Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Dame/damice/punce/puncke..
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Čvek
Strani: 1, 2, 3, 4
Racka
Ker sem na forumu cisto in v celoti nova, najprej leeeeep pozdrav vsem bralcem in bralkam thumbsup.gif

Forum sem deloma pregledala, na galerijo samo poskilila, precekirala seznam uporabnikov da nisem prevzela komu username-a sedaj pa mene zanima koliko je tlele gor predstavnic lepsega, neznejsega, drznejsega in na sploh the best spola? ;-) To da se med seboj poznate, je opazno. To, da je vecina ehkm hmm nooo poparckanih, tudi a ne wub.gif

A obstaja tudi zenska sekcija Kluba? :-) A so dobrodosli vsi, ki jim je ta nacin zivljenja vsec (ok beri med vrsticami so jim vsec motorji in motorcki taki in drugacni) ali je bolj zazeljeno in obvezno klubsko clanstvo in seveda hmmm motor? smile.gif

Veliko vprasanj vem, ampak saj sem radovedna racka tongue.gif

lp
Racka
IZO
Racka dobrodošla, več ti bodo pa prstojni napisal post-14-1076189300.gif
maichy
sedaj pa mene zanima koliko je tlele gor predstavnic lepsega, neznejsega, drznejsega in na sploh the best spola? ;-)
Ja to lahko pogledaš pod uporabniki... biggrin.gif

To da se med seboj poznate, je opazno. ... thumbsup.gif post-14-1076189300.gif

To, da je vecina ehkm hmm nooo poparckanih, tudi a ne wub.gif ....hmmm trance_19_hmm.gif

A obstaja tudi zenska sekcija Kluba? Zaenkrat še ne... sad.gif

A so dobrodosli vsi, ki jim je ta nacin zivljenja vsec (ok beri med vrsticami so jim vsec motorji in motorcki taki in drugacni) SEVEDA punk.gif thumbsup.gif clap.gif clapping.gif post-14-1076189136.gif

ali je bolj zazeljeno in obvezno klubsko clanstvo in seveda hmmm motor? smile.gif to je pa čist tvoja izbira al odločitev thumbsup.gif .... sam jest mislm da bi blo fajn če bi bla naša članica... thumbsup.gif biggrin.gif cheers.gif

Aja DOBRODOŠLA Račka notworthy.gif punk.gif clapping.gif clap.gif
borci
majči se najbol zavzema za moto klub kamnik rolleyes.gif
interfresh
Racka, ti je že Maichy odgovorila na večino vprašanj ... clapping.gif

... klubsko članstvo in motor pa nikakor ni obveza ...

... tukaj smo v glavnem zato, da se imamo fajn in vsi podobno misleči so več kot dobrodošli ... clap.gif

Racka welcome !
vodka
Je že vse napisan, samo moram mal pametovat. rolleyes.gif Ni nujno, da si naša članica, lahko pa se vedno oglasiš na forumu ali pa v živo. veseli smo vsakega ljubitelja ali ljubiteljice motorjev in motorizma. pa še to ni pogoj. U glavnem. ne maramo edino brezveznih provokatorjev in nakladačev.
AlterMann
Račka, lepo pozdravljena v virtualnem zverinjaku.
Ena velika čestitka za tvoj vstop, čist po bontonu. notworthy.gif
Res, da se nas večina pozna iz stvarnega sveta, a
to je na forumih prej slabost, kot pa prednost.
Prej ali slej nas boš tudi ti spoznala, če boš to le
hotela. Do takrat pa: Le korajžno naprej ! thumbsup.gif
Drekavac
Racka, res lepo pozdravljena pri nas... clapping.gif clapping.gif notworthy.gif notworthy.gif

No, če si že mal prečitala forum, pol veš, da je zdaj naslednja stvar, ki jo moraš nardit, it v blatni forum, poiskat temo Hardenduro in glasovat za Yamaho... whistling.gif

Hec, sej ti ni treba prec, lahko tud jutr... laughing.gif laughing.gif

Tist o članstvu, pa motorju zdaj že veš, anede, ne rabiš ne mopeda, ne motorja, ne članstva, ne knjižce, mi sprejmemo vse. thumbsup.gif

