Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Avtomobilski trikotniki..
Moto Klub Kamnik > Čvekanje > Čvek
Racka
Pazite na nove normative policije v skladu s tistimi, ki veljajo v Evropski uniji. Poleg preverjanja o ustreznem zimskem profilu gum, so policaji na cestah s tem tednom zaceli kontrolirati, ali imamo v avtu ustrezne "evropske" trikotnike, ne da bi kogarkoli obvestili, da je treba stare zamenjati. Ne da bi televizija ali casopisi sploh omenili spremembo!!

Stari trikotniki, ki jih imamo vsi v avtomobilih, niso vec v redu. Poleg tega je treba placati kazen 55.000 SIT in poleg vsega v nobeni trgovini z rezervnimi deli ali podobno ni možno kupiti teh novih trikotnikov...

lpR blink.gif

p.s. zakaj danes dobivam same taksne maile.. mad.gif
Drekavac
Racka, a ti mogoče danes bereš pošto, ki si jo dobila prvega aprila...močno upam... trance_19_hmm.gif
interfresh
... hmmmmm ... mislim da je bila zraven tega maila pripeta tudi slika ''tanovih'' trikotnikov whistling.gif
Racka
Ne. Dobila sem danes na mail in predpostavila da ni finta. Slike pa ni bilo zraven. Ce pa je finta, pol pa povejte a ne, da ne bom tako smetila s tem sad.gif
Drekavac
QUOTE (Racka @ 06-04-2005, 13:51 )
Ne. Dobila sem danes na mail in predpostavila da ni finta. Slike pa ni bilo zraven. Ce pa je finta, pol pa povejte a ne, da ne bom tako smetila s tem sad.gif

Upam da bo Inter našel sliko, za katero pravi da je zraven...ker tudi mene zanima... trance_19_hmm.gif

Racka, saj si objavila v čveku...no, zdaj pa mal čvekamo o tem, anede... thumbsup.gif
interfresh
Ja Račka, sej to je čvek ane ... slikc trikotnikov je pa velik v tisti '' kaj nam najbolja manjka ... '' thumbsup.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.