Pomoč - Išči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Avon Gume
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Oprema
KawaZ750S
Imam namreč možnost po ugodni ceni kupit gumi AVON, zato me zanima, če ima kdo izkušnjo s temi gumami. Kakšne so za oprijem in kakšne so po vzdržljivosti. Kupujem namreč verzijo sport.

trance_19_hmm.gif
sajo
Jaz sem o teh gumah slišal veliko pohvalnega, sam pa še nimam izkušenj z njimi.
vodka
A imajo mini moto tud? A imaš kakšen naslov pa tel. ker jest sem te stvari nekam založu.
Ježek
Jaz je tudi še nisem imel.Če jih dobiš po ugodni ceni jih kar nabavi.Nimaš kaj komplicirat.Športne se dobr držijo in hitro znucajo.Tako kot vsaka športna.To je moje mnenje. trance_19_hmm.gif
sajo
Jaz sem se enkrat pogovarjal z uvoznikom teh gum za klubski popust za gume.... bili so zelo zainteresirani in so mi tudi obljubili da nam bodo dali 25% popust... sem poslal neke vrste prošnjo kot sva se dogovorila, da bo stvar še bolj uradna.... no pa je pri tem tudi ostalo.... stric ni podpisal vsaj jaz nisem dobil nazaj dokumenta ni se mi več javilč na telefon..... tako da žal tudjaz nimam več kontakta z to firmo.
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.