Upam da bomo čim več tipkal, a prav... thumbsup.gif

Aja, iz kerga konca pa si? trance_19_hmm.gif
borci
dej raj svoj glas za huskvarno pa eno anketo maš pod čvekom frizurce Jumpy.gif
AlterMann
QUOTE (borci @ 06-01-2005, 22:56 )
dej raj svoj glas za huskvarno pa eno anketo maš pod čvekom frizurce Jumpy.gif

Borči, ne pozab, da si ti že poročen. tongue.gif
Pust ta vesele nam, samskim.... Jumpy.gif
borci
jasej to je pares jest pa majči sva že zasedena tongue.gif
mambo
evo ti beck vokal biggrin.gif
hi-hi-hi thumbsup.gif
ohohoooo-ohohoooo
ČESTITKE ZA RAČKO thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Jumpy.gif Jumpy.gif
clapping.gif clapping.gif
clap.gif clap.gif
post-14-1076186171.gif post-14-1076186171.gif post-14-1076186171.gif post-14-1076186171.gif
nagaya
ženska sekcija dry.gif ....
coprnica
Ne bi bilo slabo sicer pa to je skor tko k čarovnice rolleyes.gif , ki pa imajo svojo sekcijo Društvu Lucky art
maichy
QUOTE (nagaya @ 07-01-2005, 08:58 )
ženska sekcija dry.gif ....

Ja to bi tko zgledal da bi mele bejbe kokr svoje uradne ure in bi vsake tolk časa kakšno hudo točo naredle.... sam bi mogla bit coprnica obvezno zraven da nas mal nauči.... biggrin.gif

Sam zaenkrat nas je zlo mal da bi se redno dobivale je laži če se tko zmenmo za kakšn cheers.gif

A jest sem zasedena eek.gif bi pa prou rada spoznala junaka.... trance_19_hmm.gif laughing.gif whistling.gif
ladysajo
QUOTE (majchy @ 07-01-2005, 10:40 )
Ja to bi tko zgledal da bi mele bejbe kokr svoje uradne ure

jst pa Neja sva za clap.gif biggrin.gif
AlterMann
Poglej, poglej.
Sploh nisem vedu, da vas je tolk. tongue.gif

Pa se še čist vse niso oglasile. wink.gif
Racka
IzO, majchy, interfresh: thnx za dobrodoslico smile.gif

vodka: "U glavnem. ne maramo edino brezveznih provokatorjev in nakladačev." Eh, klincek, vcasih pa tudi kaksen tak sede zato da se ga potem lahko prepucava a ne tongue.gif
AlterMann: Hvala za bontonske cestitke. Leta marsikaj prinesejo wink.gif
Drekavac: Thnx ampak ves.. Mat'kurja ta tvoj avatar al kako se klice mi gre pa ful na zivce :-( Ne mores verjet da je to taprvo kaj mi je padlo v ucko ko sem pocekirala forum. Ampak, mogoce je to zato ker ne padam na emmm ritke biggrin.gif O Yamahi bom zaenkrat se tiho wink.gif Lokacija: trenutno Lj, zlo kmal Kamnik. notworthy.gif clapping.gif

Nagaya: tega smajlija pa sploh ne stekam. Za zensko sekcijo so dovolj tri babnce ki majo rade motorje. Simple kot pivo, kava ali cigaret. Ok, lahko je tudi caj, suseno sadje in sojin kakav wink.gif Sam da je muzka taprava pa vse prezivimo. Ustanovni sestanek na plan in gremo volit. Kot vsaka prava sekcija je potrebna predsednica, sekretarka (leva in desna), najmanj 3 svetovalke (npr za tehnicna, sindikalna in strokovna vprasanja), itak.. tajnica clap.gif aja, pa kak hisnik bi bil tudi ok. Tak no, ce lih radjator pusca no..

post-14-1076186171.gif post-14-1076186171.gif

lp
Racka
Drekavac
QUOTE (Racka @ 07-01-2005, 10:40 )
Drekavac: Thnx ampak ves.. Mat'kurja ta tvoj avatar al kako se klice mi gre pa ful na zivce :-( Ne mores verjet da je to taprvo kaj mi je padlo v ucko ko sem pocekirala forum. Ampak, mogoce je to zato ker ne padam na emmm ritke biggrin.gif O Yamahi bom zaenkrat se tiho wink.gif Lokacija: trenutno Lj, zlo kmal Kamnik. notworthy.gif clapping.gif

