Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: (dobra) Restavracija/(z Dobrimi šparglji)..
Moto Klub Kamnik > Novice in članki > Lokali in lokalčki okoli nas
Racka
Ah, tristokosmatihžabic.. zakaj ni taksna tema ze odprta? sad.gif

Skratka, a mogoce kdo pozna kaksno dobro gostilno ki ima v tem obdobju na jedilniku šparglje? Itak, preferiram okolico Kamnika ker se res ne bi vozila na goriško.. ma niti v Ljubljano ne tongue.gif

Če že nobena nima špargljev (in juha z vrečke ne velja;) pol bom pa vesela če boste kakšne dobre našteli in kakšne slabe omenili... thumbsup.gif

Do sedaj poznam Kitajsko pa uno picerijo zraven kitajske..

lpR

ladysajo
Ne vem mogoče jih majo v Mostah(kjer je stric Mambo delov tongue.gif )
če jih majo boš mogla pa it pofirbcat rolleyes.gif
joco
Mogoče jih pa ma P'r Čubru v Križah.....mal poklič...01 834 11 15....(drugač rastejo tudi bljižje (beri našem vrtu), drugače jih imajo ali so jih glih imeli v Nevljah, če se ne motim.........receptov na internetu je ap morje.....). cheers.gif
Burja
Kaj pa Čubr (lady sajo mogoče misliva isto), sam ne vem a majo dobro šparglejvo župco al eno druge sorte. Vem da slovijo po eni sorti župce. Ostala hrana je odlična!

Kaj pa kaj na temo dobra hrana po Sloveniji? (mogoče sem out, pa je to že kje v forumu odprto).

V mislih mam moped post-14-1076189136.gif pa furca pa dobra hrana rolleyes.gif pa spet furca post-14-1076189136.gif
Racka
Majo zaprto v nedeljo crybaby.gif Pa tolk dobre slikce hrane drool.gif

Sedaj si pa lahko samo se zapojem.. vseeeeeeeeee manjjjjjjj je dobriiiiiiiiiiiiiiiiiih gost'lnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. trance_19_hmm.gif huh.gif
ladysajo
ja sej ostane še ostalih 6 dni v tednu,ane wink.gif
al pa probat sama si nardit thumbsup.gif
vodka
Račka, pr Vovk imajo ful dobr za jest. Za moje pojme najboljšega purana v gobovi omaki z gobami. za Šparglje pa ne vem.
Racka
LadyS: ja mora biti nedelja ker nekdo nekaj praznuje..
Vodka: hvala za namig wink.gif
Drekavac
QUOTE (Racka @ 13-05-2005, 08:02 )
LadyS: ja mora biti nedelja ker nekdo nekaj praznuje..
Vodka: hvala za namig wink.gif

O šit, a spet me boste presenetil... whistling.gif
Racka
Dreko: a ni bilo lepo presenecenje? whistling.gif
Drekavac
QUOTE (Racka @ 16-05-2005, 07:10 )
Dreko: a ni bilo lepo presenecenje? whistling.gif

Zelo lepo, nič ni blo... trance_19_hmm.gif ...sem bil zelo presenečen... Jumpy.gif
Racka
oooo post-14-1076186814.gif Dreko saj juli bo takoj, pa nas bos lahko takrat povabil papcat.. a ves kolk te bomo presenetili? Se sanja se ti ne wink.gif
Tasha
Račka,
sveže špargeljne - zelene ali bele - lahko dobiš na Vrhpoljah (gojijo jih), jih prodajajo po 1200 na kilo.
joco
PA v Boccacu....ali pa domače pr Bokaču v bljižini Belinke na križišču pri avtocesti je pizzerija, ki ima oglas po radiju.,......da jih delajo skoraj na 1000 in 1 način.... blink.gif
Racka
Tasha&Joco: hvala thumbsup.gif drool.gif sem ze kr lacna.. whistling.gif
Tasha
Račka...
...včeraj...špargeljni...gorgonzola...smetana....
špargeljni v mojem želodčku....
...danes...isto...tudi v želodčku Drekavca....še bodo... rolleyes.gif
Drekavac
Upa, a je dons zelenjavni dan pri nas... trance_19_hmm.gif
sajo
Men je pa vsaka restavracija dobra kjer Mambo dela, me je že prštimou da sem marsikaj probal kar sicer nebi. Njemu res zaupam kuho, mislim da se tud na raznih dopustih izkazalo kako se naredijo specialitete ki jih dobite v restavraciji, kar na kamp štedilniku.
MAMBO notworthy.gif
vodka
Jest se spomnim makaron flajša iz morja. Tazga še nisem jedel . Ne prej , ne kasnej! notworthy.gif
Racka
@ Tasha: v moji kuhinji (in zelodcku) bodo pa drugo leto wink.gif (ampak so dobriii a ne) thumbsup.gif

@ Sajo: ehkm.. Mambo? Kdo je pa to?
AlterMann
Mambo, to je oci od mojga doblga pljatla zigeslaja tongue.gif
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.