Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Uradne ure
Moto Klub Kamnik > Klubska scena > MK Kamnik
sajo
V petek, to je danes, so uradne ure. Ampak mislim da bomo te uradne ure kmalu preimenovali v urice za kvačkanje saj nas Mito pridno poučuje zakaj se kvačka in zakaj je to tudi uporabno...

V kratkem bo spet klubsko prvenstvo v Collin McRea rally-u.
Obetajo se nam tudi nogometne tekme za veliko prvenstvo kluba v ročnem nogometu in pa če bo vse po sreči bo tudi prvenstvo v nabijanju točk na fliperju.

Vse nadaljne informacije bodo še sledile.
AlterMann
Dons pa ne vem č bom lohk pršou, :roll:
k se m je kvačka zlumila. :wink:
sajo
Sedaj je tudi uradno 6.12.2002 tekmovanje v Collin Mcrea rally.

Fantje trenirat da se bo kadil iz mašin
Drekavac
En problemček, namreč jest 6. ne morem. Če se da, bi blo fino prestavit, če se pa ne da, se bom pa vseeno potrudu pa poskusu čarunalnik zrihtal...
sajo
Daj vseen zrihti ker 14 se gre pa v bolonijo pa tud ne bo šlo ker ne vem kolk bojo veseli da se bi to en dan prej dogajal.

Dajva se midva slišat.
Vili
:!: :!: :!: ČEPRAV POZNO - PA VENDAR :!: :!: :!:

biggrin.gif biggrin.gif V petek, 17.1.2003 so uradne ure biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

:twisted: :twisted: Od 19.00 do 22.00 :twisted: :twisted:

:idea: Obvezna oprema - malha dobre volje :idea:
Drekavac
A smo že zmenjeni, kdo bo volno prinesel :?: :?: :?: :wink:
sajo
Zdj si ti na vrst k jo že dolg nisi smile.gif
Drekavac
A naj prinesem roza ali vijolično?
Za moje štrumpantelne je najboljša roza, samo ne vem, kaj bi najraje mel Mito za tiste tangice, katere dela... :?: :wink:
AlterMann
Sej veš, da h črnmo usnju najbol paše roza. tongue.gif tongue.gif :wink:
sajo
Pa na črn cvern ne pozabte
Drekavac
Sajo, alpa kdorkoli, a ma kdo kakšen ATX napajalnik, ni važno koliko waten, samo da dela. Če ga ma kdo, in mi ga proda za male pare, naj ga prosim prinese na uradne ure. Mu dam še za pivo povhu... :wink:
Bom tudi razložil, zakaj ga rabim... 8)
sajo
A veš da mam res enga al dva pa bom kar vse prnesu k ne vem ker dela pa ker ne a prov.
Drekavac
SUPER!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sajo, CAR SI!! :arrow: Dobiš za pivo.
sajo
To mi deli skoz mi deli...... mislim za pivo daji biggrin.gif biggrin.gif 8O 8) laugh.gif

No zdej sem doma pregledal kaj imam in ti bom samo enega prinesel zato ker sem ugotovil kater ne dela :wink:
ghostR1
No fantje daj pa povejte, o čem ste fčeraj diskutirali na uradnih urah. laugh.gif
Mendaja ste prišli, do tega koliko bo prevoz za v Munchen?? tongue.gif :arrow: a ste samo kvačkal tongue.gif :wink:
Drekavac
V glavnem smo štrikal. Sajo je končno dokončal tisti šal, ki ga je delal že od lanskega poletja, jaz sem prišel že skoraj do polovice štrumpantelnov, Vili je začel štrikat rokavice, Mitota pa ni bilo, da bi nadaljeval z izdelavo tangic. Drugače so pa štrikali še Kuhar, Vodka, Moneta in Miha.
Škoda ker te ni bilo, je blo prav fino, smo zraven štrikanja še mal debatiral pa HUNTERJA z kokto pili... :wink: biggrin.gif 8)
ghostR1
Škoda ker te ni bilo, je blo prav fino, ...  : biggrin.gif  8)

:oops: Ma saj veš jaz sem še mlad.Pogosteje se bom udeležveval, ko bom imel izpit a B-kategorijo. No pa kaj izpit-mislim, da do cca 20 leta še ne bom imel lastnega avtomobila-če spregledamo, da si bom lastil domačega.

Da bi pa vi mene okoli vozili :? :arrow: tako pa tuud ne bo šlo :wink:

No uglavnem, da ste uživali. tongue.gif

p.s.
Ma me pa vseeno zanima-če ste imeli na temo Intermota kaj za povedati-cene prevoza ?? :wink: biggrin.gif
sajo
Še dobr da sem šal dokončal k mi je včeri res prov pršu k sem bil na avtokrosu na Viru, je bilo prav zanimivo lahko vam je žal če vas ni bilo.

ghostR1 vem da te zanima kaj smo glede imota dorekl....
No NČ nismo dorekl ker smo mel preveč dela s kvačkanjem pa še Drekavac ni cverna najdu za rob zašit na tangicah pa smo to pač preskočil...

No res je pa bilo tako da je bil Tata "nujno" zadržan in ga ni bilo na uradne ure kjer bi podal informacije.

Vendar pa kljub temu sem ga naslednji dan srečal na avtokrosu in sva se dogovorila okoli IMOTa.

In sicer.....

Cena prevoza je 3000 (tritisoč) SIT in se plača ob prijavi. Prijave se pobirajo na uradnih urah, ki so vsak drugi petek, naslednje uradne ure so 31.1.2003

Točen odhod avtobusa še ni znan, neuradno pa bo odhod nekje okoli tretje ure zjutraj.

No in To je To

Aja Fricko je bil zmagovalec v avtokrosu...... ITAK

BRAVO FRICKO laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.