Pa ne no... crybaby.gif

Od vseh riti na tem svetu, ti ravno moja ni všeč... crybaby.gif

Sem žalosten...lahko me potolažiš, sej veš kako...Yama... laughing.gif laughing.gif
IZO
QUOTE (AlterMann @ 06-01-2005, 22:25 )
Račka, lepo pozdravljena v virtualnem zverinjaku.

Sej ne paše sem, ampak ko si že glih pogrel nekaj o čemer sva se že - no, bom reku nestrinjala...za naš forum to prov gotov ne velja, sej se vsi poznamo!
Ko bo Naci data z Moto sveta dobu eno fajno klofuto, pa tud ne vem kolk se mu bo virtualna zdela...
nagaya
QUOTE (Racka @ 07-01-2005, 10:40 )

Nagaya: tega smajlija pa sploh ne stekam. Za zensko sekcijo so dovolj tri babnce ki majo rade motorje. Simple kot pivo, kava ali cigaret. Ok, lahko je tudi caj, suseno sadje in sojin kakav  Sam da je muzka taprava pa vse prezivimo. Ustanovni sestanek na plan in gremo volit. Kot vsaka prava sekcija je potrebna predsednica, sekretarka (leva in desna), najmanj 3 svetovalke (npr za tehnicna, sindikalna in strokovna vprasanja), itak.. tajnica  aja, pa kak hisnik bi bil tudi ok. Tak no, ce lih radjator pusca no..

smajli pac izraza moje mnenje o ženskih sekcijah....takih in drugacnih klubov...

.....zdej bom pa tih...drugic...ob kavi ce bo zelja po poslusanju filozofij...

čeprav dvomim rolleyes.gif
Racka
QUOTE (Drekavac @ 07-01-2005, 10:43 )
Pa ne no... crybaby.gif

Od vseh riti na tem svetu, ti ravno moja ni všeč... crybaby.gif

Sem žalosten...lahko me potolažiš, sej veš kako...Yama... laughing.gif laughing.gif

Ej srce, meni nobena rit na tem svetu ni vsec, torej ne bo nic z Yamaho! cheers.gif

lpR
Tasha
Ženska sekcija...... ja, od vseh tukaj imata samo ?dve? svoj motor... trance_19_hmm.gif
Drugim pa kot je
"normalno" sad.gif
pripada bojda zgolj zadnji sedež.... ohmy.gif
Tasha
Aja, Račka dobrodošla!
clapping.gif clapping.gif clapping.gif
eWe
.......pripada bojda zgolj zadnji sedež....

Itaq. post-14-1076189300.gif
maichy
QUOTE (Tasha @ 07-01-2005, 10:56 )
Ženska sekcija...... ja, od vseh tukaj imata samo ?dve? svoj motor... trance_19_hmm.gif
Drugim pa kot je pripada bojda zgolj zadnji sedež.... ohmy.gif

Kera je ta druga? Al taprva wink.gif biggrin.gif

Za žensko sekcijo dam jest nagayi prav.... mislm da je ne rabmo vsaj za enkrat ne....

Če bi se mal več začele skupi družt pa bi vidle če bi to laufal.... wink.gif
Čeprav jest mislm da bi blo zgolj prijateljevanje čist zadost za enkrat.... rolleyes.gif
Že to da bi se doble brez da so naši... wub.gif zraven bi bla USPEŠNICA dry.gif
maichy
Aja pa jest mislm tud, če bi mele sekcijo.... huh.gif ammm saj je vseen a se vozš uspred al uzad al so ti motorji sam všeč.... blo bi zanimivo več različnih mnenj... več dogajanja....

Vem da so mele naše punce včasih ena druženja.... sam jaz sem bla takrat še premlada pa brez avta pa uglavnem nisem bla nikol prisotna tko da ne vem kako bi taka stvar sploh zgledala....

