ghostR1
25-03-2003, 20:33
Ma Sajo, ke pa čeb mi še eno debato usekal- glede otvoritve sezone.
Pa bi za začetek, vprašal, če si že kja razmišljal, kam, bi se zapeljali........ :wink:
Ja čas je že bil sem mal ven padu k mam en kup stvari zdele sej veš, pa na občino pa na banko pa sem pa ke pa...
Ja jest sem mal mislu da bi se peljali izpred Groša proti Viru in potem skozi Domžale proti Trzinu pa proti Mengšu pa proti Komendi pa proti Kamniku pa čez Kamnik v Tunce tam pa konec. Bomo še videl.
Kar predloge na plano :!:
Pa še kakšno igro zrihtajte :wink:
ghostR1
27-03-2003, 20:08
Ej Sajo saj ni bleme. (Sem tud jaz zadnjič sam sebe v Ljublajni srečal, čeprav, mi še sedalje ni jasno, kako je to mogoče

)
Glede vožnje- ja lahko bi se peljali čez center KAmnika, kot si i to mislil-kajne.Tkole ljudje naokoli pravjo, da nas je prav lepo več skupaj videti 8)
Bi pa samo tolk povedal, da mi je bila lanskoletna zaključitev sezone -prav poštena. To vključuje in progo vožnje in lokacijo cilja v Špitaliču- skratka prav pošteno je bilo. No to je moje mnenje.
Kaj pa je za tebe bilo pošteno ????
To, da smo se vozili v skupinah po štirje, to da ste dirkali med seboj kdo bolj založi ovinke ali to da se v bistvu sploh nismo skupaj peljali.
Ne me narobe razumeti samo ni mi bilo všeč da smo se na SKUPNI vožnji vozili po štirje in pa da so cestaki tekmovali med seboj kdo bolje odpelje ovinek.
Ponavljam SKUPNA VOŽNJA pomeni da se vozimo v koloni en za drugim, brez prehitevanja in brez zganjanja norčij med vožnjo :!:
ghostR1
29-03-2003, 22:20
:oops: :oops: No ja no- mislim takole, bilo mi je všeč, od vremene, proge, pa vsekakor navsezadnje še lokacija lovskega doma (saj je bil lovski kajne) - mislim, s tem, asfaltirano, ne preveč ¨v routah¨

.
Glede skupinske voznje :oops: :roll: no priznam , da smo ga preveč srali, bom letos bolj počas pelu.
No daj nared kakšno pot v aoutoroutu, Smo se pa v petek pogovarjali o daljši furci tja čez Litijo in še nekje se zdej ne morm spomnt.
Sajo, sicer najbrž nimam pravo glasanja ampak men je všeč tvoja prva varianta - tista čez Domžale in Mengeš. 8) 8)
ghostR1
31-03-2003, 17:54
:? Ma saj ves Sajo še nisem toliko izkušen- pa kaj mi pol nuca autorute, če pa ne poznam prog, kakšne so v resnici.
Bo res najbolje, da boste o tem odločali vi osebno :wink: .
[quote]Sajo, sicer najbrž nimam pravo glasanja ampak men je všeč tvoja prva varianta - tista čez Domžale in Mengeš. 8) 8)[/quote]
Ja sej je to tud vključeno samo se mi ni dalo pisat vsega k niti ne vem kje vse bi šli bom nekaj naredu v aouto routu pa bom pokazu
:twisted: :twisted: :twisted:
Besedo pošteno pa je nevarno uporabljati, te takoj napadejo!
:twisted: :twisted: :twisted:
[quote]Ne me narobe razumeti samo ni mi bilo všeč da smo se na SKUPNI vožnji vozili po štirje in pa da so cestaki tekmovali med seboj kdo bolje odpelje ovinek.
[/quote]
:idea: :idea: :idea:
Ko bi čoperisti vedeli kaj je užitek bi takoj kupili motor :twisted: :twisted:
[quote]

