No tkole bom reku, najprej alterman, ne moreš slikc na forum popat če jih imaš v email predalu, saj veš kako se jih popa jest zdej nobene ne vidm :cry:
Pol pa drugo mi smo šli v Radgono malo asneje se pravi ob dveh popoldan ker imajo nekateri pač službene obveznosti. No tako kot vam je tudi nam nekdo prestavljal ceste in smo malo zgrešili kaj pa je to deset kilometrov gor al pa dol pa sej se itak radi vozimo.
No tja smo prišli okoli pol šeste zvečer. Najprej smo postavili šotor,kajti mi smo ostali tam, potem pa smo si šli vse skupaj ogledat, in zares zanimivo, prepričan pa sem da bo drugo leto še boljše. Organizatorju sem tudi povedal da ni nobenih tabel s smerjo pa se mi je opravičil češ da je to nalogo predal drugemo, ki pa jo ni dobro opravil. OK na napakah se učimo. No počasi se nas je nabralo kar nekaj ki smo se poznali tako da smo bili v špici dogajanja že kar številčni. Igrali so nam tudi Rock za šankom al kaj je že un ansambel k se neki derejo pa žagajo :wink:
in to je bil vrhunec noči potem še razne norosti potem pa v kamp tam pa se začne spet svoja zgodba, žganje,pokanje,navijanje.... No Sandi je svojo Viragico tolk nabijal, beri toliko pokal, da so bili avspuhi čisto žareči. Nobeden ni mogel verjeti in ker vem da tudi meni tega ne bi vsak verjel sem to slikal sliko bom tud kasneje pripopal tukaj zraven. Seveda smo bili glavni akterji z osvetljenimi motorji vsi sodebelo gledali in slikali

8) Več o tem dogodku naj pa še ostali napišejo. Aja mogoče še to,ponoči je lepo škrebljal dežek tako da se je prav lepo spalo proti jutru je ponehal tako da smo se odpeljali v suhem vendar pa nas je v slovenskih konjicah dež ujel in smo se morali obleči v dežne kombinezone in pot nadaljevati bolj previdno.
Skupna ocena doživetju od 1-5 je moja ocena 4.
sedaj grem pa spat ker mi manjka nekaj ur.