Jest še vedno vztrajam pri tem da če bi se nas našlo tolk da bi ble za to bi najprej začele prijateljevat pa bi vidle kako bi se zadeve odvijale in če bi se zadeva vnesla.... rolleyes.gif
ja bomo pa sekcijo naredle.... huh.gif al KAJ laughing.gif

Ne vem no punce dajte predloge....
IZO
QUOTE (majchy @ 07-01-2005, 11:37 )

ja bomo pa sekcijo naredle.... huh.gif al KAJ  laughing.gif

Tebe pa ni treba fajn prosit... laughing.gif
coprnica
poglej poglej kolk jih je v tej rubriki pa piše Dame damice, punce,punčkice rolleyes.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
nagaya
šizofrenija deluxe laugh.gif Jumpy.gif

coprnica
to bo ja
maichy
QUOTE (IZO @ 07-01-2005, 11:52 )
Tebe pa ni treba fajn prosit... laughing.gif

Jest bi sam rada da so dame zadovolne.... rolleyes.gif biggrin.gif

Če sem pa kej narobe rekla pa.... j*** ga tongue.gif whistling.gif
nagaya
nisi... post-14-1076185969.gif
šala mala wink.gif
Racka
No punce, emmm saj hkm no oops.gif pa nisem hotela sproziti filozofske debate o tem ce kaj bi bilo ce bi bilo..

1) ne poznam nobenega tle gor;
2) ne poznam zgodovine/kreganj/parckov;
3) zanimalo me je le, ce obstaja "sekcija" to pomeni moski del, zenski del in skupni del tongue.gif

Moje perjasto mnenje je pa tako, da se najboljse stvari odvijejo spontano. Ce bo prislo tudi do locenega druzenja bo, ce ne pa ne. V vsakem primeru je pomembno samo da se imamo fino a ne trance_07_beerchug.gif punk.gif rockon.gif scooter.gif thumbsup.gif drunk.gif

lpR
p.s. sem pa vseen ful vesela odziva post-14-1076186171.gif
coprnica
Sej ni problema sej se družmo tko al pa drgač rolleyes.gif
maichy
A pol nou toče pa snega pa.... laughing.gif laughing.gif
coprnica
Sneg bi že bil lahko da se gremo sankat punk.gif
borci
zgleda da nima vole past huh.gif
maichy
QUOTE (borci @ 07-01-2005, 15:53 )
zgleda da nima vole past huh.gif

ja res je... trance_19_hmm.gif
sicer če se mene praša naj bo kar poletje... post-14-1076189136.gif
nom nč huda whistling.gif
mambo
kake 99cm snega pa nebi škodval trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif
Racka
QUOTE (mambo @ 07-01-2005, 19:10 )
kake 99cm snega pa nebi škodval trance_21_laughing1.gif  trance_21_laughing1.gif  trance_21_laughing1.gif  trance_21_laughing1.gif

125 cm je ravno prava mera za hojo da josk prevec ne zebe clap.gif thumbsup.gif Pa se v sluzbo ne bi bilo treba par dni ohmy.gif
Onko
ojla!!! racka tuki onko. bodi pozdravljena in dobrodosla med nami motoristi in simpatizerji. ob nedeljah se dobivamo v montoni pa ce ti ni od vec lahko prides nas pozdravit. ce noces pa lahko kar za sosedno mizo sedes pa te nebo noben prepoznau. ziu L P. cheers.gif post-14-1076189300.gif
VelikiVevericnjak
CIAO deklce !! smile.gif
nagaya
na danasnji vecerni kavi so me definitivno prepricali da so zenske sekcije gut.... rolleyes.gif

ženska na motociklu je resnicno cudez narave, ki ga je treba postavit na prestol

post-14-1076185969.gif

štoraste, nesposobne. nedojemljive in motorično zaostale kot smo...je res pravi cudez ce nam uspe sest na moped in se odpeljat whistling.gif
Onko
QUOTE (nagaya @ 08-01-2005, 22:08 )
na danasnji vecerni kavi so me definitivno prepricali da so zenske sekcije gut.... rolleyes.gif

ženska na motociklu je resnicno cudez narave, ki ga je treba postavit na prestol

post-14-1076185969.gif

štoraste, nesposobne. nedojemljive in motorično zaostale kot smo...je res pravi cudez ce nam uspe sest na moped in se odpeljat whistling.gif

