Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Guard - Armor
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Blatni forum - MX
Drekavac
Evo, UFO ščitnik.
Drekavac
Takšnega bom baje na današnjem treningu že nosil... clapping.gif clapping.gif

(Na slikci nisem jaz!)
Drekavac
Gidl je pa itaq car, k je zrihtal... notworthy.gif notworthy.gif
IZO
Dreko, se bov dons mal zaletela, koker dna muflona, da vidva če zadeva dela??
interfresh
QUOTE (Drekavac @ 21-10-2004, 10:50 )
Takšnega bom baje na današnjem treningu že nosil... clapping.gif clapping.gif

(Na slikci nisem jaz!)

mene skrbi kaj bo ostalo od ščitnika po tvojem treningu ... trance_19_hmm.gif
Drekavac
QUOTE (IZO @ 21-10-2004, 11:13 )
Dreko, se bov dons mal zaletela, koker dna muflona, da vidva če zadeva dela??

Ja, to bi mogla res nardit. Da dava loh nazaj, če ne bo uredu... whistling.gif laughing.gif laughing.gif laughing.gif
sajo
Kolk pa to cenovno vrže
interfresh
QUOTE (sajo @ 21-10-2004, 11:27 )
Kolk pa to cenovno vrže

sajo, itak nimajo tvoje številke ... whistling.gif
sajo
trance_19_hmm.gif pa bi jo skor moral imet, ker imam enga prjatla k ga je po širini več skupaj pa je bil včasih yugo prvak pa pol slo prvak pa... Simon Avbelj če ga kdo pozna ve da je večjih dimenzij kot jaz po širini in dolžini v višino ga je pa manj kot mene.
rokovnjač
QUOTE (sajo @ 21-10-2004, 11:19 )
trance_19_hmm.gif pa bi jo skor moral imet, ker imam enga prjatla k ga je po širini več skupaj pa je bil včasih yugo prvak pa pol slo prvak pa... Simon Avbelj če ga kdo pozna ve da je večjih dimenzij kot jaz po širini in dolžini v višino ga je pa manj kot mene.

ja SAJO, sej imajo tud tvojo velikost, to te samo zafrkavajo...ne vem kakšen je ta folk whistling.gif
gidl
QUOTE (sajo @ 21-10-2004, 10:27 )
Kolk pa to cenovno vrže

Ja če pohitiš ti zdliam eno XXL cifro za 30 čukov...
sajo
trance_19_hmm.gif a misliš da bi to rabu, trance_19_hmm.gif ja k moj motor je res kar zverinca trance_19_hmm.gif ampak nisem čist ziher če bi šloo dost netov gor laughing.gif laughing.gif k na šoperju pač ne moreš brez netov laughing.gif chopper.gif

Ne, me je samo tko zanimalo iz firbca da vidm kolk je to drag šport k mogoče bom jest tud krosovca kupu k bom velik pa k bom kamperja naredu.
IZO
Ja Sajo bi blo že neverjetno, če bi vsaj gledat enkrat pršu! Drugač pa, zadeva deluje- PREVERJENO. Pa nisem butnu v Drekota...
sajo
Sej bom pršou pa še brata bom sabo prpelu k je čist fukjen na take zadeve, samo da stanovanček naredim da bom imel kaj več časa pol se vam bova pa ziher enkrat pridružla thumbsup.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.