Pomoč - Iąči - Uporabniki - Koledar
Celotna verzija: Prvomajski prazniki v dalmaciji (Dubrovnik in okolica )
Moto Klub Kamnik > Motociklizem > Dogodki in ostalo
joco
Prvomajski prazniki v Dalmaciji (Dubrovnik in okolica)
joco
Ojla:
30, april se približuje in hkrati tudi odhod na izlet proti jugu Dalmacije.
Odhod je 30,04,2003 izpred Montone v Kamniku in to ob 15 uri.
Bodite tam z polnimi rezervoarji in polni dobre volje.
Izlet je namenjen druženju ljudi ki jih motociklizem zanima in bi se radi malo zabavali v dobri družbi.
OPIS:
30,04,2003
Odhod proti PLITVIČKIM JEZEROM kjer bomo tudi prespali.
01,05,2003
Iz Plitvic proti Splitu, Zadru in na cilj v Dubrovnik.
02,05,2003
Ogled Dubrovnika in okolice ter zabava v tamkajšnem motoklubu (po želji).
03,05,2003
Odhod proti otoku Korčula, in s trajektom nazaj proti celini.
Vožnja proti domu bo sledila jadranski magistralki kjer bomo tudi prenočili.
04,05,2003
Odhod proti Sloveniji z raznimi ogledi in na koncu še pica na moj račun.

Vse informacije dobite na tel: 041-323-999 Miha

Vabljeni in lepo pozdravljeni

Miha
vodka
No, zame že veš, da grem zraven, pa če tud ošpičene prekle dol padajo :twisted: . Zanimajo me samo nočitve. A si mislil, da bomo spali v šotorih, al v nočiščih :? ?. Zanima me zaradi pritljage, da vem, če rabim plac za šotor al ne :idea: Aja ,pa še to. A je zdaj znan že kakšen spisek, kdo vse gre? Mal me skrbi, da bom samo jaz ta kriv' :roll:
Drekavac
No, če je za koga Jocov termin prepozno, se lahko priključi naši grupi. Mi gremo dol 26.4. in se vračamo predvidoma 30.4. v Slovenijo. Zaenkrat nas je 6 motorjev.
Plan (približen):
26.4. - Kamnik - Slapovi Krke (spanje)
27.4. - Slapovi Krke - Dubrovnik (spanje)
28.4. - Črna gora ali kakšen otok, spanje v DU
29.4. - Dubrovnik - Plitvička jezera (spanje)
30.4. - Prihod v Kamnik

Na žalost se naš termin čisto nič ne prekriva z Jocovim, tako da zgleda da se ne bomo nič videli... :cry: ...pa tolk sem upal, da bomo kakšno pijačko skupaj spili... :oops:
vodka
Ja, škoda, Drekavac, da nisi prej povedal, da greš ti drug termin :cry: . Lahko bi poskušali uskladiti datume, ker se mi zdi škoda, da gremo v dveh skupinah :? . no, kar je, je. To naj bo v razmislek za vnaprej :idea:
Drekavac
Saj sem povedal... :oops: Sicer pa kot kaže, našega ne bo zraven pri odpravi, ne eni, ne drugi. Finance so čisto na psu... :cry:
joco
Alo.
Planerano je spanje v bungalovih, sobah in podobno,
saj jas dam nekaj na dober počitek po dolgotrajni vožnji in še najbolj je da se lahko stušeraš BOMBA.

Osebje ki gre zraven:

Novak Miha - JOCO v dvojici
Matjaž - KUHAR
Hubat - VODKA v dvojici
Zvone v dvojici
Majči in druga polovica ( če bo imel motor pripravljen )

Sicer so pa uradne ure v petek za podrobne informacije.

LP
Miha
vodka
Ja, kolikor smo se pogovarjal včeraj na uradnih urah, naj bi šel z zgoraj napisano skupijno še en član, katerga, žal ne vem imena :oops: . Vem pa, da ima Moto Guzzi-ja in, da dela na pumpi. Zanima me, če je obveščen z vsem :?: . Če ni, naj mu kdo javi al pa naj se oglasi v Montoni v ponedeljek ob sedmih zvečer (Joco al sem se prav zapomnil?), kjer se bomo zmenil vse, kar še ni jasno. Čeprav se meni zdi kar zmenjeno. 8) Ej dec', če si prebral tole, se javi :!: :!:
sajo
Jaz pa mislim da on ni naš član, se pa velikokrat pelje z nami.