[/quote]
Ko bi nekateri vedeli kaj pomeni skupinska vožnja ne bi dajali neumesnih pripomb :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pa naj imajo plastiko ali radiatorje ali kup železja al pa čist navadno APN6
PS.: Vaše vrste užitki pašejo na poligon oz. dirkališče in NE na CESTE :!: :!: :!: :!:
Mi pa uživamo na cestah, kjer si lahko med vožnjo tudi kaj ogledamo

8) 8)
:wink:
ghostR1
02-04-2003, 17:25
[quote]:

[/quote]
Vili, ampak tale, je pa lovska

:wink:
ghostR1
02-04-2003, 17:30
No sam fantje ne smemo se kregati, kateri motorji so boljši (čoper-cestni).
Se moramo zavedati, da ima vsak tele svoj vesele (tuud jaz).
p.s.
Da ne bomo Sajota čist ¨razpizdil¨,(pa da bi si tko cestaka ubodu)
Hvala za razumevanje
Nikol ne veš 8) 8O :wink:
AlterMann
03-04-2003, 10:28
Zar i ti, sine Brute.... :roll: :roll: :roll:
Ne ne to se sam tko reče da polmal utihnejo uni plastičarji :twisted: :twisted: :twisted:
No tole naj bi bil pa moj predlog
[img]http://www.mkkamnik.com/moto/Otvoritev2003_Files/image_map_small.gif[/img]
Tukaj pa natačen pregled
Pot je dolga 124 km vendar pa se mi ne zdi pretirano zahtevna, tako da bi se lahko peljala tudi večja skupina
:idea: :idea:
Pa toliko si obetal pri tej izjavi :twisted: :twisted: :twisted:
[quote]Nikol ne veš [/quote]
:!: :twisted:
Pa saj noben ni popolen? :twisted: :twisted:
Kar se mene tiče, je proga krasna. Seveda pa jaz nisem preveč aklih, tako, da je treba počakat na mnenje zahtevnejših bikerjev. :wink:
Ja jaz upam da bo še kdo naredil kakšen predlog :? :?: :idea:
AlterMann
04-04-2003, 10:57
Men je tale ruta čist ušeč,
lohk jo pa mal skrajšamo
na relaciji kandrše-vače-hotič.
Lepa cesta, mal bl ovinkasta.
Dej zrihti ane a maš auto route.
Jest sem za
ghostR1
06-04-2003, 20:28
Ma Sajo tale proga je pa brez zamere prov ------kul

.
Jaz je ne bi prov nič spreminjal :arrow: razen hmmm če mito pravi, da pozna bolj ovinkasto cesto.....
Sam mene pa malo matr :roll: Ka pa če bo tako vreme, kot je bilo danes (nedelja) :roll: :? 8O
deženga gor pa se bomo čist mal samo čez Kamnik pa Domžale peljal.
Pa itak ne bo takšno vreme ker sem dal Trontelnu liter viskija :wink:
ghostR1
07-04-2003, 22:08
No ja če si ga pa podkupil :arrow: OK

