Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Supermoto in minimoto
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
Drekavac
Zanima me, če kdo ve rezultate nedeljske dirke v Luciji. Vem samo to, da je bil Tata na obeh dirkah odličen in je obakrat zasedel 4. mesto. ČESTITKE!!! 8) biggrin.gif biggrin.gif
Zanima me pa še, kako je bilo z drugim Kamničanom, Joco, a boš kaj poročal?
AlterMann
Bravo Tata, to mi deli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Če pa pogledam naslednji post pa dodam še:
Bravo Joco, to mi deli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sajo
Jest sam tolk vem da je bil joco v prvem teku tretji.
Kakor koli Čestitke obema 8) 8)
maj
No danes sem se mal potepal in sem šel pogledat v Ljubečno (sem najdu z malo težavami) :oops: .Sem ravno prišel ko je bil trening.Kako to skačejo po ovinkih ohmy.gif ,pa padcev je tudi veliko,tako da sem užival v gledanju treninga.Samo mini moto nisem vidu ker sem šel še naprej na potep laugh.gif To pa drugič laugh.gif Ko pa sem se vračal čez Gorni grad proti Kamniku pa sem še enemu motoristu pomagal ko je šel na uvinku kar naravnost v jarek.Še z par švabi ki so se mimo pripeljal smo motor ven potegnil.Kr dost škode je,no na srečo temu motoristu ni bilo nič.
Drekavac
Tudi jaz peljal familijo v Ljubečno. Pogledali vse tekme, razen prve minimoto in skuter. Bilo zanimivo, pestro... pa še Jaka je sklenil, da bo motorist, ko bo velik... 8O

Čestitam Jocotu za odlično 2. mesto na drugi dirki in 3. mesto na prvi dirki!!! JOCO, KAR TAKO NAPREJ!!!

Tudi Tata je vozil zares dobro, je pa danes imel kar precej smole. Škoda. Bo pa drugič bolje.

Bila je tudi kar pestra udeležba članov našega kluba:
VelikiVeveričnjak
Vili
Jurček
Cander
Fritz
Leni & familija
Badek & familija
Drekavac & familija

Upam da nisem koga pozabil, seveda pa tukaj nisem omenil dirkaških družin Tata & familija in Joco & familija in pa Jež.
sajo
Čestitam Jocotu in seveda tudi tati bravo naši tako e treba zastopat naše barve laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif :twisted: biggrin.gif biggrin.gif :!:
IZO
Ja ni slučaj,da se vam prvič oglasim ravno v temi supermoto?!
Ob tej priliki pa izražam zadovoljstvo, da MK KAMNIK živi naprej in čestitam vsem za prizadevnost,požrtvovalnost...skratka vsem, ki s srcem pomagate,da nam je vsem lepše.Klub je danes nekaj drugega, kot je bil.Boljši ali slabši-o tem naj razmišlja vsak posameznik,važno pa je da so člani z njim zadovoljni, nergači pa se tako ali tako vedno najdejo...
Želim si, da bi klub ostal na začrtani poti in bi nas še naprej družila ljubezen do motorjev,ostala jajca kot so politika,vera...itd., pa pustimo drugim.
Želim si, da bi se letos še kdo od naših članov upal dirkati, četudi v turist klasi in tako sprostiti svojo prepotentnost na dirkališču.Gostilniških dirkačev imamo že preveč, upam da jim bo sreča še naprej stala ob strani...
In še zadnja moja želja: še obilo zadovoljstva in zdravja vam želim v prihajajočem letu in uživajte v tistem, kar imate radi!!

Vaš EX predsednik,IZO
sajo
Res lepo da si se oglasil, in upam se bo vsaj del tvojih želja izpolnilo, tebi osebno pa želim veliko sreče v prihodnji tekmovalni sezoni.
Drekavac
Izo, lepo da si se oglasl. Tudi jaz ti želim vse zgoraj našteto, kar se pa motorizma tiče pa predvsem čim več uspehov. Še te bom hodil gledat in navijat! - za dirkat pa itaq nimam jajc... thumbsup.gif notworthy.gif notworthy.gif clapping.gif clapping.gif
IZO
Danes, 12:22 PM Objavljeno: #43

Vajenec

Skupina: Člani
Objav: 327
Član od: 13.03.2002
Od: Slovenia
Član št.: 479

Beno #61 bo vozu na YZ450F SM

/motosvet/-binca
-------------------------------------------------------------------------------------

Na, pa me je zapustu timski kolega. Vso srečo še naprej!!
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.