:oops: :oops: :oops:
čist tko neumesno sorry
:oops: :oops: :oops:
joco
Vodka
Kar si napisal drži kot pribito.
Hanzi
lepe praznike v Dalmaciji vsem ki se te dni odpravljate dol tud motosvetovcem :oops: na žalost se vam letos nemorem pridružit :evil: bi se vam pa z veseljem :roll: :wink:
AlterMann
Hanzi, sej bo tud teb še svetilo dalmatinsko sonce vsak dan. 8)
Za tele praznike pa upam, da boš vsaj deležen sonca iz "naše"
Črne gore. :wink:

P.S.: Za tiste, ki debel gledate 8O naj povem, da se s Hanzijem
dobr poznava in da preživlja že dolge mesece v eni nič-kaj-prijetni
ustanovi na začetku Zaloške. (Kaj več o tem vam bo pa gotov sam povedu, sej fant rad govori, kar vprašajte ga.)
Hanzi
[quote]Hanzi, sej bo tud teb še svetilo dalmatinsko sonce vsak dan. 8)
Za tele praznike pa upam, da boš vsaj deležen sonca iz "naše"
Črne gore. :wink:

P.S.: Za tiste, ki debel gledate 8O naj povem, da se s Hanzijem
dobr poznava in da preživlja že dolge mesece v eni nič-kaj-prijetni
ustanovi na začetku Zaloške. (Kaj več o tem vam bo pa gotov sam povedu, sej fant rad govori, kar vprašajte ga.)[/quote]

:? yep danes zvečer se okoli 7 nalimam na Tromostovju če tam ne bo nič zanimivega pridem mal v OLP (london pup v trzin :wink: ) pol pa ne vem kam. mogoče na Korant ampak ne verjamem. Jutri se pa mogoče v tuštanj napopam sam se bojim da mi ne bo ratal.
Verjemi da me bo grelo "črnogorsko" 8) :roll: sonce mogoče v soboto skočim do kopra mal avtomobiliste pogledat če ne pa proti štajerski. če me boš iskal doma me spet prej kaj poklič da bova usklajena :wink:
Drgač pa danes 3M rules 8) po desetih mescih in enem tednu zadnji čas. Dan po nesreči sem bil mislim da zmenjen z Drekavacom v OLP da rečemo kako o dolomitih ki smojih prevozili vikend pred tem vsak po svoje pa sem pozabil in vse skupaj lepo prespal :evil:
sajo
Ej Hanzi zakaj pa ne prideš k Srečkotu na kresovanje, če se nimaš kam dat. Veš kooolk nas bo tam laugh.gif
Drekavac
Evo, včeraj ob 9:00 sem prispel direktiva iz Dubrovnika. Bilo je super, en dan smo imeli malo moker asfalt (dež nas hvalabogu ni pral), naredili smo skupno 1800 km, pot pa je potekala približno takole:

1.dan: Kamnik - Trubunj (Vodice), prespali v super sobah, cena 70 kun po glavi.

2.dan: Tribunj - Hvar, zaradi mokre ceste nismo potegnili do Dubrovnika, ampak smo se odločili iti na Hvar, kjer smo prespali v sobah za 100 kun.

3.dan: Hvar - Dubrovnik, ogledali smo si Dubrovnik z obzidja, spali smo malo pred Dubrovnikom, v sobah tik ob morju s pogledom na morje, cena 100 kun po glavi.

4.dan: Dubrovnik - Kamnik, odhod iz Dubrovnika ob 8:00 zjutraj, preko Sinja, Knina, Plitvic (ostali grupa je ostala na Plitvicah), potem pa preko Karlovca domov.

Bilo je super, vsem ki odrinete danes, želim čim lepše potovanje.
AlterMann
@Drekavac: Wellcome home. Se vidmo zvečer :?:

@Sajo: Hvala za lučke. :roll: Aja, to sm že reku. :twisted:

@Hanzi: Kar hudo mi je, da ne morm dons na 3M in ne v OLP.
Zvečer bojo "selski fantje" atu Franceljnu mlaj postavlal
(jutr bo 80). Po končanem uradnem delu bom šuo h Srečot
u Bistrco na klubsko kresovanje. Če boš kej po teh poteh
hodu se oglas.

Mejte se 8)
Hanzi
[quote]Ej Hanzi zakaj pa ne prideš k Srečkotu na kresovanje, če se nimaš kam dat. Veš kooolk nas bo tam laugh.gif[/quote]

Ko bi jaz vedel kdo je Srečko pa kje je to :oops: :roll:
Ne skrbi se bom že kam dal verjemi :twisted:
sajo
Jaz se najlepše zahvaljujem vsem ki ste prišli na piknik. Upam da ste vsaj pol tako kot jaz uživali v kresu.
Kogar ni bilo si je sam kriv :wink:
Bilo nas je kar nekaj, začuda pa letos ni bilo vsakoletnih obiskovalcev ki so prišli zastojn piti in jesti pa jih ni nihče poznal. tongue.gif :twisted: tongue.gif
vodka
Alo folk. Včeraj ob približno pol desetih smo se vrnili (vsi celi in zdavi) 8) takorajžni iz potovanja po Dalmaciji in to v enem šusu direktno iz Dubrovnika. Več lahko izveste dons ob desetih v Montoni ali pa na spletu, ko bodo potopis in slike gotove :wink:
Drekavac
Dobrodošli doma... 8)
A ste vsi prišli včeraj, al samo ti?
maj
Tudi midva sva prišla srečno iz potepanja laugh.gif laugh.gif
Še dobr da je mal drobiža ostalo lih za lučke tongue.gif
vodka
Ja prišli smo vsi celi in zdravi laugh.gif
sajo
Vsi potepuhi lepo pozdravljeni 8)
To je "lo-fi" verzija glavne vsebine. Za prikaz celotne verzije z vsemi informacijami, oblikovanjem in slikamiklikni tukaj.