.
Samo se jaz malo bojim, da nas nebo toti Trontel zaj....
Je pa kar res tako, da pa prestavljati za teden dni-pa ne moremo-Prazniki. :roll:
No zdej si še enkrat poglejte pot ker je prišlo do manjših sprememb po zaslugi Mitota :wink:
ghostR1
08-04-2003, 20:05
Dobro,dobro.
AlterMann
08-04-2003, 21:22
Jast bi sicer zlo rat, da b se skoz moj preljubi Ihan tud pelal,
ampak je zdej tko razkopan, da si tega ne mormo prvošt. 8)
V imenu matere županje, v imenu ihanskega župnika in
v svojem imenu, se vsem udeležencem iskreno opravičujem.
Meni se pot zdi uredu, čeprav se še nikoli nisem peljav v večji skupini tako da bo to zamene nekaj čisto novega.Z Trontlom in njegovim vremenom je pa tako sam križ.Mene je že enkrat okol prnesu.Ampak upajmo da vsaj dol nebo letelo
Berem pa berem to, pa sem zmerej bolj jezen :x
Rad bi se vam pridružu na otvoritveni vožnji, pa mam šiht, tko da ne bo šlo :cry: :cry:
Vseen pa hvala, ker sem bil povabljen, pridem kdaj drugič :wink:
Želim pa vam eno lepo furo 8) in fajn zabavo
Tud nimaš sreče sej ti kar prid med šihtom saj ne bo noben porajtu :wink: :twisted:
AlterMann
12-04-2003, 20:55
Vse čestitke "Osmerici Hrabrih",
ki je v nemogočih vremenskih razmerah
izpeljala, odpeljala in speljala
Otvoritveno vožnjo.
Da se to ne bi pozabilo, naj jih imenujem:
Sajo - (predsednik), saj mu druzga ni preostalo;
Matjaž - (kuhar), so rekl, da more jt, pa je šou;
Zvone - (Onko), on je tko al tko za vsako neumnost;
Vojc - sam zato, da jih bo iz Menine nejveč;
Igor - (Hiti), če bi se slučajn kej užgal;
Sandi - (z Viragom), da bi še v dežju lučke sprobu, če res ne ugasnejo;
Dare - ponudnik gostinskih storitev;
Grega - (Juhca), nkol ni tko mokro, da ne b blo treba še zalivat....
Slava jim :wink:
Tko, pa smo doma! Mal smo pijani. :roll: Ampak, kar se mene tiče. je otvoritev sezone krasno ratala, čeprav nisem bil z motorjem. :? Z mojo madam sva se prav krasno zabavala. Pa še s tistimi najbolj zagretimi člani smo se malo bolje spoznali. Škoda, da nas ni več takih. No mogoče bo pa počasi boljš. Če bo šlo tako naprej, bomo kmalu vsi ena zlo pestra družina. 8O. Moram pozdravit naša nova člana, ki se vozita k nam iz GOLNIKA!!!!

Prišla sta že dvakrat zaporedno na uradne ure in dons še mož na otvoritev!!! Tisti, ki so jih spoznali, bodo vedeli o katerem paru govorim. Poleg tega je gospa brez besed ali prošnje v grobem očistila naš šank, ki je že v zelo žalostnem stanju. :oops: To sem napisal samo v razmislek "članom", ki sploh ne vejo, kje so klubski prostori. No pustimo to. V glavnem, veseli me, da se člani končno prijateljsko srečujemo na uradnih urah in skupnih srečanjih v vedno večjem številu in, upam, da postajamo pravi moto prijatelji.
se strinjate?
AlterMann
12-04-2003, 22:11
Yes, yes, oh how yes no? 8)
(Da, da, pa kako da ne?) 8)
Dobro jutro vsem
Čeprav sem komaj čakal na otvoritveno furo pa je dež vse pokvaril :evil: Je bilo čisto lepo srečanje pa čeprav sem prišel z avtom.Pa še mal bol smo se spoznal,četudi sem bol zgodaj odšel.Pa še od Zvoneta sem luknač dobu da se bom mal ponetal

Kar pa se tistega malega pomivanja tiče pa res ni tako velika stvar.Zdejle pa se grem oblečt in se grem furat da se navozm za cel teden :wink:
Drekavac
13-04-2003, 11:08
Mito, vsaj še uradnega fotografa bi loh omenil... :cry: ...pa čeprav je bil brez motorja... :wink: :oops:
No uradni fotogram je res skoz bliskal povsod kjer ga ne bi bilo treba 8O
Je pa ta fotograf tud iz cukra oziroma se boji da bi mu dež nalepke dol spral z motorja (plastika je zelo dojemljiva z take zadeve).
Uglavnem moram rečt da smo se kljub slabemu vremenu prav fajn imel jest sem domov prišel okoli polnoči pa še nisem šel zadnji domov. Jaz upam da so bili tudi ostali zadovoljni.
Moram še omenit lastnika lokala kjer smo imeli zabavo, ker se je izkazal z klobaso v najbolj primernem trenutku.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikami
klikni tukaj.