Drekavac
01-02-2003, 22:55
Matr me matra, da bi si omislil enga... A kdo ve, kje pa za kolk bi ga lahko najcenej dobil? (eno rabljeno napol podrto zadevo)
Joco, to si vse ti kriv, da veš!
Takole da te malo zdražim.
Jas sem ga že uplačal in tudi odločil da se že letos podam na državno prvenstvo. Mislim da se tudi Sebo -Veverca počasi odloča za nakup.
Ja dobim ga 24,02,03 in ima nevrjetnih 12 konov.NORO
Sedaj si zrihtam še licenco in kakšnega sponzorja, potem pa vadit !!! :wink:
Pa saj ne bomo mogel na vse te tekme hodt :wink:
Sajo vsaj mislim da bomo imeli skupaj z super motom tekme.
Tako da če boste šli na katero od tekm navijati za pre.KUreta,
potem ste tudi zame.

če pa ne bom pa :evil: :evil:
Aja še dobr ker drugač biblo pa čudn sej veš pa zamra tam pa zamera tu pa si tam k ni muh

8) :wink:
Ah saj nekateri nismo tako občutljivi, a vseeno pa je lepo videti kakšnega klubskega kolega.
MA ne saj ve smo se samo hecali ne.... :wink:
Veš da rabiš moralno podporo pred tekmo da ti živčnost zbijemo :wink:

8O
Moram povedat ,da smo bili v soboto na karting pisti v Poreču.
Bilo nas je kar šest motorjev (minimoto)in namen treninga je bil testiranje
novega proizvoda gum SAVA slik. Te gume nevrjetno dobro držijo,( boljše kot vse ostale doslej so povedali stari mački tega športa).Glede na to da je imel asfalt le šest stopin, so se gume segrele na nevrjetnih 35 stopin. Ozračje je imelo 13 stopin in bilo je navse odlično. Pa še to v vednost; gume drugih proizvajalcev stanejo 20-22 tisočakov za par, v savi pa oblubljajo, da ena guma ne bo presegla 10 tisočakov, kar je 50%
ceneje in tudi občutno boljše.
LP
Miha
Drekavac
17-02-2003, 17:42
Joco, glede na to, kolk sem tudi sam navdušen nad minimotom, si lahko prepričan, da če bom le imel čas in prosti izhod (Tjaša :wink: ), prodem držat pesti in navijat za prvega soklubskega minimoto tekmovalca.
A za en krog dobim kdaj?
Vsekakor Drekavec, vendar počakaj da se malo otopli potem pa gasa po
parkirišču

.
Boš vidu kar začudn boš 8O , kako to gre 8) .
A se bom jest tud lohk pelu a me boš pelu en krog joco