Ojla!!! a na tak prestol kot ga je imeu Ceplin v filmu Veliki diktator!!!!! laugh.gif biggrin.gif thumbsup.gif
Burja
Lepo, lepo, da se damice združujete, sam da ne boste preveč na fantke pozabile, ki znajo bit hudoooooo užaljeni. crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif

Ni pa boljšega pogleda, kot vožnja za oblinami, če ji seveda lahko slediš. punk.gif

Al pa prizor kot iz filma, ko dama sestopi z motorja, sname čelado in nonšalantno zamhne z lasmi in si nadene sončna očala, deci v lokalu pa pozabijo zapreti usta??! eek.gif eek.gif
coprnica
QUOTE (Burja @ 09-01-2005, 10:48 )

Al pa prizor kot iz filma, ko dama sestopi z motorja, sname čelado  in nonšalantno zamhne z lasmi in si nadene sončna očala, deci v lokalu pa pozabijo zapreti usta??! eek.gif  eek.gif

Pa si pozabu si odpre jakno in ima spodaj skoraj nic

rolleyes.gif
sajo
Račka lep pozdrav v naši družbi, kot so ti že vsi ostali povedali in kot si že sama zasledila, se tukaj na tem forumu po večini poznamo med seboj, pa do tega ni prišlo kot neka nuja da če si forumaš mkkamnik da pa se moramo poznati, do tega da se poznamo med seboj je prišlo spontano ker smo se želeli po pisarjenju tudi spoznati kdo sploh je oseba za nekim nickom. Seveda je klub obstajal kar nekaj časa pred forumom in je bil takrat bolj ozko krajevno usmerjen. Sedaj pa imamo kar nekaj članov ki niso ravno iz bližnje okolice Kamnika in so nas spoznali ravno preko foruma. Če nas želiš spoznati je večina vsako nedeljo ob 10 v Montoni, včasih celo meni uspe pridet. Drugače pa imamo v ta namen, spoznavanja, tako imenovane uradne ure vsak drug petek v našem klubu ki je na Bakovniški 30, kot mu po domače rečemo tudi "pajzelj". Tako da če nas imaš željo spoznati je variant kar nekaj, če bi se rada družila z nami ne rabiš biti naša članica in tudi ne rabiš imet motorja, verjetno te je pa že želja po motorizmu prignala na našo stran in pri nas je ravno moto srce cenjeno in tisto kar pričakujemo pri naših prijateljih.
Član MK Kamnik postaneš ponavadi zato ker želiš klubu pomagati z manjšim prispevkom da klub boljše deluje, seveda z tem ko postaneš članica kluba dobiš tudi nekaj malega ugodnosti.
Če se bojiš da je v klubu preveč parčkov naj te potolažim da imamo kar nekaj fantov ki so še ledik pa frej,
Kar se tiče ženske sekcije je že ekrat bila resna debata v klubu glede tega vendar smo kasneje prišli do ugotovitve da je žal premalo članic ki bi želele aktivno sodelovati, saj je potrebno tudi sekcijo držati pri življenju, zato smo prišli do zaključka da je bolje da se dekleta, če se že želijo, zmenijo same da bi se kje dobile same, brez nas težakov, tako da verjetno še nekaj časa ne bo posebne sekcije, se pa vedno družimo skupaj in ne delamo razlik med dekleti in fanti, in tudi zelo, zelo redko boš slišala kometnar, da nimaš pojma o motorju ker si ženska.
Mislim da smo klub ki ima zelo malo predsodkov takšnih ali drugačnih.

IZO
thumbsup.gif da te sam mal popravim; klub je bil vseskozi široko usmerjen in ne krajevno...že ob ustanovitvi smo imeli člane iz bogve kje povsod...ime MK Kamnik je zgolj slučaj, bolj zaradi sedeža kot karkoli drugega thumbsup.gif
sajo
Ja, ja, sej sem narobe napisal sem hotel povedat da so prej ljudje zvedeli za klub zgolj z ustnim izročilom sedaj pa ljudje zvejo za nas tudi preko foruma kar dalj seže kot ustno izročilo.
Se pardoniram
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.