisem spomnu da mam kamero tud bom danes s kamero slikal.
OBLJUBIM
AlterMann
26-03-2003, 18:28
A bo kmal večer. :?:
Kolkrat morm it še spat :?:
Evo tečnobe pr ns je že noč
[img]http://www.mkkamnik.com/moto/nocna1.jpg[/img]
[img]http://www.mkkamnik.com/moto/nocna2.jpg[/img]
U živo je velik boljš :wink:

8O
Hudo dobr. Tud jest mam že ene dve lučke gor, samo mi gre bl počas, ker nimam cajta, pa še lotat ne znam. Moram pridit enkrat zvečer, da vidim v živo. Al pa se kr na uradne ure pripelji
sem že razmišljal da bi prišel na uradne ure z motorjem pa sem se pol spomnu da bo zvečer mrzlo.
Razen........
Če bi natočil antifriz :wink:
ghostR1
27-03-2003, 19:55
Sajo ma špica. Dobro s ga uštimal-dobro. :wink:
Zvečer te ne bo za zgrešiti -(če se bom slučajno mimo peljal)
Sajo res si ga dobr zrihtov 8) 8) , komej čakam, da ga vidim v živo. ker je verjetn še bol kukr na slik :!:
NO, 8O jest lahko povem iz prve roke, da je strupen k' p's :twisted: . Čeprav bojo eni spet rekl, da je to neumnost pa božičen drevšček pa ne vem, kaj še vse :roll: , je važn, da je njemu všeč. Mene je tolk navdušil, da sem dons že cel dan v garaži, ker sem ful v zaostanku. Tko, da bo tud moja slikca kmal gor. Verjetno naslednji vikend.
To je vaša vesela k spet ni nič od tebe, no sej je bla naša tud navdušena k ni blo nič od mene pa sem se dons mal odkupu k sem avto generalno znotraj spucu. :twisted:
Ja komaj čakam da vidmo tvojo žverco kako bo pela pa vse tist kar si še zrihtu.
Ja z mojo imava pa še kar dneve burleske ( sej veš slika je, tona pa ni)

. Bo že boljš. Kakor kol, tud jest sem že fertik z lučkam

. Ne boš verjel ampak mi jih je zmanjkal, čeprav sem mislil, da bo ostala kakšna še za rezervo. Zdaj sta na vrsti še sedeš in izpuh. Za sliko moram pa najt kakšno žrtev, da mi bo motor slikal in vrgel na net :? . Kakšen prostovoljc? Ko sem videl končni izdelek, mi je prišel na misel naslov ene opere. Rapsodija v modrem :idea: . Boste vidl, zakaj. :arrow:
Lohk ti g tud jest slikam samo šele po destei uri zvečer k mam popoldne šiht.
Če ti je pa plavih zmanjkal jih mam pa jes še neki k sem jih samo štir ponucal.
Pol mora bit pa res razsvetlen če si vse ponucal.
Ja je razsvetljen.Če bom uspel, te pokličem ob desetih, pa se bova zmenila
Ej folk :!: A kdo pozna kakšnega dobrga tapicerja, ki bi ugodno in kvalitetno tapiciral moj sedež :?: Pomoč prosim :!: :cry: :? :cry: :wink:
jest sem enkrat spraševal pr enmu tipu k drgač sedla dela pa je reku da bi mi ga naredu, je pa iz tacna
Zdele sem se spomnil enga tipa, ki tapicira avtomobile, pa bom videl, kaj bo rekel. :? Sajo, ti pa probaj dobit tel. številko, pa mi jo pošlji, če jo imaš al pa njegov naslov, pol bom pa videl. Grem kar takoj tja vprašat, da ne bo spet prej sonce, predenj bom jaz fertik. :wink:
Naslova ne vem tud telefonske ne vem lahko greva pa enkrat tja pa bova vidla.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.