8O :wink:
Drekavac
20-02-2003, 19:46
Komaj čakam da se otopli... 8)
AlterMann
22-02-2003, 10:39
| QUOTE |
| A se bom jest tud lohk pelu a me boš pelu en krog joco :D 8O :wink: |
Boš Sajo, boš.
Sam ne prec na mladičku, ampak pol
čez en cajt, k bo že mal zrasu. :roll: :wink: :twisted:
V nedeljo smo se malo vozili z gokartom in seveda jas z minimitom.
Moram rečt da je kar zanimivo, vendar bo trepa kupiti še minimoto
čevlje, ker bom s supergami bankroteral.
LP
Miha
Drekavac
25-02-2003, 09:32
Drugič morte poklicat na cifro 070-771-707 in rečt: Drekavac, prlet pred Interier, se neki dogaja. Pa bo Drekavac prletu... :wink:
kje ste se pa vozil???
Še dobr da ste komu kaj povedal. Bi bilo vseeno če si tih, nas pa samo dražiš zdaj. :evil: :evil: 8O :wink: :cry: :cry:
AlterMann
25-02-2003, 18:39
Ja to je pa res škoda da niste vedl. :roll:
Zakaj pa ne vprašate. :?: :?:
Eni so bl vase zaprt, pa morš use iz nih potegnt. :roll:
Sajo, mislm, da si biu že enkrat opozorjen na veliko pomembnost
nedeljske jutranje kave. :wink:
Kot je znano sta za mano že dve tekmi v kategoriji mini moto
1.tekma v Luciji
1.vožnja 4. mesto
2.vožnja 5. mesto
2.tekma v Ljubečna pri Celju
1.vožnja 3. mesto
2.vožnja 3. mesto
No to so rezultati dveh tekm in upam da bom imel še naprej take uspehe
Namreč to ja moj prvi pokal v življenju v motosceni.
AlterMann
28-04-2003, 08:01
Bravo Joco. 8)
Le tako naprej,
pa bo kmal tu 1.
Čestitam obema :!: našima članoma za dosežke 8)
Pridružujem se čestitkam, ter se istočasno pardoniram ker nas ni bilo v nedeljo na tekmo (dež in to)
Še mal pa bo MK Kamnik povsod na stopničkah
Mito jest sem tud že povedal da je to prezgodnja ura v nedeljo, pa še kave ne pijem. :cry:
Kot obvestilo vam sporočam, da sem se na tretji tekmi za državno prvenstno uvrstil dvakrat na 4mesto.
V prvi vožnji pošteno padel in zgubil dve mesti
V drugi vožnji pa sem se komaj pripeljal do konca ker se mi je kletka v ležaju na motorju ( kurbrlveli )zdrobila.
lep pozdrav
joco
Bo pa drugič bolje 8) Sedaj si jim že pokazal naj se te pazijo :twisted:
Ker ne morem bit brez motorja, sem si pač omislil nadomestek. Sicer nima takąnih konjev, ket Jocotov, ga je pa vseeno uľitek vozit. V Mengąu je baje vsako soboto zvečer amamterska dirka na igriąču pred osnovno ąolo. Če ima kdo ľeljo po takąni igrači, se lahko obrne name. Stanejo od 70- 75. 000 sit.
Evo tole je moja nova ljubica...
Drekavac
30-07-2005, 21:23
Vsi lastniki minimotov, jutri pred Mercatorjem v Kamniku...
Sori sem prepozno vidu, pa ąe ure nisi napisal. Drugač je vsako soboto popoldne tam od ątirih do ąetsih v Mengąu pred ąolo amatersko tekmovanje in ostalo...
Drekavac
31-07-2005, 11:08
| QUOTE (vodka @ 30-07-2005, 23:25 ) |
Sori sem prepozno vidu, pa ąe ure nisi napisal. Drugač je vsako soboto popoldne tam od ątirih do ąetsih v Mengąu pred ąolo amatersko tekmovanje in ostalo... |
Saj to je danes, v nedeljo. Popoldan pred Mercatorjem...
Madona, jest pa nimam sreče. Prejle, ko sem ąel iz Kamnika, sem ąel motorček mal pregledat in sem ugotovil, da mi je počil oklep, verjetno zaradi padca včeraj, pa ąe zadnjo gumo sem znucal do platna. Tko, da sem brez motorja. Bom pa priąel mal pogledat.
Evo par slik iz včerająnje dirke
Feko zalaga
Tkole se pade, da se moped ne odrgne...
Priprave na dirko. Gledalci so spremljali vsak naą gib. Prav tako konkurenca...
Ogrevanje...
Zdaj pa zares...
Padci so spektakularni...
Niiijjjjaaauuuuu!
[cenzurirano], kva s pa z gumo naredu.?? Zdej maą pa na levi Slick.
Bravo Vodka, ob priliki pridem pogledat, zgleda, da se nekaj dogaja.
Ja, ąkoda, da nisi priąel včeri. Naslednjih nekaj sobot bomo zgleda mal na morju, mal na ohcetih in mal na Grobniku tko, da mene ne bo, bojo pa drugi.
Matr Sajo, sej ne, da bi bla teľa problem... večji problem je, da verjetno nebi pasal na sedeľ. Ga bom prinesel na naslednje uradne ure, pa bomo probal. Samo. če bo popustu, ga boą kupu. Deal?
| QUOTE (vodka @ 04-08-2005, 21:15 ) |
Matr Sajo, sej ne, da bi bla teľa problem... večji problem je, da verjetno nebi pasal na sedeľ. Ga bom prinesel na naslednje uradne ure, pa bomo probal. Samo. če bo popustu, ga boą kupu. Deal? |
No deal
To je tko k če bi reku " ej sajo če boą spil tale per ga boą pa ąe plaču", če je ľe teb okvir poču.... a pol bi se rad mopeda znebu al kaj
Ja itaq. Bom kupu unga na vodno hlajenje. Okvir je pa ąe čist cel, tko, da veą.
Ja prow no sorry .......
Sem mislu da sem nek prebral da ti je okvir poču.... sem se pač zmotil no sorry bom dal za en pir k se vidva
samo mimogrede če vam bo dolgčas
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.